Ακριβώς επειδή θέλω να τον υποστηρίξω τα λέω αυτά. Δεν είναι υποστήριξη το να επιδοκιμάζεις κάτι που είναι αποδεδειγμένα ανώφελο. Όλοι όσοι κατά καιρούς επιχειρήσαμε να κόψουμε το τσιγάρο ξέρουμε ότι η τακτική που περιγράφει, μακροπρόθεσμα θα αποτύχει. Ένας εθισμένος για χρόνια καπνιστής πολύ δύσκολα παραμένει για καιρό στο επίπεδο του "τρία τσιγάρα απ' τις 9:30 μέχρι τώρα". Κάποια στιγμή θα επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:27Άσε να κάνει την προσπάθειά του, μην είσαι αρνητικός, το μαχαίρι το ξέρουμε όλοι... νήμα υποστήριξης είναι!Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:10 Αν θες να το κόψεις πραγματικά, μία είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος: ΜΑΧΑΙΡΙ. Μόνο έτσι κόβεται. Ούτε "μέχρι τις 9:30 ένα τσιγάρο", ούτε τσίχλες και τέτοια, όλα αυτά είναι ημίμετρα που αργά ή γρήγορα αποδεικνύονται ανώφελα και σε οδηγούν πάλι εκεί που ήσουν και πριν.
Αυτή είναι η άποψή μου (πρώην καπνιστής, μου είχε πάρει 5 χρόνια για να το κόψω οριστικά).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άθλος!
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Άθλος!
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας θα είναι να καπνίζει περισσότερο .
Πάρτ' τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου..Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:00Ακριβώς επειδή θέλω να τον υποστηρίξω τα λέω αυτά. Δεν είναι υποστήριξη το να επιδοκιμάζεις κάτι που είναι αποδεδειγμένα ανώφελο. Όλοι όσοι κατά καιρούς επιχειρήσαμε να κόψουμε το τσιγάρο ξέρουμε ότι η τακτική που περιγράφει, μακροπρόθεσμα θα αποτύχει. Ένας εθισμένος για χρόνια καπνιστής πολύ δύσκολα παραμένει για καιρό στο επίπεδο του "τρία τσιγάρα απ' τις 9:30 μέχρι τώρα". Κάποια στιγμή θα επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:27Άσε να κάνει την προσπάθειά του, μην είσαι αρνητικός, το μαχαίρι το ξέρουμε όλοι... νήμα υποστήριξης είναι!Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:10 Αν θες να το κόψεις πραγματικά, μία είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος: ΜΑΧΑΙΡΙ. Μόνο έτσι κόβεται. Ούτε "μέχρι τις 9:30 ένα τσιγάρο", ούτε τσίχλες και τέτοια, όλα αυτά είναι ημίμετρα που αργά ή γρήγορα αποδεικνύονται ανώφελα και σε οδηγούν πάλι εκεί που ήσουν και πριν.
Αυτή είναι η άποψή μου (πρώην καπνιστής, μου είχε πάρει 5 χρόνια για να το κόψω οριστικά).
the end
Μα δεν επιδοκιμάζουμε επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο. Εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει και σύμφωνο. Καπνίζω και δεν πρόκειται να το κόψω ποτέ. Αλλά επιδοκιμάζω για να νιώθει καλά ο άλλος. Είτε κάνει το σωστό είτε το λάθος.Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:00Ακριβώς επειδή θέλω να τον υποστηρίξω τα λέω αυτά. Δεν είναι υποστήριξη το να επιδοκιμάζεις κάτι που είναι αποδεδειγμένα ανώφελο. Όλοι όσοι κατά καιρούς επιχειρήσαμε να κόψουμε το τσιγάρο ξέρουμε ότι η τακτική που περιγράφει, μακροπρόθεσμα θα αποτύχει. Ένας εθισμένος για χρόνια καπνιστής πολύ δύσκολα παραμένει για καιρό στο επίπεδο του "τρία τσιγάρα απ' τις 9:30 μέχρι τώρα". Κάποια στιγμή θα επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:27Άσε να κάνει την προσπάθειά του, μην είσαι αρνητικός, το μαχαίρι το ξέρουμε όλοι... νήμα υποστήριξης είναι!Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:10 Αν θες να το κόψεις πραγματικά, μία είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος: ΜΑΧΑΙΡΙ. Μόνο έτσι κόβεται. Ούτε "μέχρι τις 9:30 ένα τσιγάρο", ούτε τσίχλες και τέτοια, όλα αυτά είναι ημίμετρα που αργά ή γρήγορα αποδεικνύονται ανώφελα και σε οδηγούν πάλι εκεί που ήσουν και πριν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Δημοκρατικός
Χρειαζόμεθα πολιτικές τύπου ΗΠΑ, όπου οι καπνιστές θα αντιμετωπίζονται ως λεπροί.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
-
the comet the course the tail
Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα! Οσο λιγότερο καπνιζεις, τοσο μεγαλύτερη η απόλαυση! Τελος για σήμερα. Αυριο πρωί, κανα δυο με τον καφε και μετα τσιχλες!
πόσα έφτασες, κουνάδι;the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:47 Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα! Οσο λιγότερο καπνιζεις, τοσο μεγαλύτερη η απόλαυση! Τελος για σήμερα. Αυριο πρωί, κανα δυο με τον καφε και μετα τσιχλες!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
the comet the course the tail
Εκανα κανα πενταρι!νύχτα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:49πόσα έφτασες, κουνάδι;the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:47 Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα! Οσο λιγότερο καπνιζεις, τοσο μεγαλύτερη η απόλαυση! Τελος για σήμερα. Αυριο πρωί, κανα δυο με τον καφε και μετα τσιχλες!
Αυτό το βρίσκω σωστό η κατάχρηση ποτέ δεν είναι καλή.the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:47 Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα! Οσο λιγότερο καπνιζεις, τοσο μεγαλύτερη η απόλαυση! Τελος για σήμερα. Αυριο πρωί, κανα δυο με τον καφε και μετα τσιχλες!
Αύριο το πρωί με τον καφέ θα σε ζαλίσει... εκεί καταλαβαίνεις την επήρεια της νικοτίνης. Με την τσίχλα δεν την καταλαβαίνεις γιατί αργεί να δράσει αλλά από τα πνευμόνια πηγαίνει κατευθείαν στο νευρικό σύστημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 25 Νοέμ 2020, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
τύπε φαίνεσαι αποφασισμένος για ριζικές τομέςthe comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:47 Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα!
Εμένα την ξέρεις την άποψή μου. Τι να λέμε;the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:47 Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα! Οσο λιγότερο καπνιζεις, τοσο μεγαλύτερη η απόλαυση! Τελος για σήμερα. Αυριο πρωί, κανα δυο με τον καφε και μετα τσιχλες!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για αυτό και πρώτη τσουρα λέγεται βασιλική.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:53Αυτό το βρίσκω σωστό η κατάχρηση ποτέ δεν είναι καλή.the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:47 Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα! Οσο λιγότερο καπνιζεις, τοσο μεγαλύτερη η απόλαυση! Τελος για σήμερα. Αυριο πρωί, κανα δυο με τον καφε και μετα τσιχλες!
Αύριο το πρωί με τον καφέ θα σε ζαλίσει... εκεί καταλαβαίνεις την επήρεια της νικοτίνης. Με την τσίχλα δεν την καταλαβαίνεις γιατί αργεί να δράσει αλλά από τα πνευμόνια πηγαίνει κατευθείαν στο νευρικό σύστημα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πριν πόσα έκανες;the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:50Εκανα κανα πενταρι!νύχτα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:49πόσα έφτασες, κουνάδι;the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 22:47 Ειχα πολυ καιρο να απολαυσω τοσο το καπνισμα! Οσο λιγότερο καπνιζεις, τοσο μεγαλύτερη η απόλαυση! Τελος για σήμερα. Αυριο πρωί, κανα δυο με τον καφε και μετα τσιχλες!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...