30 όλη μέρα.Naida έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 07:53Πριν πόσα έκανες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άθλος!
-
the comet the course the tail
Re: Άθλος!
Μεγάλη μείωση!!!the comet the course the tail έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 08:4930 όλη μέρα.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σήμερα θα αναζητεί τσιγάρα καλύτερης ποιότητας για να παραγγείλει κούτες .
Congrats, προχώρα γερά - Πολύ ευχάριστο νέο!!!
the comet the course the tail έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 08:4930 όλη μέρα.![]()
.
30 του κουτιού.....η 30 στριφτοκαπνού ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
στριφτά, van nelle με rizla πράσινο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 09:41
.
30 του κουτιού.....η 30 στριφτοκαπνού ;;;
.
.the comet the course the tail έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 10:13στριφτά, van nelle με rizla πράσινο.![]()
ΟΚ σέ καλό δρόμο είσαι.....
Εγώ πρίν 5 χρόνια κάπνιζα 20 κουτένια.....καί τότε άρχισα νά τα σπάω στή μέση.....
καί να στρίβω απο τό ένα τσιγάρο 2.....μέχρι σήμερα καπνίζω 15 μισά περίπου.....
Μέ Ρίζλα γαλάζιο ρυζοχαρτέ όμως πού πρέπει νά επιβληθεί στά τού κουτιού πιστεύω.....
λόγω τής ιδιότητός του να σβήνει όταν δέν ρουφάς.....καί νά μήν δημιουργούν φωτιές σε δάση καί παπλώματα.....
Εχω ακούσει πολλούς νά κάψανε σεντόνια καί παπλώματα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Κανά τεσσάρι.
Η alicat δεν εμφανίστηκε να δώσει συγχαρητήρια
Τυχαίο; δεν νομίζω
Τυχαίο; δεν νομίζω
-
εγώ καίω μπλούζες και φόρμες.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Nόμιζα ότι ο τύπος με το παράξενο νικ άνοιξε νήμα για να τον βοηθήσουν οι άλλοι χρήστες να το κόψει. Αν το άνοιξε για να τον κάνουν να νιώθει καλά, θα μπορούσε να το γυρίσει σε μπάφο για να μη χρειάζεται τη βοήθεια άλλων για να νιώθει καλά.Χαοτικός έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:32Μα δεν επιδοκιμάζουμε επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο. Εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει και σύμφωνο. Καπνίζω και δεν πρόκειται να το κόψω ποτέ. Αλλά επιδοκιμάζω για να νιώθει καλά ο άλλος. Είτε κάνει το σωστό είτε το λάθος.Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:00Ακριβώς επειδή θέλω να τον υποστηρίξω τα λέω αυτά. Δεν είναι υποστήριξη το να επιδοκιμάζεις κάτι που είναι αποδεδειγμένα ανώφελο. Όλοι όσοι κατά καιρούς επιχειρήσαμε να κόψουμε το τσιγάρο ξέρουμε ότι η τακτική που περιγράφει, μακροπρόθεσμα θα αποτύχει. Ένας εθισμένος για χρόνια καπνιστής πολύ δύσκολα παραμένει για καιρό στο επίπεδο του "τρία τσιγάρα απ' τις 9:30 μέχρι τώρα". Κάποια στιγμή θα επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:27
Άσε να κάνει την προσπάθειά του, μην είσαι αρνητικός, το μαχαίρι το ξέρουμε όλοι... νήμα υποστήριξης είναι!![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Νταρνάκας έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:30Nόμιζα ότι ο τύπος με το παράξενο νικ άνοιξε νήμα για να τον βοηθήσουν οι άλλοι χρήστες να το κόψει. Αν το άνοιξε για να τον κάνουν να νιώθει καλά, θα μπορούσε να το γυρίσει σε μπάφο για να μη χρειάζεται τη βοήθεια άλλων για να νιώθει καλά.Χαοτικός έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:32Μα δεν επιδοκιμάζουμε επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο. Εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει και σύμφωνο. Καπνίζω και δεν πρόκειται να το κόψω ποτέ. Αλλά επιδοκιμάζω για να νιώθει καλά ο άλλος. Είτε κάνει το σωστό είτε το λάθος.Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:00
Ακριβώς επειδή θέλω να τον υποστηρίξω τα λέω αυτά. Δεν είναι υποστήριξη το να επιδοκιμάζεις κάτι που είναι αποδεδειγμένα ανώφελο. Όλοι όσοι κατά καιρούς επιχειρήσαμε να κόψουμε το τσιγάρο ξέρουμε ότι η τακτική που περιγράφει, μακροπρόθεσμα θα αποτύχει. Ένας εθισμένος για χρόνια καπνιστής πολύ δύσκολα παραμένει για καιρό στο επίπεδο του "τρία τσιγάρα απ' τις 9:30 μέχρι τώρα". Κάποια στιγμή θα επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ.![]()
Απόδειξη ότι η κοινωνία σε στέλνει στα ναρκωτικά, λίγη ανθρωπιά πουθενά.
the end
- Δημοκρατικός
Όταν περάσουν 12-20 μήνες χωρίς να έχεις βάλει τσιγάρο στο στόμα, μπορείς να πανηγυρίσειςIn clinical trials of smoking cessation methods:
12 weeks (3 months) is regarded as initial success.
12 months is regarded as the benchmark figure - this means if subjects are still abstinent at 12 months, whatever is being tested is successful.
20 months is the gold standard: if a significant percentage of subjects reach 20 months abstinence then the product or method is exceptionally good.
Most methods work better if mentoring is provided - this means good support.
Examples
NRTs such as nicotine skin patches for smoking cessation have around the average success rate with mentoring at 12 weeks, which is 34%.
At 12 months with mentoring, nic patches achieve about a 7% success rate; 0% - 2% without mentoring.
At 20 months success rates with mentoring are <1% (less than 1%).
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Γιατί όμως; Τι πειράζει να ζητάει κανείς τη βοήθεια των άλλων;Νταρνάκας έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:30Nόμιζα ότι ο τύπος με το παράξενο νικ άνοιξε νήμα για να τον βοηθήσουν οι άλλοι χρήστες να το κόψει. Αν το άνοιξε για να τον κάνουν να νιώθει καλά, θα μπορούσε να το γυρίσει σε μπάφο για να μη χρειάζεται τη βοήθεια άλλων για να νιώθει καλά.Χαοτικός έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:32Μα δεν επιδοκιμάζουμε επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο. Εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει και σύμφωνο. Καπνίζω και δεν πρόκειται να το κόψω ποτέ. Αλλά επιδοκιμάζω για να νιώθει καλά ο άλλος. Είτε κάνει το σωστό είτε το λάθος.Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:00
Ακριβώς επειδή θέλω να τον υποστηρίξω τα λέω αυτά. Δεν είναι υποστήριξη το να επιδοκιμάζεις κάτι που είναι αποδεδειγμένα ανώφελο. Όλοι όσοι κατά καιρούς επιχειρήσαμε να κόψουμε το τσιγάρο ξέρουμε ότι η τακτική που περιγράφει, μακροπρόθεσμα θα αποτύχει. Ένας εθισμένος για χρόνια καπνιστής πολύ δύσκολα παραμένει για καιρό στο επίπεδο του "τρία τσιγάρα απ' τις 9:30 μέχρι τώρα". Κάποια στιγμή θα επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ.![]()
Άσε που ο κόμετ δεν ζητάει καμιά βοήθεια. Μοιράζεται μία διάθεσή του. Το αν θα το μετατρέψει αυτό σε βοήθεια για τον εαυτό του δεν πρέπει να μας απασχολεί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.