!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Περνάτε καλύτερα;

Καλύτερα
25
31%
Το ίδιο
27
34%
Χειρότερα
28
35%

Σύνολο ψήφων: 80

sharp

Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 20:50 Παιδιά, κόλλησα την Πέμπτη, τέλη μηνός Οκτωβρίου. Ο φορέας που με κόλλησε διαγνώστηκε με τον ιό το Σάββατο αμέσως μετά. Ενημερώθηκε το Γραφεί Υγείας και του τηλεφώνησαν Τετάρτη. Εμένα με δέχτηκαν για τεστ και την οικογένειά μου, Πέμπτη, δηλαδή την 8η μέρα. Το αποτέλεσμα το έλαβα Παρασκευή. Σήμερα, απόψε, έλαβα ένα γράμμα στο σπίτι που λέει πως προσπάθησαν να με πάρουν τηλ -μούσια- αλλά δεν μπορούσαν, ότι είμαι θετικός -λες και δεν το ήξερα- και να τους στείλω μέιλ στην τάδε διεύθυνση. Είμαι στην 12η μέρα. Από το πρώτο κρούσμα ακόμα δεν με πήραν από το Γραφείο για την ιχνηλάτηση, έλαβα ειδοποίηση μόνο επειδή έκανα τεστ από τον Γιατρό μου, και βγήκα θετικός. Μιλάμε, το Σύστημα τα έπαιξε. Παράγγειλα τώρα ένα καφάσι Weizenbier για παρηγοριά. Λένε, σε 120 λεπτά έρχεται. Είμαι περίεργος. Δοκίμασα να παραγγείλω ψώνια από τα REWE και δεν μπορούν, είναι φουλ ως την άλλη Δευτέρα. Μιλάμε για ολοκαύτωμα. Η χώρα κατέρρευσε, δεν δουλεύει τίποτα. Μερκελιστάν.
Στους querdenker τό 'πες;

Περαστικά :)
sharp

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 02:54
hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 01:26
Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 15:05
ενώ παράλληλα σώζεται και η ανθρωπότητα. Win-win.
Καμμιά ανθρωπότητα δεν σώζεται. Ένα μικρό ποσοστό όσων ήταν να πεθάνουν από κορωνοϊό, θα ζήσουν απλώς από μερικούς μήνες ως ελάχιστα χρόνια παραπάνω, γιατί τέτοια άτομα σκοτώνει κυρίως ο ιός. Στο μεταξύ, κάποιοι άλλοι θα πεθάνουν οπωσδήποτε από πολλά χρόνια ως και δεκαετίες νωρίτερα, ειδικά στον τρίτο κόσμο, που επηρεάζεται δυσανάλογα από τις καραντίνες και τους περιορισμούς στην οικονομία.

Lose-Lose.
Δε γίνεται να είστε τόσο μπουμπουνοκέφαλοι.
Απλά δε γίνεται.

Δεν είναι το ζήτημα αν ο 90χρονος πεθάνει λίγους μήνες νωρίτερα.

Μέσα σε 5 ημέρες (3-8/11) έχουμε φτάσει από 32 νοσηλευόμενους με κοβιδ πνευμονία σε 98. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ.
7 (ΕΠΤΑ) κλινικές έχουν αποσυντεθεί και στριμωχτεί για να αδειάσει χώρος. Τα προγραμματισμένα ραντεβού σταμάτησαν. Τα προγραμματισμένα χειρουργεία το ίδιο.
Σε τρεις με πέντε μέρες από τώρα δε θα υπάρχει ούτε μισό κρεβάτι κενό.
Δυστυχώς είναι μπουμπουνοκέφαλοι. Και η πλάκα είναι ότι όλη μέρα ασχολούνται δήθεν με αριθμούς.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Εχω ένα ακαθόριστο συναίσθημα πως το Fallout 3 ήταν προφητικό.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver »

Το θέμα του νήματος είναι πως αισθάνεστε στην καραντίνα, σταματήστε τα off-topic ΕΛΕΟΣ. Υπάρχει και ο πρώτος νεκρός για ξεκατίνιασμα απόψεων.

On topic τώρα :003:
Σαν να έχει περάσει ένας μήνας :a040: :a040: :a040:
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:
sharp

hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 12:47
Η διαφορά της γρίπης με τον κορωνοϊό είναι ότι στον κορωνοϊό υπάρχει σαφέστατα μεγαλύτερη πιθανότητα να σκοτώσει πολύ μεγάλες ηλικίες σε σχέση με την γρίπη και σχεδόν μηδενική κάτω από κάποια ηλικία.
Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον κολλήσεις. Και επίσης είναι κάμποσες φορές ισχυρότερος. Εκ πείρας (που μάλλον δεν απέκτησες) το λέω.
Άβαταρ μέλους
unholydiver

:011: :011: Άντε πάλι :102: :102:
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Δεν έχουμε ακόμα στην Κύπρο, την Τετάρτη θα ανακοινωθούν νέα μέτρα αλλά είμαι τρομερά αναστατωμένη λόγω ανασφάλειας και φόβου. Κυρίως για το τι μας ξημερώνει, και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Κακώς το σκέφτομαι και τρελαίνομαι αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Δεν βοηθάει ούτε και το γεγονός πως όλοι αυτό συζητάνε, κλαίνε, υποφέρουν, θυμώνουν.

Η καραντίνα με την έννοια της απομόνωσης στο σπίτι δεν με ενοχλεί. Στην προηγούμενη έκανα 1 μήνα να βγω, πήγαινα μόνο μέχρι το πάρκο της γειτονιάς με τους σκύλους μου. Είμαι και σπιτόγατα, μοναχική, καθόμουν και στον κήπο. Τώρα χειμώνας, δεύτερη φορά και να γα...ται το σύμπαν ολόκληρο, δεν νομίζω να το περάσω και πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Βασικά, θα αισθανθούμε καλύτερα στην γκαραντίνα, αν η ψηφιοποίηση της ζωής μας ισχύσει και πρακτικά εκτός από θεωρητικά.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:10
hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 12:47
Η διαφορά της γρίπης με τον κορωνοϊό είναι ότι στον κορωνοϊό υπάρχει σαφέστατα μεγαλύτερη πιθανότητα να σκοτώσει πολύ μεγάλες ηλικίες σε σχέση με την γρίπη και σχεδόν μηδενική κάτω από κάποια ηλικία.
Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον κολλήσεις. Και επίσης είναι κάμποσες φορές ισχυρότερος. Εκ πείρας (που μάλλον δεν απέκτησες) το λέω.
Δεν ξέρω, κυκλοφορεί εδώ και 10 μήνες, ίσως και παραπάνω, και δεν τον κόλλησα. Την γρίπη την κολλάνε 1-2 εκατομμύρια Έλληνες τον χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
unholydiver

Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:22 Βασικά, θα αισθανθούμε καλύτερα στην γκαραντίνα, αν η ψηφιοποίηση της ζωής μας ισχύσει και πρακτικά εκτός από θεωρητικά.
Περαστικά ρε μαν :smt038
Εδώ θέλουν να κόψουμε το internet γιατί δεν φτάνει για τη τηλεκπαίδευση :102:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

unholydiver έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:29
Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:22 Βασικά, θα αισθανθούμε καλύτερα στην γκαραντίνα, αν η ψηφιοποίηση της ζωής μας ισχύσει και πρακτικά εκτός από θεωρητικά.
Περαστικά ρε μαν :smt038
Εδώ θέλουν να κόψουμε το internet γιατί δεν φτάνει για τη τηλεκπαίδευση :102:
:wave: Thanks.
Και σκέψου πως υπήρχε χρόνος από την άνοιξη να ετοιμαστούν για το δεύτερο κύμα. Φαντάσου να μην υπήρχε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

- Casper - έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:19 Η καραντίνα με την έννοια της απομόνωσης στο σπίτι δεν με ενοχλεί. Στην προηγούμενη έκανα 1 μήνα να βγω, πήγαινα μόνο μέχρι το πάρκο της γειτονιάς με τους σκύλους μου. Είμαι και σπιτόγατα, μοναχική, καθόμουν και στον κήπο. Τώρα χειμώνας, δεύτερη φορά και να γα...ται το σύμπαν ολόκληρο, δεν νομίζω να το περάσω και πολύ καλά.
Δεν με ενοχλεί... :romance-hearteyes:
Σκύλους μου... :romance-hearteyes:
Είμαι σπιτόγατα... :romance-hearteyes:

Καλησπέρα :003:

Εικόνα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Σκατά αισθάνομαι, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα. Αν είσαι μόνος είναι ψυχοπλακωτικό.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

- Casper - έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:19
πήγαινα μόνο μέχρι το πάρκο της γειτονιάς με τους σκύλους μου. Είμαι και σπιτόγατα
Δεν μαλώνετε σαν το σκύλο με τη(σπιτο)γάτα ;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

zoltan έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:36 Σκατά αισθάνομαι, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα. Αν είσαι μόνος είναι ψυχοπλακωτικό.
το προβλημα ειναι οταν δεν εισαι αρκετα μονος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”