!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Καθυστερώ την ιστορία της εικαστικής τέχνης του 20ου αιώνα
ευκαιρία να το μελετήσω επισταμένα
ευκαιρία να το μελετήσω επισταμένα
Μα, δεν άλλαξε τίποτε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακόμα για πίθηκα τον νομιζουν, τον υπέρτατό μας Διάδοχο?νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:13άσε, ευτυχώς υπάρχουν καλά νεραιδάκια που βοηθούν να τα ξεχνάς όλαCecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:52 Εγώ στην πρώτη φάση κόντεψε να μείνω καραφλή. Έξυνα από νευρικοτητα το κεφάλι μου συνέχεια, το είχα γδάρει παντού και εννοείται έχανα τα μαλλιά μου. Πήγα να κάνω λέιζερ μόλις ανοίξαμε και λέω στη δερματολόγο, δεν τσεκάρεις και το τριχωτό και έφυγα με ξεγυρισμένη δερματίδα η οποία είχε κατέβει μέχρι και στη μούρη και μία συνταγή του 50ρικουΠλάκα πλάκα και ακόμα κάτι ροζ περίεργα τα βγάζω στο Τ zone.
(ροδόχρους, μήπως; αλλά εσύ θα το ήξερες λογικά... )
δε πειράζει, εγώ σε λατρεύωΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 17:57
Σιχαίνομαι αυτούς που περισυλλέγονται και βρίσκουν τον εαυτό τους στην καραντίνα.
Βέβαια ο πιθηκας τρολλαρει.
δεν είναι ο πίθηκας, λυσσάξατε, αυτός είναι σαΐνι
μα απορώ, θυμάστε να είχε ποτέ χιούμορ ο πίθηκας;
Στα πρωτα του ποστς ειχα μπερδευτει κι εγω λιγο, νομίζοντάς τον ως κόλλια. Αλλα πριν συμπληρώσει περίπου τα 8-10 ποστς, φώναξε αμεσως διάδοχος!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
να βάνετε τουλάχιστον σινόμπο ρε μαμελούκοι.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:14 Η καραντίνα είναι και γαμω.
Πέρασα καταπληκτικά την πρώτη φορά και νομίζω και τώρα θα περάσω εξίσου καλά.
Πήρα και εγώ κάποια καλά ποτάκια
Θα δούμε μπαλιτσα κάργα.
Μόνο με το Νετφλιξ προβληματίζομαι. Εχω δει όλα τα καλά και όλα μου μοιάζουν τώρα μουφες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ειχε πει οτι του λειπει ο πιθηκας.Κανεις δεν ειχε φανταστει οτι θα ειπωθει αυτο απο οποιονδηποτε αλλον περα απο τον ιδιο τον πιθηκα.mistakes were made.vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:36Ακόμα για πίθηκα τον νομιζουν, τον υπέρτατό μας Διάδοχο?νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:13άσε, ευτυχώς υπάρχουν καλά νεραιδάκια που βοηθούν να τα ξεχνάς όλαCecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:52 Εγώ στην πρώτη φάση κόντεψε να μείνω καραφλή. Έξυνα από νευρικοτητα το κεφάλι μου συνέχεια, το είχα γδάρει παντού και εννοείται έχανα τα μαλλιά μου. Πήγα να κάνω λέιζερ μόλις ανοίξαμε και λέω στη δερματολόγο, δεν τσεκάρεις και το τριχωτό και έφυγα με ξεγυρισμένη δερματίδα η οποία είχε κατέβει μέχρι και στη μούρη και μία συνταγή του 50ρικουΠλάκα πλάκα και ακόμα κάτι ροζ περίεργα τα βγάζω στο Τ zone.
(ροδόχρους, μήπως; αλλά εσύ θα το ήξερες λογικά... )
δε πειράζει, εγώ σε λατρεύωΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 17:57
Σιχαίνομαι αυτούς που περισυλλέγονται και βρίσκουν τον εαυτό τους στην καραντίνα.
δεν είναι ο πίθηκας, λυσσάξατε, αυτός είναι σαΐνι
μα απορώ, θυμάστε να είχε ποτέ χιούμορ ο πίθηκας;![]()
Στα πρωτα του ποστς ειχα μπερδευτει κι εγω λιγο, νομίζοντάς τον ως κόλλια. Αλλα πριν συμπληρώσει περίπου τα 8-10 ποστς, φώναξε αμεσως διάδοχος!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για μενα δεν ειναι ακριβώς και γαμώ, απλά δεν ειναι καθόλου ασχημα (ως υπερκοινωνικό άτομο, περιμενα στο 1ο λοκνταουν οτι θα την επαιρνα πολυ βαριά τη φάση, αλλά δεν). Το και γαμώ έρχεται αμεσως μετά την άρση λοκντάουν, που ξαναμπαίνεις στην παλια καθημερινότητά σου αλλά με πιο φουλαρισμένες μπαταρίες από ποτέ (ψυχολογικά και σωματικά)! Εμενα αυτο μου συνέβη με το που βγήκαμε απο το πρώτο λοκνταουν. Βεβαια τότε ήμασταν καθ'οδόν και για καλοκαίρι που ειναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, και γι'αυτο ισως να την πήρα τη φάση πολύ καλύτερα απ'οσο περιμενα. Αν και όταν βγούμε και απο αυτο το λοκνταουν, θα δείξει αν θα μου προκαλέσει τα ιδια συναισθηματα ή οχι.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:14 Η καραντίνα είναι και γαμω.
κάντε κανένα παιδάκι και μη πολυτοσυλλογιέστε
- Δημοκρατικός
Εσείς Δόκτωρ μόνο όταν ψάχνετε τον εαυτό σας περισυλλογάστε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 17:57Σιχαίνομαι αυτούς που περισυλλέγονται και βρίσκουν τον εαυτό τους στην καραντίνα.νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:45+1
στην πρώτη φάση της καραντίνας είχα περάσει πολύ πολύ δύσκολα,
σε αυτή έχω προετοιμαστεί ψυχικά και μέχρι στιγμής βοηθούν και οι συνθήκες
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:48Εσείς Δόκτωρ μόνο όταν ψάχνετε τον εαυτό σας περισυλλογάστε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 17:57Σιχαίνομαι αυτούς που περισυλλέγονται και βρίσκουν τον εαυτό τους στην καραντίνα.νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:45
+1
στην πρώτη φάση της καραντίνας είχα περάσει πολύ πολύ δύσκολα,
σε αυτή έχω προετοιμαστεί ψυχικά και μέχρι στιγμής βοηθούν και οι συνθήκες
Όταν ψάχνω τον εαυτό μου αγγίζομαι. Ούτε εγώ δε μπορώ να μου αντισταθώ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν το ήξερα καν, τώρα το γκουγκλαρα να δω τι είναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:36να βάνετε τουλάχιστον σινόμπο ρε μαμελούκοι.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:14 Η καραντίνα είναι και γαμω.
Θα δούμε μπαλιτσα κάργα.
Μόνο με το Νετφλιξ προβληματίζομαι. Εχω δει όλα τα καλά και όλα μου μοιάζουν τώρα μουφες
Ενδιαφέρον φαίνεται .
Αλλα στην ηλικία μου δε με ψήνει.
Αυτά είναι για νέους ή έστω για νεανικους.
Προσωπικά νοιωθω πολύ γέρος.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Όχι ρε. Για κουλτουριαραίους είναι.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:50Δεν το ήξερα καν, τώρα το γκουγκλαρα να δω τι είναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:36να βάνετε τουλάχιστον σινόμπο ρε μαμελούκοι.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:14 Η καραντίνα είναι και γαμω.
Θα δούμε μπαλιτσα κάργα.
Ενδιαφέρον φαίνεται .
Τα νετφλιξ είναι για μιλένιαλς και βασικιές.
Τα ίδια λέμε περίπου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:52Όχι ρε. Για κουλτουριαραίους είναι.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:50Δεν το ήξερα καν, τώρα το γκουγκλαρα να δω τι είναι.
Ενδιαφέρον φαίνεται .
Να ήμουν τριαντα να την δω κουλτουριαρης , γιατί όχι;
Τώρα δεν μπορώ μάνα μου, αλήθεια σου λέω.
Το νόημα του Νετφλιξ είναι να δούμε κάνα τριωρο με μισό μπουκάλι ρούμι ή κονιάκ και να μας πάρει ο ύπνος στον καναπέ.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μα τα κουλτουριάρικα ειναι ότι πρέπει για ύπνο.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:59Τα ίδια λέμε περίπου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:52Όχι ρε. Για κουλτουριαραίους είναι.Prepon έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:50
Δεν το ήξερα καν, τώρα το γκουγκλαρα να δω τι είναι.
Ενδιαφέρον φαίνεται .
Να ήμουν τριαντα να την δω κουλτουριαρης , γιατί όχι;
Τώρα δεν μπορώ μάνα μου, αλήθεια σου λέω.
Το νόημα του Νετφλιξ είναι να δούμε κάνα τριωρο με μισό μπουκάλι ρούμι ή κονιάκ και να μας πάρει ο ύπνος στον καναπέ.
Όχι όπως στην Ελλάδα. Κλειστά εστιατόρια, μπαρ κλπ, απαγορεύεται να ταξιδέψεις αν δεν έχεις επαγγελματικό λόγο, και συναντιέσαι μέχρι 10 άτομα από δύο νοικοκυριά.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Καμμιά ανθρωπότητα δεν σώζεται. Ένα μικρό ποσοστό όσων ήταν να πεθάνουν από κορωνοϊό, θα ζήσουν απλώς από μερικούς μήνες ως ελάχιστα χρόνια παραπάνω, γιατί τέτοια άτομα σκοτώνει κυρίως ο ιός. Στο μεταξύ, κάποιοι άλλοι θα πεθάνουν οπωσδήποτε από πολλά χρόνια ως και δεκαετίες νωρίτερα, ειδικά στον τρίτο κόσμο, που επηρεάζεται δυσανάλογα από τις καραντίνες και τους περιορισμούς στην οικονομία.Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 15:05ενώ παράλληλα σώζεται και η ανθρωπότητα. Win-win.talaipwros έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 15:01 γυμναστικουλα, τηλεορασουλα, ιντερνετακι, ωραια ζωη.
να ειχαμε μερικους μηνες το χρονο, τι ωραια
Lose-Lose.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση