!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σε ότι αφορά την πορνογραφία στο διαδίκυο, θέλετε να

επέλθει πλήρης απαγόρευση;
13
15%
μερική, όπως στην Ιαπωνία και τη Ρωσία;
8
10%
μείνει όπως έχει; (το πορνό έχτισε το ίντερνετ)
33
39%
σκοτώσετε όσους τολμούν να μιλήσουν για απαγόρευση.
30
36%

Σύνολο ψήφων: 84

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Χαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:20
Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:17
Χαοτικός έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 23:57

Ποιος γαμεί τα σπιτάκια; Δεν θα εγκατασταθούν αλλού;
Όχι, αυτόν τον τομέα τον αναλαμβάνω εγώ. Πλήρης ποινικοιποιηση και στην προσφορά και στην ζήτηση. Όποιος και οποια θέλει να κάνει σεξ εννοείται ελεύθερα, νορμάλ είναι, με όποιες και όσες θέλει και όποια θέλει με όποιους και όσους θέλει αλλά ως βούληση και όχι ως ανταλλαγή. Φέρνουμε στο νου τους αναρχικούς της Βαρκελώνης του Ντορουτι και την φράση "το φιλί πρέπει να το κερδίζεις και όχι να το αγοράζεις" Σπάμε τον κύκλο του χρήματος, φέρνουμε ελευθερία.
Άντε ρε ανίκανοι.
Να βγεις έξω να φλερτάρεις αντί να πρέπει να πληρώσεις τεμπέλη αντιδραστικε κυρ Παντελή
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:24
Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:17
Όχι, αυτόν τον τομέα τον αναλαμβάνω εγώ. Πλήρης ποινικοιποιηση και στην προσφορά και στην ζήτηση. Όποιος και οποια θέλει να κάνει σεξ εννοείται ελεύθερα, νορμάλ είναι, με όποιες και όσες θέλει και όποια θέλει με όποιους και όσους θέλει αλλά ως βούληση και όχι ως ανταλλαγή. Φέρνουμε στο νου τους αναρχικούς της Βαρκελώνης του Ντορουτι και την φράση "το φιλί πρέπει να το κερδίζεις και όχι να το αγοράζεις" Σπάμε τον κύκλο του χρήματος, φέρνουμε ελευθερία.
Άντε ρε ανίκανοι.
Να βγεις έξω να φλερτάρεις αντί να πρέπει να πληρώσεις τεμπέλη αντιδραστικε κυρ Παντελή
Αν φλερτάρω έχω πολλές πιθανότητες να γαμήσω τσάμπα γιατί είμαι γοητευτικός και στη φάτσα πέραν της φωνής και της κορμοστασιάς. Κι αν γαμήσω τσάμπα είναι ό,τι πιο ξενέρωτο. Η μισή καύλα είναι το να πληρώνεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Θα καταργήσουμε τον οργασμό …Δεν θα υπάρχει πλέον παρά υποταγή στο Κόμμα, δεν θα υπάρχει πλέον έρωτας παρά μόνο αγάπη για τον Big Brother. Δεν θα υπάρχει γέλιο παρά μόνο το γέλιο του θριάμβου που θα προκαλεί η ήττα ενός εχθρού. Δεν θα υπάρχει τέχνη, ούτε λογοτεχνία, ούτε επιστήμη
λέει ο Ο’Μπράιαν, μέλος του Κόμματος στον Γουίνστον Σμιθ. 1984 Οργουελ
the end
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Χαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:28

Άντε ρε ανίκανοι.
Αν φλερτάρω έχω πολλές πιθανότητες να γαμήσω τσάμπα γιατί είμαι γοητευτικός και στη φάτσα πέραν της φωνής και της κορμοστασιάς. Κι αν γαμήσω τσάμπα είναι ό,τι πιο ξενέρωτο. Η μισή καύλα είναι το να πληρώνεις.
Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Το πορνό σκοτώνει τον έρωτα.
Μυρωδιά δεν παίρνετε τι κάνει το πορνό στις ψυχές σας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34 Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.
Πως κάνεις και εσύ έτσι, τι χρήμα τι κουπόνια, δεν βρίσκω διαφορά.
the end
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:32 Θα καταργήσουμε τον οργασμό …Δεν θα υπάρχει πλέον παρά υποταγή στο Κόμμα, δεν θα υπάρχει πλέον έρωτας παρά μόνο αγάπη για τον Big Brother. Δεν θα υπάρχει γέλιο παρά μόνο το γέλιο του θριάμβου που θα προκαλεί η ήττα ενός εχθρού. Δεν θα υπάρχει τέχνη, ούτε λογοτεχνία, ούτε επιστήμη
Σ' αυτό άλλαξε το Κόμμα και βάλε Αγορά, το Big Brother και βάλε Κατανάλωση.

Αλλά αν είναι δυνατόν, η κατάργηση του πορνό σου φέρνει στο νου τον Όργουελ;
Z
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Καραμελίτσα έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 14:54 Εικόνα
Πράσινα: πλήρης ελευθερία
Κίτρινα: περιορισμοί
Κόκκινο: πλήρης απαγόρευση

Εικόνα
ρεαλιστικά για τεχνολογικούς λόγους μόνο περιορισμοί όπως η Ρωσία. Κατά της πορνογραφίας γιατί α) επηρεάζει εγκεφάλικά τους νέους μέχρι και συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας σε νέους έχουν εμφανιστεί, χωρίς βιολογικό υπόβαθρο καθώς ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές έχουν κυριολεκτικά αναθραφεί μέσα σε πλαίσιο πληρους ελεύθερου και δωρεάν πορνό, οπότε έπλασαν πλαστικά τον εγκέφαλο τους να ανταποκρίνεται και μόνο στα συγκεκριμενα ερεθίσματα. Ακόμα η κοινωνική δικαιολόγηση της εκπόρνευσης με την φιλελεύθερη αιτιολόγηση των συναινούντων ενηλίκων ήδη ωθεί στην γενικευμένη εκπόρνευση των γυναικών άμεση ή έμμεση, του τύπου μα γιατί να να μην ψάχνομαι ταυτόχρονα με την σχέση μου/ γάμο μου για ενα καλύτερο/ πλουσιότερο/ πιο ενδιαφέρον γενικά οτιδήποτε αφού δεν υπάρχει στίγμα με την φιλελεύθερη ιδεολογία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34
Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.
Η επανάσταση είναι για τους επαναστάτες ρε άνου. Δεν μπορείς να την επικαλείσαι. και τι δουλειά έχει ο έρωτας με το θέμα; Εσύ μόνο έρωτα μπορείς να κάνεις; Όχι να γαμήσεις;

:giggle:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Καραμελίτσα έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:40
Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:32 Θα καταργήσουμε τον οργασμό …Δεν θα υπάρχει πλέον παρά υποταγή στο Κόμμα, δεν θα υπάρχει πλέον έρωτας παρά μόνο αγάπη για τον Big Brother. Δεν θα υπάρχει γέλιο παρά μόνο το γέλιο του θριάμβου που θα προκαλεί η ήττα ενός εχθρού. Δεν θα υπάρχει τέχνη, ούτε λογοτεχνία, ούτε επιστήμη
Σ' αυτό άλλαξε το Κόμμα και βάλε Αγορά, το Big Brother και βάλε Κατανάλωση.

Αλλά αν είναι δυνατόν, η κατάργηση του πορνό σου φέρνει στο νου τον Όργουελ;
Οποιαδήποτε απαγόρευση μου τον φέρνει στο μυαλό.
the end
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:39
Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34 Αυτή ακριβώς είναι η αισθητική του αριστερού μικροαστου, λυπάμαι η επανάσταση και ο άνεμος ελευθερίας και έρωτα που φέρνει δεν θα δομηθουν επάνω στις μικροαστικες σουψυχωτικες παρεκκλισεις και στην ανικανότητα σου να νιώσεις ερεθισμο δίχως χρήμα.
Είπα εγώ πουθενά για κουπόνια; Κάνα κομμουνι είμαι;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Paris έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:59
Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:07 paris
Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:51 Η πεθερά μου ακόμη και τώρα μου το κρατάει μανιάτικο γιατί δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι θήλασα
Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:20 και οι παιδίατροι αγόρασαν γούνες και μαργαριτάρια στις νόμιμες και τις παράνομες.
όποια πέτρα υποβιβασμού της γυναικείας φύσης και να σηκώσεις, αν έχεις υπομονή και ρίξεις και ένα σκάψιμο περαιτέρω, γυναίκα θα βρεις από κάτω δηλαδή
Aρέσκονται και εις τον κανιβαλλισμόν .
Είναι γνωστό πως ούτε την Μητέρα τους δεν αντέχουν.
Στις σπάνιες στιγμες που λένε αλήθειες ξεστομίζουν το '' Είμαστε άτιμα πλάσματα'' .
Άγι εσύ;

Welcome back man! :wave:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:47
Πάρ' το χαμπάρι, αυτός και επανάσταση να γίνει με κουπόνια θα πηγαίνει, ίσως να τον εξιτάρει περισσότερο.
the end
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Χαοτικός έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:45
Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:34

Η επανάσταση είναι για τους επαναστάτες ρε άνου. Δεν μπορείς να την επικαλείσαι. και τι δουλειά έχει ο έρωτας με το θέμα; Εσύ μόνο έρωτα μπορείς να κάνεις; Όχι να γαμήσεις;

:giggle:
Εσύ μόνο με λεφτά γαμας κυρ Παντελή; :a040: Η επανάσταση σαν πύρινη ανάσα δράκου θα κάνει στάχτη τις μικροσυναλλαγες σας, τις φθηνές εμπορευματοποιησεις του έρωτα και του γαμησιου, τις άθλιες εκμεταλευσεις σας επάνω σε πιο αδύναμους συμπολίτες. Ο κόσμος σας θα τελειώσει.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:53
Sid Vicious έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 00:47
Πάρ' το χαμπάρι, αυτός και επανάσταση να γίνει με κουπόνια θα πηγαίνει, ίσως να τον εξιτάρει περισσότερο.
Θα του δώσουμε όσο καιρό χρειάζεται να το σκεφτεί καλύτερα στα πολιτιστικά κέντρα επιμόρφωσης, αγωγής και μουσικής
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”