!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Βαριέμαι, αλλά έχω πάρει καλά κρασιά, κάτι βενετσιάνικα λευκά, πετάνε.
Ordem e Progresso.
Αυτό που θέλω να κάνω και ελπίζω να με αξιώσει ο θεός (είναι δίκαιο) απαιτεί παρουσία, δεν γίνεται εξ' αποστάσεως.
- Obi Wan Iakobi
Μπιριμπα?Antares έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:59 Αυτό που θέλω να κάνω και ελπίζω να με αξιώσει ο θεός (είναι δίκαιο) απαιτεί παρουσία, δεν γίνεται εξ' αποστάσεως.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε ,αλλά μπορούμε εναλλακτικά να σου παρέχουμε εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.Antares έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:59 Αυτό που θέλω να κάνω και ελπίζω να με αξιώσει ο θεός (είναι δίκαιο) απαιτεί παρουσία, δεν γίνεται εξ' αποστάσεως.
- Δημοκρατικός
Νομίζω ότι είσαι ο πλέον κατάλληλος για να βοηθήσεις επι του συγκεκριμένου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Εκπαίδευση έκανα εξ' αποστάσεως στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Τμήμα φυσικής). Είναι άμα ζορίζεσαι, αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία και να με αξιώσει ο θεός. 
Δεν θέλω να την σκαπουλάρουν με εγκλήματα, δεν εννοώ τίποτα άλλο, εν ζωή, μετά υπάρχουν πολλές δυνατότητες.
Δεν θέλω να την σκαπουλάρουν με εγκλήματα, δεν εννοώ τίποτα άλλο, εν ζωή, μετά υπάρχουν πολλές δυνατότητες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σιχαίνομαι αυτούς που περισυλλέγονται και βρίσκουν τον εαυτό τους στην καραντίνα.νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:45+1
στην πρώτη φάση της καραντίνας είχα περάσει πολύ πολύ δύσκολα,
σε αυτή έχω προετοιμαστεί ψυχικά και μέχρι στιγμής βοηθούν και οι συνθήκες
Βέβαια ο πιθηκας τρολλαρει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έχετε κι εκεί καραντίνα;Cavaliere έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:53 Βαριέμαι, αλλά έχω πάρει καλά κρασιά, κάτι βενετσιάνικα λευκά, πετάνε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΥΓΙΗΣ. Θα βγω ακόμα δυνατότερος απ' αυτήν την καραντίνα!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- περαστικος
0,60 και ετσι, τυπε;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
άσε, ευτυχώς υπάρχουν καλά νεραιδάκια που βοηθούν να τα ξεχνάς όλαCecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 16:52 Εγώ στην πρώτη φάση κόντεψε να μείνω καραφλή. Έξυνα από νευρικοτητα το κεφάλι μου συνέχεια, το είχα γδάρει παντού και εννοείται έχανα τα μαλλιά μου. Πήγα να κάνω λέιζερ μόλις ανοίξαμε και λέω στη δερματολόγο, δεν τσεκάρεις και το τριχωτό και έφυγα με ξεγυρισμένη δερματίδα η οποία είχε κατέβει μέχρι και στη μούρη και μία συνταγή του 50ρικουΠλάκα πλάκα και ακόμα κάτι ροζ περίεργα τα βγάζω στο Τ zone.
(ροδόχρους, μήπως; αλλά εσύ θα το ήξερες λογικά... )
δε πειράζει, εγώ σε λατρεύωΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 17:57
Σιχαίνομαι αυτούς που περισυλλέγονται και βρίσκουν τον εαυτό τους στην καραντίνα.
Βέβαια ο πιθηκας τρολλαρει.
δεν είναι ο πίθηκας, λυσσάξατε, αυτός είναι σαΐνι
μα απορώ, θυμάστε να είχε ποτέ χιούμορ ο πίθηκας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 08 Νοέμ 2020, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Είναι πολύ νωρίς για να έχουμε ψυχολογικά από το δεύτερο lockdown. Μια ανησυχία για την οικονομία σίγουρα υπάρχει, επίσης μια ανησυχία για το αν χρειαστεί να ταξιδέψω εξωτερικό αυτές τις εβδομάδες (γιατί δεν έκλεισαν τα γαμωαεροδρόμια;;; γκρρρρρ) αλλά γενικότερα ψύχραιμα.
Πρέπει να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα, να κάνω μια γενική πιο ενδελεχώς, ε εργάζομαι και από το pc, δεν θα καταλάβω και πολλά από τον "εγκλεισμό".
Πρέπει να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα, να κάνω μια γενική πιο ενδελεχώς, ε εργάζομαι και από το pc, δεν θα καταλάβω και πολλά από τον "εγκλεισμό".
Τέλεια η γυμναστική έξω. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες προγράμματα ή βιντεάκια με προγράμματα για γυμναστική χωρίς εξοπλισμό ή με ελάχιστο εξοπλισμό (πχ μονόζυγο) ορισμένα από τα οποία είναι ιδιαίτερα σκληρά και επίπονα με καλύτερα αποτελέσματα από τα όργανα των γυμναστηρίων.Feindflug έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 14:23 Πες μου ποια άσκηση έκανες στο γυμναστήριο και δεν μπορείς να την κάνεις στο σπίτι σου ή κάπου έξω;
Το αρνητικό είναι ο βροχερός καιρός.
- Cecily Anne
Όχι, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα ήταν και καλά από το άγχος, απλά δεν είχε κοκκινίλες έντονες, μάδαγα το κεφάλι, έβγαζα ασπράκια και νόμιζα ότι έχω θέμα με πυτιρίδα ή ξηροδερμία ή τεσπα κάτι τέτοιο. Εν τω μεταξύ αυτή τη νευρική μανία με το ξύσιμο του κεφαλιού την είχα από τις Πανελλήνιες. Θυμάμαι έκοβα τα νύχια μέχρι όσο πάει, για να μην τραυματίζω το κεφάλι. Προφανώς, μου έκανε κύκλους τόσα χρόνια, όταν εγώ αγχωνόμουν, του έδινα να καταλάβει και μετά ηρεμούσε, όταν ηρεμούσα. Έπρεπε να με τσουρομαδήσω, για να ρωτήσω ειδικό, καλή ηλίθια κι εγώ. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κνησμός σταμάτησε από το πρώτο σαπούνισμα. Σοκαρίστηκα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η καραντίνα είναι και γαμω.
Πέρασα καταπληκτικά την πρώτη φορά και νομίζω και τώρα θα περάσω εξίσου καλά.
Πήρα και εγώ κάποια καλά ποτάκια
Θα δούμε μπαλιτσα κάργα.
Μόνο με το Νετφλιξ προβληματίζομαι. Εχω δει όλα τα καλά και όλα μου μοιάζουν τώρα μουφες
Πέρασα καταπληκτικά την πρώτη φορά και νομίζω και τώρα θα περάσω εξίσου καλά.
Πήρα και εγώ κάποια καλά ποτάκια
Θα δούμε μπαλιτσα κάργα.
Μόνο με το Νετφλιξ προβληματίζομαι. Εχω δει όλα τα καλά και όλα μου μοιάζουν τώρα μουφες
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση