!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αν κάποιος αναρωτιόταν μεχρι σήμερα γιατί το ΚΚΕ δεν ξεπερνάει το 6%...
Re: αν κάποιος αναρωτιόταν μεχρι σήμερα γιατί το ΚΚΕ δεν ξεπερνάει το 6%...
Bλέποντας το τώρα από απόσταση η δεκαετία του 90 με τους πολέμους στην Γιουγκοσλαβία και ειδικά ο βομβαρδισμός της Σερβίας έδωσε καινούρια πνοή στο ΚΚ με όλο το κλίμα που δημιουργήθηκε τότε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
με εντυπωσιαζει που χρησιμοποιειτε το "ισοαποστακιας" σαν βρισια, σαν να ειναι κατι κακο. οπως και το "νοικοκυρης"Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:26Να μου κάνεις τη χάρη. Ισαποστάκιας δεν είμαι, και φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο. Κάποιοι είστε σαφώς χειρότεροι.
Ούτε πιστεύω σε καμιά ιδεολογική ηγεμονία, την οποία σαφώς δεν έχετε
απο ποτε ειναι κακο το να εισαι λογικος, φυσιολογικος ανθρωπος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η χτεσινη φαση ετσι οπως πηγε ηταν win win και για την κυβερνηση και για το κκε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μόνο που πρέπει να βιαστούν λιγάκι . Η νομοτέλεια τους και η τελεολογική θεώρηση του κομμουνισμού πρέπει να επτιτευχθεί λίγο σύντομα γιατί μπορεί να καταστραφεί η γη από αστεροειδή (μάλλον απίθανο για το άμεσο μέλλον),η από πυρηνικό ολοκαύτωμα (περισσότερο πιθανό) ή από την μόλυνση του περιβάλλοντος, φαινόμενο θερμοκηπίου, λιώσιμο πάγων κ.τ.λ. (ακόμη πιο πιθανό).Zelda έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 01:13Λογικο για διαβασμενους Κομμουνιστες να εχει θρησκευτικη διαστασηpylothess έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 00:32Εχω ακούσει εγώ κομμουνιστή ότι γι αυτόν το ΚΚΕ είναι "θρησκεία". Τότε που το είπε ήταν 80. Τώρα δεν ξέρω αν ζει.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 22:56
Ε καλά και στα υπόλοιπα κόμματα υπάρχει οικογενειακή παράδοση.Συνήθως όσοι ακολουθούν τη πολιτική διαδρομή της οικογένειάς τους,φανατίζονται κιόλας. Δεν έχω δει κάποιο κουκουέ να λέει πως ψηφίζει το ΚΚΕ μόνο και μόνο επειδή ήταν ο πατέρας του κομμουνιστής.
Συνήθως οι κουκουέδες που κληρονομούν τις πολιτικές απόψεις των γονιών τους είναι πολιτικά ενεργοί και ιδεολογικώς διαβασμένοι. Τουλάχιστον,
αυτό έχω παρατηρήσει εγω. Εν γένει, δεν έχω δει «χαλαρούς» ψηφοφόρους του ΚΚΕ. Πολιτικοποιημένους έντονα ή και ακραία ακόμη τους βλέπω.
Επαναλαμβάνω πως αναφέρομαι σε εκείνους που ψηφίζουν το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές.Δεν αναφέρομαι σε Πελετιδικούς ψήφους.
Η πολιτικη τους δραση βασιζεται σε μια τελεολογικη θεωρηση του κοσμου και της εξελιξης της κοινωνιας προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση
Οτιδηποτε αρνειται αυτη την κατευθυνση λαμβανει μορφη βλασφημιας υποσυνειδητα
ε;vantono έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 22:30 Ο Θεούλης ειπε "αλλα αυτοί είστε!"![]()
Ειναι τρέλα ο αρχηγός![]()
https://www.facebook.com/lubenmag/video ... 4062321527
αυτο που ειπε ο τρελλοαρχηγος, ειναι μια κοτσανα. γιατι χαιρεστε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Σπάνια είναι ισάξιες δύο απόψεις για να έχει νόημα ο ισαποστακισμός, συνήθως απλά κάποιος δεν θέλει να πάρει θέση είτε επειδή δεν τον επηρεάζει το πρόβλημα είτε επειδή θέλει να ευνοηθεί κάποια περιθωριακή πεποίθηση που διαφορετικά ντρέπεται να υποστηρίξει.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 10:41με εντυπωσιαζει που χρησιμοποιειτε το "ισοαποστακιας" σαν βρισια, σαν να ειναι κατι κακο. οπως και το "νοικοκυρης"Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:26Να μου κάνεις τη χάρη. Ισαποστάκιας δεν είμαι, και φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο. Κάποιοι είστε σαφώς χειρότεροι.Namrail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:16
Το λούμπεν προλεταριάτο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μην τα ισοπεδώνετε όλα επειδή σας έπιασε ο ''δίκαιος'' θυμός του ισαποστάκια και του ΄΄όλοι το ίδιο είναι'΄.
Στη φιλοσοφία το λένε αγνωστικισμό.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ξέρεις , ο αέρας φυσάει και το ιστιοφόρο προχωράει. Το ιστιοφόρο μπορεί να προχωρήσει ακόμη και με αντίθετο άνεμο αν πολύ πιο αργά. Τι γίνεται όμως όταν υπάρχει άπνοια; Γι αυτό επινοήθηκαν αρχικά τα ατμομηχανές και μετά οι μηχανές πετρελαίου. Για να μην μακρηγορούμε όμως, πόσο κράτησε όλο αυτό με τον αντιιμπεριαλισμό στην Γιουγκοσλαβία; Τότε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν πάρει υψηλά ποσοστά στις εκλογές. Όταν όμως ψιλοηρεμήσουν λίγο τα πράγματα τι γίνεται; πέφτει στο 5%; Αν και πιστεύω πως αν δεν ήταν για τη Ομόδοξη και γειτονική μας χώρα δεν θα υπήρχε τόσο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πόσο πιστεύεις ότι επηρεάστηκε ή ότι αντέδρασε ο κόσμος από τους πολέμους σε Ιράκ ,Αφγανιστάν, Συρία,Λιβυή, Αίγυπτο, Αραβική άνοιξη , Παλαιστινιακό κ.τ.λ.;hades έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 08:21 Bλέποντας το τώρα από απόσταση η δεκαετία του 90 με τους πολέμους στην Γιουγκοσλαβία και ειδικά ο βομβαρδισμός της Σερβίας έδωσε καινούρια πνοή στο ΚΚ με όλο το κλίμα που δημιουργήθηκε τότε
Αυτό που έδωσε πνοή στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν τα "Δεκεμβριανά" του 2008 με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Βραχυπρόθεμσα ζημιώθηκε. Μεσοπρόθεσμα ωφελήθηκε επειδή επειδή κέρδισε εφήβους και μετέπειτα ψηφοφόρους .Πιθανώς και αμφιταλαντευόμενους μη κατασταλαγμένους /συνειδηοποιημένους "αντιεξουσιαστές". Επίσης ωφελήθηκε πολύ και από το κίνημα της πλατείας ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά ήταν που του έδωσαν πνοή.Και μετά προσγειώθηκε.
Στις ευρωεκλογές του 99 πήρε μεγάλο ποσοστό. Στις εκλογές του 2000 όχι.
Για μένα πάντως, σε ατομικό επίπεδο, υπήρξε βασικός λόγος αυτό που ανέφερε ο hades.
Για μένα πάντως, σε ατομικό επίπεδο, υπήρξε βασικός λόγος αυτό που ανέφερε ο hades.
Re: αν κάποιος αναρωτιόταν μ.εχρι σήμερα γιατί το ΚΚΕ δεν ξεπερνάει το 6%...
βάζεις και μη πασοκογενείς ζαίους? σαν πολλοί δεν είναι 10-15% καθυστερημενοι στη χώρα?kameron έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 17:40 Η δύναμη του ΚΚΕ δεν είναι 6%, είναι μεταξύ 10-15%, αλλά ας όψεται ο οπορτουνισμός.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Stalker έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 12:48Σπάνια είναι ισάξιες δύο απόψεις για να έχει νόημα ο ισαποστακισμός, συνήθως απλά κάποιος δεν θέλει να πάρει θέση είτε επειδή δεν τον επηρεάζει το πρόβλημα είτε επειδή θέλει να ευνοηθεί κάποια περιθωριακή πεποίθηση που διαφορετικά ντρέπεται να υποστηρίξει.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 10:41με εντυπωσιαζει που χρησιμοποιειτε το "ισοαποστακιας" σαν βρισια, σαν να ειναι κατι κακο. οπως και το "νοικοκυρης"Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:26
Να μου κάνεις τη χάρη. Ισαποστάκιας δεν είμαι, και φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο. Κάποιοι είστε σαφώς χειρότεροι.
Στη φιλοσοφία το λένε αγνωστικισμό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι φράση σήμα-κατατεθέν του, την οποία εχει μεηνστρημοποιήσει εδω και καιρό το λούμπεν, απο πιο παλια, που την ειχε πεταξει σε καποια φαση απο το βήμα της βουλης. Χτες την ξανα πέταξε σε φάση τρολ, που σημαινει οτι παρακολουθει λουμπεν και γενικοτερα οτι ειναι ενεργός με τα σόσιαλ.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 12:27ε;vantono έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 22:30 Ο Θεούλης ειπε "αλλα αυτοί είστε!"![]()
Ειναι τρέλα ο αρχηγός![]()
https://www.facebook.com/lubenmag/video ... 4062321527
αυτο που ειπε ο τρελλοαρχηγος, ειναι μια κοτσανα. γιατι χαιρεστε;
Φαντάσου λοιπόν πόσο ακόμα πιο καθίκια είναι οι της νέας δημοκρατίας που γλείφουν αυτούς τους μαλάκες αλλά και τους κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα τους.Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 17:36 Η απάντηση τελικά ήταν εξαιρετικά απλή, και όλες οι αναλύσεις επι των αναλύσεων με βάση τα ιερά βιβλία και τις σοσιαλιστικές γραφές, ήταν άσκοπες: απλά μας θεωρεί όλους μαλάκεςΠρόκειται για μια εξαιρετικά μικρή κλίκα αχρείων, η οποία θεωρεί τον εαυτό της αυτόκλητα εκπρόσωπο όλων των υπολοίπων, χωρίς ωστόσο να νοιάζεται ποσώς για όλους τους υπόλοιπους, που τους θωρεί μαλάκες. "Luben προλεταριάτο". Σε τελική ανάλυση, όλα γίνονται είτε για να ικανοποιηθεί στο συμφέρον, είτε ο εγωκεντρισμός της κλίκας. Όλοι οι υπόλοιποι, μπορούν να πάνε να γαμηθούν
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
vantono έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:22Μλκ τόσο πολύ πόνεσες πια? Τέτοιο πονίδι ουτε ο γκόλντεν, μιλαμε. Ειπαμε, κι εγω διαφωνουσα με τη σημερινη πορεία και απο τη στιγμή που ακυρώθηκαν παρελάσεις και ολα τα συναφή πριν ενα μηνα, έπρεπε να ακυρωθεί και αυτό, αλλα ό,τι εγινε εγινε. Ετσι σας γαμάει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, τι να κανουμε, παρτε το χαμπάριΣενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 17:36 Η απάντηση τελικά ήταν εξαιρετικά απλή, και όλες οι αναλύσεις επι των αναλύσεων με βάση τα ιερά βιβλία και τις σοσιαλιστικές γραφές, ήταν άσκοπες: απλά μας θεωρεί όλους μαλάκεςΠρόκειται για μια εξαιρετικά μικρή κλίκα αχρείων, η οποία θεωρεί τον εαυτό της αυτόκλητα εκπρόσωπο όλων των υπολοίπων, χωρίς ωστόσο να νοιάζεται ποσώς για όλους τους υπόλοιπους, που τους θωρεί μαλάκες. "Luben προλεταριάτο". Σε τελική ανάλυση, όλα γίνονται είτε για να ικανοποιηθεί στο συμφέρον, είτε ο εγωκεντρισμός της κλίκας. Όλοι οι υπόλοιποι, μπορούν να πάνε να γαμηθούν
![]()
Αν δεν υπηρχε η παρέμβαση των τσαίων, που ολοι είδαμε πόσο γιατομπούτσο συνωστίζονταν, όλα θα ηταν μελι-γαλα. Θα ειχες 10-15 γραφικούς με 5 μετρα αποσταση ο καθενας και μασκουλες, και ασ'τον τρελό στην τρέλα του. Οι τσαίοι το γάμησαν και ψόφησε το όλο σκηνικο. Εκτος κι αν εκεινοι με τα μπλε πισω απο τον Βαρουφάκη, ηταν καμουφλαρισμενοι κκεδες.
Αραξε τωρα και πάρε και ενα εθνοεμοτικον που ξερω ποσο σου αρέσει!![]()
εντιτ: Ή ας επαιρνες μετρα για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας, έτσι ακριβως οπως συμβαινει απο τις 9 το βράδυ. Να μην ειχε το δικαιωμα να κυκλοφορεί ουτε αδεσποτο στους δρόμους, μονο για σημερα, ολη μερα. Ολα τα υπολοιπα ηταν ημίμετρα που τελικα δεν βοηθησαν πουθενα, και τα εκαναν και χειροτερα. Τωρα ο,τι εγινε εγινε και η κλάψα δεν βοηθαει.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Το ένα σοκ θα έρθει όταν πέσει πια απ' το ψυχολογικό 5% και πάει 4,9% κάτι που είναι θέμα χρόνου .
4.5 δεν ήταν το ποιο χαμηλό του μετά την πτώση του υπαρκτού ;independent_44 έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 14:21 Το ένα σοκ θα έρθει όταν πέσει πια απ' το ψυχολογικό 5% και πάει 4,9% κάτι που είναι θέμα χρόνου .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 4563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 191 Απαντήσεις