Εχω και εγώ ένα φίλο που θελει να την γνωρίσει.Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:47Facebook έχει η φίλη σου; Για ένα φίλο ρωτάω.foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28 Πριν την πρώτη τους επέτειο τον είχε ήδη κερατώσει όχι γιατί δεν τον αγαπάει ή γιατί τον βαρέθηκε: απλώς του ζήταγε άγριο πρωκτικό σεξ κι αυτός αρνούνταν πεισματικά, ε κι αυτή είπε δε θα τρελαθώ θα το βρω αλλού. Και πάλι όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν ζήτημα ποικιλίας. Απλώς δεν της έδινε κάτι που είχε ανάγκη και 3.5 χρόνια ήταν το μέγιστο που άντεξε να μην το έχει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πατέρας όλων των μπούμερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο πατέρας όλων των μπούμερ
Δεν υπάρχουν πια άντρες στις μέρες μας!!!!foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28 του ζήταγε άγριο πρωκτικό σεξ κι αυτός αρνούνταν πεισματικά, ε κι αυτή είπε δε θα τρελαθώ θα το βρω αλλού. Και πάλι όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν ζήτημα ποικιλίας. Απλώς δεν της έδινε κάτι που είχε ανάγκη και 3.5 χρόνια ήταν το μέγιστο που άντεξε να μην το έχει.
- Dwarven Blacksmith
Όταν ρωτάνε πάντως οι μπούμερς ποιος είναι ο μπαμπάς τους, εγώ τους λέω αυτός:
πραγματικά κι εγώ δε μπορώ να τον καταλάβω. Ίσως έχει κάποια εγκεφαλική βλάβη.Bipsco έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 18:53Δεν υπάρχουν πια άντρες στις μέρες μας!!!!foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28 του ζήταγε άγριο πρωκτικό σεξ κι αυτός αρνούνταν πεισματικά, ε κι αυτή είπε δε θα τρελαθώ θα το βρω αλλού. Και πάλι όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν ζήτημα ποικιλίας. Απλώς δεν της έδινε κάτι που είχε ανάγκη και 3.5 χρόνια ήταν το μέγιστο που άντεξε να μην το έχει.
Πολύ πιθανόν να έχει εγκεφαλική βλάβη.foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 18:56πραγματικά κι εγώ δε μπορώ να τον καταλάβω. Ίσως έχει κάποια εγκεφαλική βλάβη.Bipsco έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 18:53Δεν υπάρχουν πια άντρες στις μέρες μας!!!!foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28 του ζήταγε άγριο πρωκτικό σεξ κι αυτός αρνούνταν πεισματικά, ε κι αυτή είπε δε θα τρελαθώ θα το βρω αλλού. Και πάλι όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν ζήτημα ποικιλίας. Απλώς δεν της έδινε κάτι που είχε ανάγκη και 3.5 χρόνια ήταν το μέγιστο που άντεξε να μην το έχει.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
nowhere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:07 ας συμφωνήσουμε στα βασικά.όποιος χρησιμοποιεί την λέξη μπούμερ να τον τσουλάνε με το φορείο και να τον αδειάζουν από το παράθυρο

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:00Και πόσο όταν ξεκίνησες να ζεις σαν παντρεμένος σε μπουμερικο σιτκομ, δηλαδή να ψαχνεσαι με συναδέλφους, μαμαδες, κλπ;
sys3x παραδέξου το, αυτό ήταν καλό
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28
Ατνιστρόφως έχω φίλη που παντρεύτηκε στα 38 πάρα πολύ "χορτάτη", 21 διαφορετικοί παρτενέρ (από one night stand μέχρι σχετικά μακροχρόνιες σχέεις) από τα 16 μέχρι τα 35 που γνώρισε τον άντρα της.

Καραμελίτσα, τι ειρωνείες και γυναικοκριτική αφήνεις έτσι αναπάντητη; δηλαδή άμα είναι να κόψουμε τις τσόντες και να αυνανιζόμαστε σαν φύλο με εκσπερματώσεις χολής, δεν κάνουμε δουλειά
αυτα τα εισαγωγικα στο χορτατη, πρεπει να τα κανουμε καρφια στον Σταυρο της Πατριαρχιας
- Καραμελίτσα
Αγαπητε, υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δυσκολεύονται εξαιρετικά να βρουν σταθερή σχέση: το δε θέλουν σιγά σιγά γίνεται δεν μπορούν. Δεν είναι αστείο και δεν είναι σε όλα τα προβλήματα πρώτη αιτία η πατριαρχία.Adidas έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:08foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28
Ατνιστρόφως έχω φίλη που παντρεύτηκε στα 38 πάρα πολύ "χορτάτη", 21 διαφορετικοί παρτενέρ (από one night stand μέχρι σχετικά μακροχρόνιες σχέεις) από τα 16 μέχρι τα 35 που γνώρισε τον άντρα της.
Καραμελίτσα, τι ειρωνείες και γυναικοκριτική αφήνεις έτσι αναπάντητη; δηλαδή άμα είναι να κόψουμε τις τσόντες και να αυνανιζόμαστε σαν φύλο με εκσπερματώσεις χολής, δεν κάνουμε δουλειά
Z
- Καραμελίτσα
πατριαρχια εννοω τον σχολιασμο ρεΚαραμελίτσα έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:40
Αγαπητε, υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δυσκολεύονται εξαιρετικά να βρουν σταθερή σχέση: το δε θέλουν σιγά σιγά γίνεται δεν μπορούν. Δεν είναι αστείο και δεν είναι σε όλα τα προβλήματα πρώτη αιτία η πατριαρχία.
ελεος
Ποια κριτική; Καλά κάνει η κοπέλα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εγω δεν μπορω να κακολογησω την γενια των μπουμερς επειδη εζησαν περιοδο ευζωιας πρωτοφανη για τα ιστορικα δεδομενα(τουλαχιστοι πολλοι εξ αυτων)
ισως μονο την γενια των δικων μας επειδη δεν πολεμησαν στην εισβολη
αλλα και αυτο ειναι ζητημα κεφαλης,αν η χουντα ή ο καραμανλης ελεγαν παμε δεν θα πολεμουσαν; θα πολεμουσαν.
σιγουρα και εγω πιστευω πως η great generation ηταν οντως great
αλλα για οσους κατηγορουν τους μπουμερς,να πουμε πως για αρκετους απο αυτους οι της gg ηταν οι γονεις τους
ισως μονο την γενια των δικων μας επειδη δεν πολεμησαν στην εισβολη
αλλα και αυτο ειναι ζητημα κεφαλης,αν η χουντα ή ο καραμανλης ελεγαν παμε δεν θα πολεμουσαν; θα πολεμουσαν.
σιγουρα και εγω πιστευω πως η great generation ηταν οντως great
αλλα για οσους κατηγορουν τους μπουμερς,να πουμε πως για αρκετους απο αυτους οι της gg ηταν οι γονεις τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Δεκ 2020, 00:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Επιμένω στην άποψή μου: First come, first serve.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:48Green Dragon έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 15:30 Που την βλέπεις την τυχαιότητα; Αυτό που πρότεινα είναι συγκεκριμένο - όποιος έρθει πρώτος, κοινώς, όποιος προλάβει.
Είναι η πιο δίκαιη λύση.
.
Αν ήσουν γιατρός καί είχες να αποφασίσεις ανάμεσα στόν 70χρονο πατέρα σου καί στόν 17χρονο γιό σου τί θα έκανες ;;;
Δέ θυμάσαι τή φάση με τό Χριστόδουλο ;;;
Πού δώσανε τό μόσχευμα στό νέο παιδί κι ο μαβρόψυχος έβαλε τα κλάματα ;;;
.
Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα και έτσι καταλαβαίνω την ισότητα:
- Οι γέροι έχουν την ίδια αξία με τους νέους, δεν μετριέται η αξία ενός ατόμου με βάση τα δευτερόλεπτα που έχει περάσει πάνω στον πλανήτη.
- Οι γυναίκες και οι άντρες είναι ίσοι, όχι αν βουλιάξει το πλοίο οι γυναίκες στις βάρκες και οι άντρες στην θάλασσα. Κλήρωση.
- Το αυτό και για τα παιδιά.
με αυτό που πονηρά έγραψες προσπαθείς να μου ξυπνήσεις αρχέγονα ένστικτα για να με κάνεις ν' απαντήσω όπως θες εσύ αλλά η απάντησή μου δεν θα σου αρέσει: Ναι, μπορεί να λυγίσω όταν θα έρθει ο Χάρος και θα με βάλει να διαλέξω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχω κάνει το σωστό. Δεν θα το έχω κάνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 60 Απαντήσεις