Τότε πρέπει να ήταν και η εποχή που η νεστλέ είχε φέρει άπειρη παραπληροφόρηση στα μμε και στα νοσοκομεία, για να πουλά τη φόρμουλα της.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:51Επικαλούμαι την μαρτυρία του Beria, ο οποίος έχει αναφέρει πολλάκις πως μέσα σε λίγα χρόνια οι Ελληνίδες σταμάτησαν να θηλάζουν. Η πεθερά μου ακόμη και τώρα μου το κρατάει μανιάτικο γιατί δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι θήλασα. Εκείνη δεν μπόρεσε άρα με ποιο δικαίωμα το έκανα εγώ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:27Όχι και δαιμονοποιήθηκε. Από μαστάρια σε βυζάρες πρόκειται σίγουρα για απγκρέιντ.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:25
Εγώ ξέρω πως η μεγάλη αλλαγή στη χώρα έγινε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν πορνοπεριοδικά από Αμέρικα (δεν ξέρω πότε έγινε αυτό αλλά νομίζω αρχές 80) όπου δαιμονοποιήθηκε το στήθος και από παραγωγός γάλακτος για τα μωρά και τα νήπια έγινε κάτι το προκλητικό. Το άλλο ήταν το ξύρισμα ντάουν δεαρ που ξεκίνησε σαν διευκόλυνση στις φωτογραφίες για να φαίνεται τι συμβαίνει και είχε σαν αποτέλεσμα να επικρατήσει αυτή η "μόδα" μέχρι και σήμερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα μαζί έγιναν.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:07Τότε πρέπει να ήταν και η εποχή που η νεστλέ είχε φέρει άπειρη παραπληροφόρηση στα μμε και στα νοσοκομεία, για να πουλά τη φόρμουλα της.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:51Επικαλούμαι την μαρτυρία του Beria, ο οποίος έχει αναφέρει πολλάκις πως μέσα σε λίγα χρόνια οι Ελληνίδες σταμάτησαν να θηλάζουν. Η πεθερά μου ακόμη και τώρα μου το κρατάει μανιάτικο γιατί δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι θήλασα. Εκείνη δεν μπόρεσε άρα με ποιο δικαίωμα το έκανα εγώ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:27
Όχι και δαιμονοποιήθηκε. Από μαστάρια σε βυζάρες πρόκειται σίγουρα για απγκρέιντ.
Η Νεστλέ παραπληροφόρησε και οι παιδίατροι αγόρασαν γούνες και μαργαριτάρια στις νόμιμες και τις παράνομες.
Το λέω γιατί είχα θείο παιδίατρο ο οποίος έλεγε συνέχεια πόσο σιχαινόταν τον θηλασμό και πως έπρεπε σαν κοινωνία να πάμε μπροστά και πως είχε βαρεθεί να βλέπει τις Ελληνίδες με τα βυζιά έξω φορά παρτίδα.
Γενικά όλο το πακέτο. Και το βαθύ λαρύγγι που είχε προβληθεί κάποια χρόνια πριν στην Αμερική.
Σε ότι με αφορά όμως, στο συγκεκριμένο θέμα συμφωνώ με Σιντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
paris
Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:51 Η πεθερά μου ακόμη και τώρα μου το κρατάει μανιάτικο γιατί δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι θήλασα
όποια πέτρα υποβιβασμού της γυναικείας φύσης και να σηκώσεις, αν έχεις υπομονή και ρίξεις και ένα σκάψιμο περαιτέρω, γυναίκα θα βρεις από κάτω δηλαδήGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:20 και οι παιδίατροι αγόρασαν γούνες και μαργαριτάρια στις νόμιμες και τις παράνομες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 25 Νοέμ 2020, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχοντας διαβάσει σχεδόν όλο το νήμα, μου γεννήθηκε μια απορία. Το πρόβλημά κάποιων εδώ μέσα είναι η καταγραφή του σεξ όταν αυτό είναι "άγριο"; Ή γενικά η καταγραφή του ακόμη κι αν υπάρχει τρυφερότητα και αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός;
Δλδ αν δεν εξευτελίζονται γυναίκες αλλά άντρες, είναι οκ το πορνό;
Δλδ αν δεν εξευτελίζονται γυναίκες αλλά άντρες, είναι οκ το πορνό;
ότι και όρεξη για γύρισμα να είχαν και το συνεργείο στημένο, θα τους έλειπε ο παρτενέρ
ακομη μια συζητηση και ενα διλλημα με βαση την πολιτικορεκτιλα ... της μοδας ειναι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μισό να καταλάβω.Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:10ότι και όρεξη για γύρισμα να είχαν και το συνεργείο στημένο, θα τους έλειπε ο παρτενέρ
Έστω ότι βλέπω γκεη πορν όπου σε έναν συμβαίνουν διάφορα με την συμβολή κάποιων άλλων. Αυτό σαν πόρν είναι οκ;
Ας απαγορευτεί μωρέ, σιγα. Εξάλλου δεν βγαίνουν ωραίες τσόντες πια, να έχουν λίγο υπόθεση, μια κάποια πλοκή.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Winston Smith
Μη ρωτάς δύσκολα πράγματα.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:15Μισό να καταλάβω.Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:10ότι και όρεξη για γύρισμα να είχαν και το συνεργείο στημένο, θα τους έλειπε ο παρτενέρ
Έστω ότι βλέπω γκεη πορν όπου σε έναν συμβαίνουν διάφορα με την συμβολή κάποιων άλλων. Αυτό σαν πόρν είναι οκ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρωτάω συγκεκριμένα. Είναι εξευτελισμός να είσαι ο "υποδοχέας"; Ναι ή όχι;Winston Smith έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:26Μη ρωτάς δύσκολα πράγματα.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:15Μισό να καταλάβω.Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:10
ότι και όρεξη για γύρισμα να είχαν και το συνεργείο στημένο, θα τους έλειπε ο παρτενέρ
Επίσης το πρόβλημα είναι να γίνεται αλλά να μην καταγράφεται ή να μην γίνεται καθόλου;
τι να μην γινεται καθολου, εξευτελιστικο σεξ; ή ΣΕΞ ΓΕΝΙΚΑ;Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:29
Επίσης το πρόβλημα είναι να γίνεται αλλά να μην καταγράφεται ή να μην γίνεται καθόλου;
- wooded glade
Ναι, να μας λέγανε κάνα καλό έργο τουλάχιστον και μετά ας πουν ότι πρέπει να απαγορευτεί.Albrecht έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:16 Ας απαγορευτεί μωρέ, σιγα. Εξάλλου δεν βγαίνουν ωραίες τσόντες πια, να έχουν λίγο υπόθεση, μια κάποια πλοκή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω έχω πονοκέφαλο.Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 16:00τι να μην γινεται καθολου, εξευτελιστικο σεξ; ή ΣΕΞ ΓΕΝΙΚΑ;Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:29
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιος θα καθορίσει αν αυτό που κάνω στον άλλο είναι εξευτελισμός ή όχι; Εγώ; Εκείνος; Κάποιος τρίτος;
Ναι, γιατί να μην απαγορευτεί το σεξ γενικά; Καλύτερα δεν θα είναι έτσι;
Δεν βλεπω τι,γραφεις αλλα,διαφωνω.Καραμελίτσα έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 15:30Η ευκολία πρόσβασης σε ανήλικους, η αναπαράσταση των γυναικών και της γυναικείας σεξουαλικότητας, η σχέση με τη διακίνηση γυναικών, τέλος δεν έχουν. Και βεβαίως, ο αυνανισμός τυφλώνει.Winston Smith έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 15:19Άρα τα επιχειρήματα είναι ότι νοιαζόμαστε για τους άντρες εθισμένους (όπου σημαίνει αντίστοιχη απαγόρευση καπνού/αλκοόλ);
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
είμαι σίγουρος ότι εννοεί ο αντρικός αυνανισμός, τον γυναικείο αυνανισμό σίγουρα τον ορίζει με περίπλοκους κοινωνικοπολιτικούς όρους σαν μέρος της Επανάστασης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 136 Απαντήσεις