τώρα μόλις πήρα την 2η...
0 τσιγάρα σο φαρ...
και μόνο να αποφύγω τα 10-15 τσιγάρα στην δουλειά θα είναι άθλος!Papa John έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 11:51 Μην το διατυμπανίζεις από την πρώτη μέρα γιατί μπορεί να καταλήξεις να καπνίσεις ένα πακέτο ως το τέλος της.
Κράτησέ το για τον εαυτό σου και μόνο.
Ζήτα να διαγράψουν το νήμα.
Έχει μια βάση να ξέρεις, πολλοί νιώθουν μια ικανοποίηση όταν λένε "θα κάνω αυτό", ίση ή μεγαλύτερη με το να το έκαναν στ' αλήθεια.the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:05και μόνο να αποφύγω τα 10-15 τσιγάρα στην δουλειά θα είναι άθλος!Papa John έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 11:51 Μην το διατυμπανίζεις από την πρώτη μέρα γιατί μπορεί να καταλήξεις να καπνίσεις ένα πακέτο ως το τέλος της.
Κράτησέ το για τον εαυτό σου και μόνο.
Ζήτα να διαγράψουν το νήμα.
πήξτε!
εν τω μεταξύ, δεν είμαι από αυτούς τους περίεργους που περιμένουν να σιγουρευτούν για ένα καλό νέο, ώστε να το διαλαλήσουν!![]()
εντάξει, κάποια πράγματα τα κάνουμε για τον εαυτό μας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:12
Έχει μια βάση να ξέρεις, πολλοί νιώθουν μια ικανοποίηση όταν λένε "θα κάνω αυτό", ίση ή μεγαλύτερη με το να το έκαναν στ' αλήθεια.
Αποτέλεσμα, πήραν την ικανοποίηση, τώρα έχουν μικρότερο κίνητρο να πετύχουν το στόχο.
ένας λόγος που είμαι ακόμα στην δουλειά που είμαι, είναι ότι μπορώ να καπνίζω αβέρτα.
+1 και γενικά όλα τα νήματα του
ένα τσιγάρο μετά το φαΐ, 2 με τον καφέ μόλις τώρα. το σχέδιο πάει καλά. από τις 9:30 πμ, μόλις 3 τσιγάρα!
Μπράβο Κομήτη!!! Βγήκε η πρώτη μέραthe comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:36ένα τσιγάρο μετά το φαΐ, 2 με τον καφέ μόλις τώρα. το σχέδιο πάει καλά. από τις 9:30 πμ, μόλις 3 τσιγάρα!
δυστυχώς οι τσίχλες δύσκολα συνδυάζονται με καφέ, ποτό, φαΐ![]()
Άσε να κάνει την προσπάθειά του, μην είσαι αρνητικός, το μαχαίρι το ξέρουμε όλοι... νήμα υποστήριξης είναι!Νταρνάκας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:10 Αν θες να το κόψεις πραγματικά, μία είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος: ΜΑΧΑΙΡΙ. Μόνο έτσι κόβεται. Ούτε "μέχρι τις 9:30 ένα τσιγάρο", ούτε τσίχλες και τέτοια, όλα αυτά είναι ημίμετρα που αργά ή γρήγορα αποδεικνύονται ανώφελα και σε οδηγούν πάλι εκεί που ήσουν και πριν.
Αυτή είναι η άποψή μου (πρώην καπνιστής, μου είχε πάρει 5 χρόνια για να το κόψω οριστικά).