!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πατέρας όλων των μπούμερ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Ο πατέρας όλων των μπούμερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:47
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28 Πριν την πρώτη τους επέτειο τον είχε ήδη κερατώσει όχι γιατί δεν τον αγαπάει ή γιατί τον βαρέθηκε: απλώς του ζήταγε άγριο πρωκτικό σεξ κι αυτός αρνούνταν πεισματικά, ε κι αυτή είπε δε θα τρελαθώ θα το βρω αλλού. Και πάλι όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν ζήτημα ποικιλίας. Απλώς δεν της έδινε κάτι που είχε ανάγκη και 3.5 χρόνια ήταν το μέγιστο που άντεξε να μην το έχει.
Facebook έχει η φίλη σου; Για ένα φίλο ρωτάω.
Εχω και εγώ ένα φίλο που θελει να την γνωρίσει.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28 του ζήταγε άγριο πρωκτικό σεξ κι αυτός αρνούνταν πεισματικά, ε κι αυτή είπε δε θα τρελαθώ θα το βρω αλλού. Και πάλι όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν ζήτημα ποικιλίας. Απλώς δεν της έδινε κάτι που είχε ανάγκη και 3.5 χρόνια ήταν το μέγιστο που άντεξε να μην το έχει.
Δεν υπάρχουν πια άντρες στις μέρες μας!!!!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όταν ρωτάνε πάντως οι μπούμερς ποιος είναι ο μπαμπάς τους, εγώ τους λέω αυτός:

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Bipsco έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 18:53
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28 του ζήταγε άγριο πρωκτικό σεξ κι αυτός αρνούνταν πεισματικά, ε κι αυτή είπε δε θα τρελαθώ θα το βρω αλλού. Και πάλι όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν ζήτημα ποικιλίας. Απλώς δεν της έδινε κάτι που είχε ανάγκη και 3.5 χρόνια ήταν το μέγιστο που άντεξε να μην το έχει.
πραγματικά κι εγώ δε μπορώ να τον καταλάβω. Ίσως έχει κάποια εγκεφαλική βλάβη.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 18:56
Bipsco έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 18:53
πραγματικά κι εγώ δε μπορώ να τον καταλάβω. Ίσως έχει κάποια εγκεφαλική βλάβη.
Πολύ πιθανόν να έχει εγκεφαλική βλάβη.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

nowhere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:07 ας συμφωνήσουμε στα βασικά.όποιος χρησιμοποιεί την λέξη μπούμερ να τον τσουλάνε με το φορείο και να τον αδειάζουν από το παράθυρο

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:00
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 14:57
CRWH έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 14:42 Φοσιλι εσυ ποσο ησουν οταν παντρευτηκες;
30.

Αλλά 26 όταν άρχισα να ζω σαν παντρεμένος. Και 18.5 όταν ξεκίνησε η σχέση.
Και πόσο όταν ξεκίνησες να ζεις σαν παντρεμένος σε μπουμερικο σιτκομ, δηλαδή να ψαχνεσαι με συναδέλφους, μαμαδες, κλπ;

sys3x παραδέξου το, αυτό ήταν καλό :003: :003: :003:
Adidas

foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28
Ατνιστρόφως έχω φίλη που παντρεύτηκε στα 38 πάρα πολύ "χορτάτη", 21 διαφορετικοί παρτενέρ (από one night stand μέχρι σχετικά μακροχρόνιες σχέεις) από τα 16 μέχρι τα 35 που γνώρισε τον άντρα της.
Εικόνα

Καραμελίτσα, τι ειρωνείες και γυναικοκριτική αφήνεις έτσι αναπάντητη; δηλαδή άμα είναι να κόψουμε τις τσόντες και να αυνανιζόμαστε σαν φύλο με εκσπερματώσεις χολής, δεν κάνουμε δουλειά
Adidas

αυτα τα εισαγωγικα στο χορτατη, πρεπει να τα κανουμε καρφια στον Σταυρο της Πατριαρχιας
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Adidas έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:08
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 15:28
Ατνιστρόφως έχω φίλη που παντρεύτηκε στα 38 πάρα πολύ "χορτάτη", 21 διαφορετικοί παρτενέρ (από one night stand μέχρι σχετικά μακροχρόνιες σχέεις) από τα 16 μέχρι τα 35 που γνώρισε τον άντρα της.
Εικόνα

Καραμελίτσα, τι ειρωνείες και γυναικοκριτική αφήνεις έτσι αναπάντητη; δηλαδή άμα είναι να κόψουμε τις τσόντες και να αυνανιζόμαστε σαν φύλο με εκσπερματώσεις χολής, δεν κάνουμε δουλειά
Αγαπητε, υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δυσκολεύονται εξαιρετικά να βρουν σταθερή σχέση: το δε θέλουν σιγά σιγά γίνεται δεν μπορούν. Δεν είναι αστείο και δεν είναι σε όλα τα προβλήματα πρώτη αιτία η πατριαρχία.
Z
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

alekhine έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 20:35
nowhere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:07 ας συμφωνήσουμε στα βασικά.όποιος χρησιμοποιεί την λέξη μπούμερ να τον τσουλάνε με το φορείο και να τον αδειάζουν από το παράθυρο

Εικόνα
Εικόνα
Z
Adidas

Καραμελίτσα έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:40
Αγαπητε, υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δυσκολεύονται εξαιρετικά να βρουν σταθερή σχέση: το δε θέλουν σιγά σιγά γίνεται δεν μπορούν. Δεν είναι αστείο και δεν είναι σε όλα τα προβλήματα πρώτη αιτία η πατριαρχία.
πατριαρχια εννοω τον σχολιασμο ρε
ελεος
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ποια κριτική; Καλά κάνει η κοπέλα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

εγω δεν μπορω να κακολογησω την γενια των μπουμερς επειδη εζησαν περιοδο ευζωιας πρωτοφανη για τα ιστορικα δεδομενα(τουλαχιστοι πολλοι εξ αυτων)
ισως μονο την γενια των δικων μας επειδη δεν πολεμησαν στην εισβολη
αλλα και αυτο ειναι ζητημα κεφαλης,αν η χουντα ή ο καραμανλης ελεγαν παμε δεν θα πολεμουσαν; θα πολεμουσαν.

σιγουρα και εγω πιστευω πως η great generation ηταν οντως great

αλλα για οσους κατηγορουν τους μπουμερς,να πουμε πως για αρκετους απο αυτους οι της gg ηταν οι γονεις τους :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Δεκ 2020, 00:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:48
Green Dragon έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 15:30 Που την βλέπεις την τυχαιότητα; Αυτό που πρότεινα είναι συγκεκριμένο - όποιος έρθει πρώτος, κοινώς, όποιος προλάβει.

Είναι η πιο δίκαιη λύση.

.

Αν ήσουν γιατρός καί είχες να αποφασίσεις ανάμεσα στόν 70χρονο πατέρα σου καί στόν 17χρονο γιό σου τί θα έκανες ;;;

Δέ θυμάσαι τή φάση με τό Χριστόδουλο ;;;

Πού δώσανε τό μόσχευμα στό νέο παιδί κι ο μαβρόψυχος έβαλε τα κλάματα ;;;

.
Επιμένω στην άποψή μου: First come, first serve.

Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα και έτσι καταλαβαίνω την ισότητα:

- Οι γέροι έχουν την ίδια αξία με τους νέους, δεν μετριέται η αξία ενός ατόμου με βάση τα δευτερόλεπτα που έχει περάσει πάνω στον πλανήτη.
- Οι γυναίκες και οι άντρες είναι ίσοι, όχι αν βουλιάξει το πλοίο οι γυναίκες στις βάρκες και οι άντρες στην θάλασσα. Κλήρωση.
- Το αυτό και για τα παιδιά.

με αυτό που πονηρά έγραψες προσπαθείς να μου ξυπνήσεις αρχέγονα ένστικτα για να με κάνεις ν' απαντήσω όπως θες εσύ αλλά η απάντησή μου δεν θα σου αρέσει: Ναι, μπορεί να λυγίσω όταν θα έρθει ο Χάρος και θα με βάλει να διαλέξω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχω κάνει το σωστό. Δεν θα το έχω κάνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”