omg kai 3 lol έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:29foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:14Όχι όλες.kameron έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:08
Αλλά εσύ, αγέρωχος. Από την καρέκλα σου στα Τρίκαλα, όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις, το ότι με το αναγκαστικό lockdown εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν σοβαρό οικονομικό ζήτημα, γι'αυτό και όλες οι κυβερνήσεις προσπαθούν να το καθυστερήσουν
Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία π.χ. καθόλου. Αν υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που έχει αποδειχθεί είναι ότι αν δε διστάσεις να επιτεθείς στον ιό όσο είναι νωρίς, βγαίνεις κερδισμένος.
Και σε ρωτάω:
Γιατί θα ήταν κακή ιδέα αυτό που γίνεται τώρα να γινόταν 1-15 Σεπτεμβρίου, να μας ρίξει από τα 200 κρούσματα την ημέρα στα 10 και να έχουμε πάλι 5 μήνες μπροστά μας ακόμα και με Yolo; Έπρεπε καλά και σώνει να καταστραφούν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ αντί μια μειοψηφία να κουτσοδουλέψει 2 βδομάδες παραπάνω;
αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα,
ολες οι πολιτικες αποφασεις παιρνονται παντα οταν τα πραγματα φτανουν οριακα στο αμην και οχι προληπτικα λογω πολιτικου κοστους της δεδομενης χρονικης στιγμης
αν παρατηρησεις σημερα ολα τα μεσα γραφουν οτι το lockdown το ζητουν οι "κακοι λοιμοξιολογοι" και οχι οι πολιτικοι, λες και δεν ειναι πολιτικη η αποφαση, λες και δεν εχουν εδω και βδομαδες ολα τα δεδομενα για το που οδευει η πανδημια με μαθηματικη ακριβεια στα συρταρια τους..
αλλα οπως προειπα οι κρισιμες πολιτικες αποφασεις παιρνονται παντα στο παραπεντε με το πιστολι στο κροταφο... και οχι προληπτικα
γιατι τη προληψη δε μπορεις να τη επικοινωνησεις σωστα πολιτικα με τοσους ηλιθιους πολιτες που εχεις εκπαιδευσει επι δεκαετιες...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εδώ βέβαια οφείλω να γράψω οτι παρά τα πολλά λάθη της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας η απόφαση να κάνουν (έστω και καθυστερημένα) λοκ ντάουν ήταν μονόδρομος και σωστή σε αντίθεση με άλλα ευρωπαικά κράτη που ακόμα και τώρα πάνε σε ημίμετρα. Αλλά η διαφορά με αυτά είναι οτι έχουν καλύτερα συστήματα υγείας από το δικό μας.
Το προβλημα ειναι απλό. Ο ιός δεν γίνεται να ανασχεθει πάρα μόνο να ελεγχθεί.Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:18Αυτό είναι αλήθεια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε και ο ιός να ανασχεθεί αλλά και η οικονομία να μην πάρει την κάτω βόλτα. Δοκιμάζονται συνεχώς συνδυασμοί και εφαρμόζονται πρωτοβουλίες από επιτροπές ειδικών και σοφών ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αλλά πραγματικά το πρόβλημα δεν είναι εύκολο. Είναι πολυπαραγοντικό και δυναμικά εξελισσόμενο.kameron έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:08 όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κλυδωνισμό. Όλες οι χώρες αυτοσχεδιάζουν σε καθημερινή βάση, τα σχέδια αλλάζουν και ανατρέπονται κάθε ημέρα,
Οι ευπαθείς (οι κανονικοί όχι οι γυφτοι) σπίτι με επίδομα όπως και οι συνταξιουχοι, και οι υπόλοιποι να δουλεύουν με κάποιες προφυλάξεις.
Αν θεωρήσουμε ότι η αναλογία ασθενεις/νοσηλευομενοι/νεκροί είναι σταθερή, το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να φτιάξουν εξοπλισμένα δωμάτια covid και να προσλάβουν προσωπικό για να μην κλατάρει το σύστημα υγείας. Αυτό το πράγμα φτάνει σε ένα πικ και μετά πέφτει.
Δεν είμαστε στην κατάσταση που ήταν οι σουηδοι τον Μάρτιο γιατί μπορεί να είμαστε ξεμπουρδελο αλλά είχαμε χρόνο να προετοιμαστουμε. Αυτό το πράγμα το περιμέναμε και είπαμε τι έπρεπε να είχε γίνει, αλλά δυστυχώς τα λεφτά πήγαν σε επιδόματα, μμε, κλπ.
Μετά λοιπον απο 9 μήνες που δεν έκαναν τίποτα θα έρθει πάλι ο άλλος αυριο θα σταυρωσει τα χέρια του, θα πει "συμπολίτες μου" και θα ανακοινώσει άλλο ένα λοκνταουν. Ε αντε γαμησου και εσύ και οι συμπολιτες σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 04 Νοέμ 2020, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η λέξη "καραντίνα" άλλωστε βγήκε από τη συνήθειά τους όταν ερχόταν ξένος που πιθανόν ήταν άρρωστος να τον βάζουν να γαμάει 40 γυναίκες τους για να είναι σίγουρο ότι θα κολλήσουν και θα επιβιώσουν οι καλύτεροι.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:31Ούτε καν.Οι τότε κοινωνίες ήταν πιο σκληραγωγημένες και αποδεχόντουσαν τον θάνατο ως φυσιολογικό στάδιο κάθε ζωής.Leporello έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:28Θυμάσαι που συζητούσαμε γιά την γρίπη του Χονγκ-Κόνγκ του 1968; Μου είχε κάνει εντύπωση η διαφορά αντιμετώπισης. Τότε πέθαναν κάποιες χιλιάδες στην Ελλάδα, αλλά ο αντίκτυπος στην κοινωνία δεν ήταν μεγάλος. Τότε είχα πεί πως αυτό οφειλόταν στο ότι την εποχή εκείνη η έννοια ότι θα πάς στο νοσοκομείο και θα θεραπευθείς σχεδόν από κάθε αρρώστεια δεν ήταν δεδομένη. Γι'αυτό η επιδημία δεν αντιμετωπίσθηκε σαν κάτι το πρωτόγνωρο. Ε, σήμερα είχε μιά συζήτηση με κάποιον τής γενιάς μου και μου έλεγε το ίδιο ακριβώς πράγμα.kameron έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 20:55Η σύγχρονη δυτική και ελληνική κοινωνία δεν αποδέχεται την ιδέα μαζικών θανάτων και καλά κάνει.
Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους αντιστάθηκαν λυσσωδώς στις προφυλάξεις κυριολεκτικά μέχρι προχθές.panos291 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:38Το προβλημα ειναι απλό. Ο ιός δεν γίνεται να ανασχεθει πάρα μόνο να ελεγχθεί.Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:18Αυτό είναι αλήθεια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε και ο ιός να ανασχεθεί αλλά και η οικονομία να μην πάρει την κάτω βόλτα. Δοκιμάζονται συνεχώς συνδυασμοί και εφαρμόζονται πρωτοβουλίες από επιτροπές ειδικών και σοφών ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αλλά πραγματικά το πρόβλημα δεν είναι εύκολο. Είναι πολυπαραγοντικό και δυναμικά εξελισσόμενο.kameron έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:08 όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κλυδωνισμό. Όλες οι χώρες αυτοσχεδιάζουν σε καθημερινή βάση, τα σχέδια αλλάζουν και ανατρέπονται κάθε ημέρα,
Οι ευπαθείς (οι κανονικοί όχι οι γυφτοι) σπίτι με επίδομα και οι υπόλοιποι να δουλεύουν με κάποιες προφυλάξεις.
Είναι απλά μοίρασμα χρημάτων. Αναδιανομή για την ακρίβεια.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:32Καλωσόρισες στην πραγματικότητα. Γιατί και τα τρία που προτείνεις είναι τόσο ρεαλιστικά όσο το να στείλει η Ελλάδα του χρόνου αστροναύτες στην Σελήνη.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:15 Κατά τη γνώμη μου οι επιχειρήσεις που πλήττονται θα έπρεπε να διεκδικούν τρία πράγματα:
1) σοβαρή αποζημίωση, όχι αναγκαστικά τεράστια αλλά τουλάχιστον όσο το επίδομα ανεργίας και τουλάχιστον κάθε μήνα αντί για ντούκου.
2) πάγωμα κάθε οφειλής προς το δημόσιο και προς τρίτους και κυρίως πάγωμα δημιουργίας νέων οφειλών. Δε μπορείς να μου δημιουργείς καινούριες οφειλές στον ΕΦΚΑ ή στον σπιτονοικοκύρη μου ενώ με έχεις κλειστό.
3) αντίστοιχη προσαρμογή των εξόδων του δημοσίου, ιδιαίτερα του κομματιού του που υπολειτουργεί. Να μην παίρνει μόνο ο καφετζής επίδομα ανεργίας αλλά και ο εφοριακός και ο συνταξιούχος.
Αντί για αυτό διεκδικούν το δικαίωμα να λειτουργούν με όσο το δυνατόν ελαστικότερους κανόνες που τους τεντώνουν ακόμα πιο πολύ με αποτέλεσμα να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Είναι ένα σπιράλ αυτοκαταστροφής.
Αυτό που είναι εντελώς μη ρεαλιστικό ειναι να νομίζεις ότι μπορείς να wish away μια πανδημία.
Πάμε λοιπόν στο τι θα συμβεί ρεαλιστικά: και εκατόμβη και καταστροφή. Όπως είπα ο κορωνοϊός δεν είναι Μέρκελ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 04 Νοέμ 2020, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Άνθρωπος που σχολιάζει θανάτους με «έλα να σφίγγουν οι κώλοι» είναι ποταπός κατά την γνώμη μου. Δώσε δυο μπάτσες στον εαυτό σου και σύνελθε.nik_killthemall έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:38 Της καριολας ... 18 νεκροι, 179 ΜΕΘ, πανω απο 10% κρουσμα / τεστ και οβερ 2,5 χιλιαρικα κρουσματα ... ελα να σφίγγουν οι κωλοι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://www.in.gr/2020/01/19/greece/mar ... in-aigina/elchav έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03Βάλε και το σενάριο που πέφτει μετεωρίτης μόνο στην Ελλάδα και αφήνει την Ευρώπη άθικτη, τώρα που πήρες φόραΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:58
Καλά καλά.Καλή τύχη με την διαχείριση χρέους γύρω στο 220% του ΑΕΠ ανεργία γύρω στο 30% και άλλα κατί δις ιδιωτικού χρέους και κόκκινων δανείων σε μια χώρα που έχει βγει(?) από 10 χρόνια κρίσης.
Σκούξτε όσο θέλετε αλλά η καραντίνα θα είναι η τελειωτική ταφόπλακα για την Ελλάδα αν βάλεις και τόσες χιλιάδες γεννήσεις που δεν θα γίνουν.Δεν υπάρχει πιθανότητα αναστροφής.
https://m.facebook.com/627176233/videos ... ernal&_rdr
Δύο πράματα δεν θα τελειώσουν μέχρι να τελειώσει το 2020, το 2020 και η κυβέρνηση του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.
Θες κι άλλους;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Η καραντίνα βγήκε από την Φλωρεντία στην βουβωνική πανώλη που σκότωσε το 30% της Ευρώπης σίγουρα δεν βγήκε και ούτε έχει ξαναχρησιμοποιηθεί ποτέ για γρίπες με 0.3% θνησιμότητα.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:39η λέξη "καραντίνα" άλλωστε βγήκε από τη συνήθειά τους όταν ερχόταν ξένος που πιθανόν ήταν άρρωστος να τον βάζουν να γαμάει 40 γυναίκες τους για να είναι σίγουρο ότι θα κολλήσουν και θα επιβιώσουν οι καλύτεροι.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:31Ούτε καν.Οι τότε κοινωνίες ήταν πιο σκληραγωγημένες και αποδεχόντουσαν τον θάνατο ως φυσιολογικό στάδιο κάθε ζωής.Leporello έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:28 Θυμάσαι που συζητούσαμε γιά την γρίπη του Χονγκ-Κόνγκ του 1968; Μου είχε κάνει εντύπωση η διαφορά αντιμετώπισης. Τότε πέθαναν κάποιες χιλιάδες στην Ελλάδα, αλλά ο αντίκτυπος στην κοινωνία δεν ήταν μεγάλος. Τότε είχα πεί πως αυτό οφειλόταν στο ότι την εποχή εκείνη η έννοια ότι θα πάς στο νοσοκομείο και θα θεραπευθείς σχεδόν από κάθε αρρώστεια δεν ήταν δεδομένη. Γι'αυτό η επιδημία δεν αντιμετωπίσθηκε σαν κάτι το πρωτόγνωρο. Ε, σήμερα είχε μιά συζήτηση με κάποιον τής γενιάς μου και μου έλεγε το ίδιο ακριβώς πράγμα.
- nik_killthemall
+ 1 ρε αρχίδι, τα γαμημένα αυτονόητα λες ! Αλλά θα σκούζανε οι κάθε λογής πολιτικάντηδες μπακαλογενεις και ψεκασμένοι ότι θα πεθάνουν στο δρόμο και ότι καταπατάται το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη μλκια.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:14Όχι όλες.kameron έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:08
Αλλά εσύ, αγέρωχος. Από την καρέκλα σου στα Τρίκαλα, όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις, το ότι με το αναγκαστικό lockdown εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν σοβαρό οικονομικό ζήτημα, γι'αυτό και όλες οι κυβερνήσεις προσπαθούν να το καθυστερήσουν
Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία π.χ. καθόλου. Αν υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που έχει αποδειχθεί είναι ότι αν δε διστάσεις να επιτεθείς στον ιό όσο είναι νωρίς, βγαίνεις κερδισμένος.
Και σε ρωτάω:
Γιατί θα ήταν κακή ιδέα αυτό που γίνεται τώρα να γινόταν 1-15 Σεπτεμβρίου, να μας ρίξει από τα 200 κρούσματα την ημέρα στα 10 και να έχουμε πάλι 5 μήνες μπροστά μας ακόμα και με Yolo; Έπρεπε καλά και σώνει να καταστραφούν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ αντί μια μειοψηφία να κουτσοδουλέψει 2 βδομάδες παραπάνω;
Η πλέον αποτυχημένη τακτική είναι να περιμένεις να γιγαντωθεί η διασπορά (μαζί με τη μαλκια πολιτικάντηδων και ψεκ), ώστε να πας σε λοκνταουν, γιατι τότε το λοκνταουν θα είναι μεγάλο και καταστροφικό, για να μπορεσει να ρίξει τη διασπορά (και τους διασωληνωμενους) από το θεό που έχει φτάσει.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
που να βρεθει δεκαρα για το προσωπικο αν πρεπει να προσληφθουν μπατσοι για τα πανεπιστημια?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:05Το αστείο ξέρεις ποιό είναι; Ότι κράζουμε κράζουμε και θα έρθει η ώρα να ζητηθούν εθελοντές, γιατί αντικειμενικά δεν θα υπάρχει δεκάρα τσακιστή να πληρώσουν προσωπικό (αυτό τεσπα που εχει μείνει στο ΕΣΥ με το 1000ρι) και θα κάνουν όλοι τις πάπιες.panos291 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:03 «Είναι κρίμα να μην λειτουργούν κρεβάτια έτοιμα εξοπλισμένα όπως στο Σωτηρία ( δηλαδή τα 35 που είναι δωρεά της Ελληνικής Βουλής) λόγω έλλειψης προσωπικού», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος τονίζοντας πως οι γενικές ΜΕΘ είναι λίγες και γεμάτες. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα οι μετατροπές που έγιναν αφήνουν διασωληνωμένους ασθενείς άλλων παθήσεων εκτός ΜΕΘ.
Χωρίς σχόλιο.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Nαι, σιγά μη προσλάβουν μπάτσους. Τίποτα πορτιέρηδες θα βάλλουν από ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.alekhine έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:50
που να βρεθει δεκαρα για το προσωπικο αν πρεπει να προσληφθουν μπατσοι για τα πανεπιστημια?![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Ούτε να "wish away" μπορείς ούτε να "wash away". Ό,τι μέτρα και να πάρεις η πανδημία θα έχει επιπτώσεις. Μέχρι τώρα η Ελλάδα είχε μηδαμινές επιπτώσεις. Σοβαρές επιπτώσεις θα ήταν να πέθαιναν ξέρω 'γω 10.000 άτομα, δηλαδή όντως 10πλάσια από μια νορμάλ χρονιά γρίπης - διπλάσια από μια πολύ κακή χρονιά. Προς το παρόν έχουν πεθάνει λιγότερα από 700 άτομα. Όλοι οι θάνατοι είναι απευκταίοι αλλά όχι αποφευκτοί.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:40Είναι απλά μοίρασμα χρημάτων.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:32Καλωσόρισες στην πραγματικότητα. Γιατί και τα τρία που προτείνεις είναι τόσο ρεαλιστικά όσο το να στείλει η Ελλάδα του χρόνου αστροναύτες στην Σελήνη.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:15 Κατά τη γνώμη μου οι επιχειρήσεις που πλήττονται θα έπρεπε να διεκδικούν τρία πράγματα:
1) σοβαρή αποζημίωση, όχι αναγκαστικά τεράστια αλλά τουλάχιστον όσο το επίδομα ανεργίας και τουλάχιστον κάθε μήνα αντί για ντούκου.
2) πάγωμα κάθε οφειλής προς το δημόσιο και προς τρίτους και κυρίως πάγωμα δημιουργίας νέων οφειλών. Δε μπορείς να μου δημιουργείς καινούριες οφειλές στον ΕΦΚΑ ή στον σπιτονοικοκύρη μου ενώ με έχεις κλειστό.
3) αντίστοιχη προσαρμογή των εξόδων του δημοσίου, ιδιαίτερα του κομματιού του που υπολειτουργεί. Να μην παίρνει μόνο ο καφετζής επίδομα ανεργίας αλλά και ο εφοριακός και ο συνταξιούχος.
Αντί για αυτό διεκδικούν το δικαίωμα να λειτουργούν με όσο το δυνατόν ελαστικότερους κανόνες που τους τεντώνουν ακόμα πιο πολύ με αποτέλεσμα να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Είναι ένα σπιράλ αυτοκαταστροφής.
Αυτό που είναι εντελώς μη ρεαλιστικό ειναι να νομίζεις ότι μπορείς να wish away μια πανδημία.
Αυτά που λες σχεδόν με την ίδια σειρά τα έχω πει και εγώ, αλλά με την επισήμανση ότι είναι αντιρεαλιστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Την θέση μου την έχω πει. Πάμε για να το περασουμε αυτό το πράγμα, αρκεί να μην κρασαρει το σύστημα υγείας. Να το περασουμε όχι να το μηδενισουμε.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:39Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους αντιστάθηκαν λυσσωδώς στις προφυλάξεις κυριολεκτικά μέχρι προχθές.panos291 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:38Το προβλημα ειναι απλό. Ο ιός δεν γίνεται να ανασχεθει πάρα μόνο να ελεγχθεί.Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:18
Αυτό είναι αλήθεια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε και ο ιός να ανασχεθεί αλλά και η οικονομία να μην πάρει την κάτω βόλτα. Δοκιμάζονται συνεχώς συνδυασμοί και εφαρμόζονται πρωτοβουλίες από επιτροπές ειδικών και σοφών ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αλλά πραγματικά το πρόβλημα δεν είναι εύκολο. Είναι πολυπαραγοντικό και δυναμικά εξελισσόμενο.
Οι ευπαθείς (οι κανονικοί όχι οι γυφτοι) σπίτι με επίδομα και οι υπόλοιποι να δουλεύουν με κάποιες προφυλάξεις.
Εγώ λοιπόν κουφάθηκα όταν διάβασα ότι πάει να κρασαρει με 167 διασωληνωμένους. Τι έκαναν 9 μήνες?
Ξέρεις ότι τα Χανιά με 150 χιλιάδες κατοικους είχαν 7 μεθ και 9 μήνες μετά έχουν πάλι 7?
Ειναι περήφανοι Μητσοτάκης και Μπαλατσινος?
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτοι γιατι δεν πανε εθελοντες τωρα που το κρατος δεν εχει και μια?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:51Nαι, σιγά μη προσλάβουν μπάτσους. Τίποτα πορτιέρηδες θα βάλλουν από ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.alekhine έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:50
που να βρεθει δεκαρα για το προσωπικο αν πρεπει να προσληφθουν μπατσοι για τα πανεπιστημια?![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις