Στους querdenker τό 'πες;Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 20:50 Παιδιά, κόλλησα την Πέμπτη, τέλη μηνός Οκτωβρίου. Ο φορέας που με κόλλησε διαγνώστηκε με τον ιό το Σάββατο αμέσως μετά. Ενημερώθηκε το Γραφεί Υγείας και του τηλεφώνησαν Τετάρτη. Εμένα με δέχτηκαν για τεστ και την οικογένειά μου, Πέμπτη, δηλαδή την 8η μέρα. Το αποτέλεσμα το έλαβα Παρασκευή. Σήμερα, απόψε, έλαβα ένα γράμμα στο σπίτι που λέει πως προσπάθησαν να με πάρουν τηλ -μούσια- αλλά δεν μπορούσαν, ότι είμαι θετικός -λες και δεν το ήξερα- και να τους στείλω μέιλ στην τάδε διεύθυνση. Είμαι στην 12η μέρα. Από το πρώτο κρούσμα ακόμα δεν με πήραν από το Γραφείο για την ιχνηλάτηση, έλαβα ειδοποίηση μόνο επειδή έκανα τεστ από τον Γιατρό μου, και βγήκα θετικός. Μιλάμε, το Σύστημα τα έπαιξε. Παράγγειλα τώρα ένα καφάσι Weizenbier για παρηγοριά. Λένε, σε 120 λεπτά έρχεται. Είμαι περίεργος. Δοκίμασα να παραγγείλω ψώνια από τα REWE και δεν μπορούν, είναι φουλ ως την άλλη Δευτέρα. Μιλάμε για ολοκαύτωμα. Η χώρα κατέρρευσε, δεν δουλεύει τίποτα. Μερκελιστάν.
Περαστικά