Να βγεις έξω να φλερτάρεις αντί να πρέπει να πληρώσεις τεμπέλη αντιδραστικε κυρ ΠαντελήΧαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:20Άντε ρε ανίκανοι.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:17Όχι, αυτόν τον τομέα τον αναλαμβάνω εγώ. Πλήρης ποινικοιποιηση και στην προσφορά και στην ζήτηση. Όποιος και οποια θέλει να κάνει σεξ εννοείται ελεύθερα, νορμάλ είναι, με όποιες και όσες θέλει και όποια θέλει με όποιους και όσους θέλει αλλά ως βούληση και όχι ως ανταλλαγή. Φέρνουμε στο νου τους αναρχικούς της Βαρκελώνης του Ντορουτι και την φράση "το φιλί πρέπει να το κερδίζεις και όχι να το αγοράζεις" Σπάμε τον κύκλο του χρήματος, φέρνουμε ελευθερία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αν φλερτάρω έχω πολλές πιθανότητες να γαμήσω τσάμπα γιατί είμαι γοητευτικός και στη φάτσα πέραν της φωνής και της κορμοστασιάς. Κι αν γαμήσω τσάμπα είναι ό,τι πιο ξενέρωτο. Η μισή καύλα είναι το να πληρώνεις.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:24Να βγεις έξω να φλερτάρεις αντί να πρέπει να πληρώσεις τεμπέλη αντιδραστικε κυρ ΠαντελήΧαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:20Άντε ρε ανίκανοι.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:17
Όχι, αυτόν τον τομέα τον αναλαμβάνω εγώ. Πλήρης ποινικοιποιηση και στην προσφορά και στην ζήτηση. Όποιος και οποια θέλει να κάνει σεξ εννοείται ελεύθερα, νορμάλ είναι, με όποιες και όσες θέλει και όποια θέλει με όποιους και όσους θέλει αλλά ως βούληση και όχι ως ανταλλαγή. Φέρνουμε στο νου τους αναρχικούς της Βαρκελώνης του Ντορουτι και την φράση "το φιλί πρέπει να το κερδίζεις και όχι να το αγοράζεις" Σπάμε τον κύκλο του χρήματος, φέρνουμε ελευθερία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θα καταργήσουμε τον οργασμό …Δεν θα υπάρχει πλέον παρά υποταγή στο Κόμμα, δεν θα υπάρχει πλέον έρωτας παρά μόνο αγάπη για τον Big Brother. Δεν θα υπάρχει γέλιο παρά μόνο το γέλιο του θριάμβου που θα προκαλεί η ήττα ενός εχθρού. Δεν θα υπάρχει τέχνη, ούτε λογοτεχνία, ούτε επιστήμη
λέει ο Ο’Μπράιαν, μέλος του Κόμματος στον Γουίνστον Σμιθ. 1984 Οργουελ
the end
- Sid Vicious
Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.Χαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:28Αν φλερτάρω έχω πολλές πιθανότητες να γαμήσω τσάμπα γιατί είμαι γοητευτικός και στη φάτσα πέραν της φωνής και της κορμοστασιάς. Κι αν γαμήσω τσάμπα είναι ό,τι πιο ξενέρωτο. Η μισή καύλα είναι το να πληρώνεις.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:24Να βγεις έξω να φλερτάρεις αντί να πρέπει να πληρώσεις τεμπέλη αντιδραστικε κυρ Παντελή
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το πορνό σκοτώνει τον έρωτα.
Μυρωδιά δεν παίρνετε τι κάνει το πορνό στις ψυχές σας.
Μυρωδιά δεν παίρνετε τι κάνει το πορνό στις ψυχές σας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Πως κάνεις και εσύ έτσι, τι χρήμα τι κουπόνια, δεν βρίσκω διαφορά.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34 Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.
the end
- Καραμελίτσα
Σ' αυτό άλλαξε το Κόμμα και βάλε Αγορά, το Big Brother και βάλε Κατανάλωση.Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:32 Θα καταργήσουμε τον οργασμό …Δεν θα υπάρχει πλέον παρά υποταγή στο Κόμμα, δεν θα υπάρχει πλέον έρωτας παρά μόνο αγάπη για τον Big Brother. Δεν θα υπάρχει γέλιο παρά μόνο το γέλιο του θριάμβου που θα προκαλεί η ήττα ενός εχθρού. Δεν θα υπάρχει τέχνη, ούτε λογοτεχνία, ούτε επιστήμη
Αλλά αν είναι δυνατόν, η κατάργηση του πορνό σου φέρνει στο νου τον Όργουελ;
Z
ρεαλιστικά για τεχνολογικούς λόγους μόνο περιορισμοί όπως η Ρωσία. Κατά της πορνογραφίας γιατί α) επηρεάζει εγκεφάλικά τους νέους μέχρι και συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας σε νέους έχουν εμφανιστεί, χωρίς βιολογικό υπόβαθρο καθώς ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές έχουν κυριολεκτικά αναθραφεί μέσα σε πλαίσιο πληρους ελεύθερου και δωρεάν πορνό, οπότε έπλασαν πλαστικά τον εγκέφαλο τους να ανταποκρίνεται και μόνο στα συγκεκριμενα ερεθίσματα. Ακόμα η κοινωνική δικαιολόγηση της εκπόρνευσης με την φιλελεύθερη αιτιολόγηση των συναινούντων ενηλίκων ήδη ωθεί στην γενικευμένη εκπόρνευση των γυναικών άμεση ή έμμεση, του τύπου μα γιατί να να μην ψάχνομαι ταυτόχρονα με την σχέση μου/ γάμο μου για ενα καλύτερο/ πλουσιότερο/ πιο ενδιαφέρον γενικά οτιδήποτε αφού δεν υπάρχει στίγμα με την φιλελεύθερη ιδεολογία.Καραμελίτσα έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 14:54
Πράσινα: πλήρης ελευθερία
Κίτρινα: περιορισμοί
Κόκκινο: πλήρης απαγόρευση
![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Η επανάσταση είναι για τους επαναστάτες ρε άνου. Δεν μπορείς να την επικαλείσαι. και τι δουλειά έχει ο έρωτας με το θέμα; Εσύ μόνο έρωτα μπορείς να κάνεις; Όχι να γαμήσεις;Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.Χαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:28Αν φλερτάρω έχω πολλές πιθανότητες να γαμήσω τσάμπα γιατί είμαι γοητευτικός και στη φάτσα πέραν της φωνής και της κορμοστασιάς. Κι αν γαμήσω τσάμπα είναι ό,τι πιο ξενέρωτο. Η μισή καύλα είναι το να πληρώνεις.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:24
Να βγεις έξω να φλερτάρεις αντί να πρέπει να πληρώσεις τεμπέλη αντιδραστικε κυρ Παντελή
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οποιαδήποτε απαγόρευση μου τον φέρνει στο μυαλό.Καραμελίτσα έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:40Σ' αυτό άλλαξε το Κόμμα και βάλε Αγορά, το Big Brother και βάλε Κατανάλωση.Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:32 Θα καταργήσουμε τον οργασμό …Δεν θα υπάρχει πλέον παρά υποταγή στο Κόμμα, δεν θα υπάρχει πλέον έρωτας παρά μόνο αγάπη για τον Big Brother. Δεν θα υπάρχει γέλιο παρά μόνο το γέλιο του θριάμβου που θα προκαλεί η ήττα ενός εχθρού. Δεν θα υπάρχει τέχνη, ούτε λογοτεχνία, ούτε επιστήμη
Αλλά αν είναι δυνατόν, η κατάργηση του πορνό σου φέρνει στο νου τον Όργουελ;
the end
- Sid Vicious
Είπα εγώ πουθενά για κουπόνια; Κάνα κομμουνι είμαι;Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:39Πως κάνεις και εσύ έτσι, τι χρήμα τι κουπόνια, δεν βρίσκω διαφορά.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34 Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άγι εσύ;Paris έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:59Aρέσκονται και εις τον κανιβαλλισμόν .Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:07 parisGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:51 Η πεθερά μου ακόμη και τώρα μου το κρατάει μανιάτικο γιατί δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι θήλασαόποια πέτρα υποβιβασμού της γυναικείας φύσης και να σηκώσεις, αν έχεις υπομονή και ρίξεις και ένα σκάψιμο περαιτέρω, γυναίκα θα βρεις από κάτω δηλαδήGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:20 και οι παιδίατροι αγόρασαν γούνες και μαργαριτάρια στις νόμιμες και τις παράνομες.
Είναι γνωστό πως ούτε την Μητέρα τους δεν αντέχουν.
Στις σπάνιες στιγμες που λένε αλήθειες ξεστομίζουν το '' Είμαστε άτιμα πλάσματα'' .
Welcome back man!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πάρ' το χαμπάρι, αυτός και επανάσταση να γίνει με κουπόνια θα πηγαίνει, ίσως να τον εξιτάρει περισσότερο.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:47Είπα εγώ πουθενά για κουπόνια; Κάνα κομμουνι είμαι;Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:39Πως κάνεις και εσύ έτσι, τι χρήμα τι κουπόνια, δεν βρίσκω διαφορά.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34 Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.
the end
- Sid Vicious
Εσύ μόνο με λεφτά γαμας κυρ Παντελή;Χαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:45Η επανάσταση είναι για τους επαναστάτες ρε άνου. Δεν μπορείς να την επικαλείσαι. και τι δουλειά έχει ο έρωτας με το θέμα; Εσύ μόνο έρωτα μπορείς να κάνεις; Όχι να γαμήσεις;Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.Χαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:28
Αν φλερτάρω έχω πολλές πιθανότητες να γαμήσω τσάμπα γιατί είμαι γοητευτικός και στη φάτσα πέραν της φωνής και της κορμοστασιάς. Κι αν γαμήσω τσάμπα είναι ό,τι πιο ξενέρωτο. Η μισή καύλα είναι το να πληρώνεις.
![]()
- Sid Vicious
Θα του δώσουμε όσο καιρό χρειάζεται να το σκεφτεί καλύτερα στα πολιτιστικά κέντρα επιμόρφωσης, αγωγής και μουσικήςΠάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:53Πάρ' το χαμπάρι, αυτός και επανάσταση να γίνει με κουπόνια θα πηγαίνει, ίσως να τον εξιτάρει περισσότερο.Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:47Είπα εγώ πουθενά για κουπόνια; Κάνα κομμουνι είμαι;Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:39
Πως κάνεις και εσύ έτσι, τι χρήμα τι κουπόνια, δεν βρίσκω διαφορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις