Καμμιά ανθρωπότητα δεν σώζεται. Ένα μικρό ποσοστό όσων ήταν να πεθάνουν από κορωνοϊό, θα ζήσουν απλώς από μερικούς μήνες ως ελάχιστα χρόνια παραπάνω, γιατί τέτοια άτομα σκοτώνει κυρίως ο ιός. Στο μεταξύ, κάποιοι άλλοι θα πεθάνουν οπωσδήποτε από πολλά χρόνια ως και δεκαετίες νωρίτερα, ειδικά στον τρίτο κόσμο, που επηρεάζεται δυσανάλογα από τις καραντίνες και τους περιορισμούς στην οικονομία.
Lose-Lose.
Δε γίνεται να είστε τόσο μπουμπουνοκέφαλοι.
Απλά δε γίνεται.
Δεν είναι το ζήτημα αν ο 90χρονος πεθάνει λίγους μήνες νωρίτερα.
Μέσα σε 5 ημέρες (3-8/11) έχουμε φτάσει από 32 νοσηλευόμενους με κοβιδ πνευμονία σε 98. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ.
7 (ΕΠΤΑ) κλινικές έχουν αποσυντεθεί και στριμωχτεί για να αδειάσει χώρος. Τα προγραμματισμένα ραντεβού σταμάτησαν. Τα προγραμματισμένα χειρουργεία το ίδιο.
Σε τρεις με πέντε μέρες από τώρα δε θα υπάρχει ούτε μισό κρεβάτι κενό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 15:05
ενώ παράλληλα σώζεται και η ανθρωπότητα. Win-win.
Καμμιά ανθρωπότητα δεν σώζεται. Ένα μικρό ποσοστό όσων ήταν να πεθάνουν από κορωνοϊό, θα ζήσουν απλώς από μερικούς μήνες ως ελάχιστα χρόνια παραπάνω, γιατί τέτοια άτομα σκοτώνει κυρίως ο ιός. Στο μεταξύ, κάποιοι άλλοι θα πεθάνουν οπωσδήποτε από πολλά χρόνια ως και δεκαετίες νωρίτερα, ειδικά στον τρίτο κόσμο, που επηρεάζεται δυσανάλογα από τις καραντίνες και τους περιορισμούς στην οικονομία.
Lose-Lose.
Απλά δε γίνεται.
Μέσα σε 5 ημέρες (3-8/11) έχουμε φτάσει από 32 νοσηλευόμενους με κοβιδ πνευμονία σε 98. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ.
7 (ΕΠΤΑ) κλινικές έχουν αποσυντεθεί και στριμωχτεί για να αδειάσει χώρος. Τα προγραμματισμένα ραντεβού σταμάτησαν. Τα προγραμματισμένα χειρουργεία το ίδιο.
Υποθετω οτι το σχεδιο των ψεκ ειναι να μην περιθαλπτονται οσοι νοσουν απο κοβιντ και γενικα η φαση να ειναι if he dies he dies.Ας με διαψευσει καποιος αν δεν το σκεφτονται ετσι αλλα δεν νομιζω οτι βγαινει καπως αλλιως.Ισως ντρεπονται να το πουν ξεκαθαρα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Lose-Lose.
Απλά δε γίνεται.
Υποθετω οτι το σχεδιο των ψεκ ειναι να μην περιθαλπτονται οσοι νοσουν απο κοβιντ και γενικα η φαση να ειναι if he dies he dies.Ας με διαψευσει καποιος αν δεν το σκεφτονται ετσι αλλα δεν νομιζω οτι βγαινει καπως αλλιως.Ισως ντρεπονται να το πουν ξεκαθαρα.
To απόγευμα διασωληνώθηκε 42χρονος.
Επίσης φαντάζομε αν ο 65χρονος πατέρας του ψεκασμένου έχει πνευμονία και πεσμένο κορεσμό, με χαρά θα τον πάρει σπίτι κι αν του κάτσει την σκαπουλάρει, αν όχι πέθανε. τι τώρα, τι μετά.
Δεν πιστεύω αν του πουν έφυγες για να μην γεμίσουμε να κάνει μανούρες...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Cavaliere έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:53
Βαριέμαι, αλλά έχω πάρει καλά κρασιά, κάτι βενετσιάνικα λευκά, πετάνε.
Έχετε κι εκεί καραντίνα;
Όχι όπως στην Ελλάδα. Κλειστά εστιατόρια, μπαρ κλπ, απαγορεύεται να ταξιδέψεις αν δεν έχεις επαγγελματικό λόγο, και συναντιέσαι μέχρι 10 άτομα από δύο νοικοκυριά.
Α μάλιστα, πως το βλέπεις για εκεί θα σας κάνουν κι εσάς γενικό λοκνταουν;
Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:08
Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
Έλα ρε συ. Περαστικά σας και να πάνε όλα καλά. Πως αισθάνεσαι;
Ώπα, περαστικά ρε συ.
Είστε και οι 2 άρρωστοι, τον μικρό ποιος τον φροντίζει; Είναι και ο ίδιος φορέας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ασφαλώς και δεν είναι για μαλακίες. Καλή σας ανάρρωση εύχομαι.
LETO έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 14:55
αστειο να συζηταμε για το αν ειναι προβλημα ο εγκλεισμος για διαστημα 1 μηνα.
Δεν ειναι. Προβλημα ειναι τα παρελκομενα οπου υπαρχουν (οικογενειακη βια κλπ)
το μεγαλο προβλημα ειναι ο τρομος για το αν θα τη βγαλουμε καθαρη ή οχι, στην οικονομια, οταν ληξει το λοκνταουν και το επομενο αν υπαρξει.
Για την ενδοοικογενειακή βία δεν φταίει το λοκντάουν. Τουναντίον, καλά είναι να βγεί στην επιφάνεια το ποιόν όσων υπό άλλες συνθήκες έκρυβαν τον πραγματικό τους εαυτό. Υπάρχουν και τα δικαστήρια. Έτσι θα λυτρωθούν και πόσες γυναίκες και παιδιά που ζούν με τέρατα εν υπνώσει.
εχει πλακα που νομιζετε οτι η οικογνειακη βια θεν εχει θυματα αντρες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Antares έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 17:15
Εκπαίδευση έκανα εξ' αποστάσεως στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Τμήμα φυσικής). Είναι άμα ζορίζεσαι, αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία και να με αξιώσει ο θεός.
Δεν θέλω να την σκαπουλάρουν με εγκλήματα, δεν εννοώ τίποτα άλλο, εν ζωή, μετά υπάρχουν πολλές δυνατότητες.
δεν εχουν κανει κανενα εγκλημα, ολα ειναι στο μυαλο σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.