Γιατί δεν ισχυει ? Αφού ειναι πανάκεια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
έχουμε μπλέξει με πανδημίες και καραγκιόζηδες, αλλά δεν πρέπει να πάψουμε να είμαστε ψύχραιμοι ούτε λεπτό μωρό μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νόμιζα ήταν η ασπιρίνη.
Κούνα το κεφάλι σου κι εσύ.Adidas έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:19έχουμε μπλέξει με πανδημίες και καραγκιόζηδες, αλλά δεν πρέπει να πάψουμε να είμαστε ψύχραιμοι ούτε λεπτό μωρό μου
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω παντως οποιον κλαψομουνι με κορωνοιο ειδα στην τηλεοραση να περιγραφει την περιπετεια του ελεγε οτι φοραγε μασκαAdidas έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:19έχουμε μπλέξει με πανδημίες και καραγκιόζηδες, αλλά δεν πρέπει να πάψουμε να είμαστε ψύχραιμοι ούτε λεπτό μωρό μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιος έχει τα κότσια απ' αυτούς να πει πως μέχρι να αρρωστήσει είχε χρησιμοποιήσει μία γιατί την είδε οικολόγος ξέρω γω;perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:21Εγω παντως οποιον κλαψομουνι με κορωνοιο ειδα στην τηλεοραση να περιγραφει την περιπετεια του ελεγε οτι φοραγε μασκαAdidas έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:19έχουμε μπλέξει με πανδημίες και καραγκιόζηδες, αλλά δεν πρέπει να πάψουμε να είμαστε ψύχραιμοι ούτε λεπτό μωρό μου
- perseus
Τι να σου πω δυο γιατρους ειδαGherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:23Ποιος έχει τα κότσια απ' αυτούς να πει πως μέχρι να αρρωστήσει είχε χρησιμοποιήσει μία γιατί την είδε οικολόγος ξέρω γω;perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:21Εγω παντως οποιον κλαψομουνι με κορωνοιο ειδα στην τηλεοραση να περιγραφει την περιπετεια του ελεγε οτι φοραγε μασκαAdidas έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:19
έχουμε μπλέξει με πανδημίες και καραγκιόζηδες, αλλά δεν πρέπει να πάψουμε να είμαστε ψύχραιμοι ούτε λεπτό μωρό μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε νιώθεις μπιτ εσύ έτσι δεν είναι;perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:24Τι να σου πω δυο γιατρους ειδαGherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:23Ποιος έχει τα κότσια απ' αυτούς να πει πως μέχρι να αρρωστήσει είχε χρησιμοποιήσει μία γιατί την είδε οικολόγος ξέρω γω;perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:21
Εγω παντως οποιον κλαψομουνι με κορωνοιο ειδα στην τηλεοραση να περιγραφει την περιπετεια του ελεγε οτι φοραγε μασκα
Έχω ξάδερφο που είναι πνευμονολόγος. Θες να σου δείξω τι μάσκα φοράει για να μην κολλήσει;
- perseus
ΝαιGherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:26Δε νιώθεις μπιτ εσύ έτσι δεν είναι;perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:24Τι να σου πω δυο γιατρους ειδαGherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:23
Ποιος έχει τα κότσια απ' αυτούς να πει πως μέχρι να αρρωστήσει είχε χρησιμοποιήσει μία γιατί την είδε οικολόγος ξέρω γω;
Έχω ξάδερφο που είναι πνευμονολόγος. Θες να σου δείξω τι μάσκα φοράει για να μην κολλήσει;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Μία παρόμοια με αυτή.
Καταλαβαίνεις γιατί ο ξάδερφος μου φοράει αυτή ενώ εσύ φοράς τις απλές ή απλά χάνω τον χρόνο μου;
- perseus
Μα γιατι δεν φοράει την απλη αφου προστατευει ,αυτο δεν υποστηριζεις?Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:33
Μία παρόμοια με αυτή.
Καταλαβαίνεις γιατί ο ξάδερφος μου φοράει αυτή ενώ εσύ φοράς τις απλές ή απλά χάνω τον χρόνο μου;
κάτσε κάνε διάλογο
απίστευτα αποθέματα ψυχικών δυναμεων
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Το ότι αρνείσαι θανάτους για να υποστηρίξεις την ιδεοληψία σου είναι τεράστια ξεφτίλα. Για μια φορά στην ζωή σου προσπάθησε να είσαι λίγο ταπεινός.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 08:40 Στη μοναδική μελέτη που έχει παρουσιαστεί σε αυτό το νήμα (από τον Imperium), η εκτίμηση για την παραπανισια θνησιμότητα λόγω κρίσης στην Αγγλία είναι περίπου 1 άτομο την ημέρα απλωμένο σε 30 ή 50 χρόνια, δε θυμάμαι τώρα.
Σου έχω φέρει αριθμούς για τα πάντα, αλλά τούς αρνείσαι γιατί έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Απολύτως ψευδές, που φυσικά δεν πρόκειται να στηρίξεις πουθενά παρά μόνο στην προσωπική σου άποψη.foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 10:24 Δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη και σε αυτό φταίει και η κυβέρνηση γιατί διστάζει να παραδεχτει ότι έχασε τον έλεγχο. Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ και οι ΜΑΘ και στέλνουν κόσμο Αθήνα, ενώ αν δεν έχεις κάτι επείγον πρέπει να περιμένεις τετραπλάσιες εβδομάδες σε σχέση με πριν για να μην ξεχειλίσει το νοσοκομείο. Περιμένω να μου πει κάποιος από τους αναλυτές του κώλου πόσο συχνά συνέβαινε αυτό με τη γρίπη ή με τα μνημόνια ή με οτιδήποτε άλλο κατεβάζει η γκλάβα του για να αρνηθεί το γεγονός ότι συμβαίνει μια καταστροφή από αυτές που κανονικά διαβάζουμε στα βιβλία της ιστορίας ή βλέπουμε στην τηλεόραση να συμβαίνουν σε τριτοκοσμικές χώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Με δύο n. Εγώ θα πω ότι είναι νόμος να φοράς την μάσκα και πρέπει να την φοράς, ό,τι κι αν πιστεύεις. Αλλά θα πω επίσης ότι δεν υπάρχουν μελέτες που στηρίζουν την θετική της επίδραση και παρουσίασα στοιχεία που δείχνουν ότι οι χώρες που ξεκίνησαν να επιβάλλουν χρήση μάσκας παντού πριν 2 μήνες, έχουν τώρα το χοντρότερο πρόβλημα. Αντιθέτως, οι χώρες που δεν έχουν επιβάλλει ακόμα χρήσης μάσκας, είναι αυτήν την στιγμή στον πάτο της δραστηριότητας.
Και αν θέλετε να πάρουμε την χώρα μας, τα κρούσματα εκτινάχθηκαν αφού έγινε υποχρεωτική ξανά η μάσκα παντού. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, αυτά είναι δεδομένα, όχι άποψη. Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει ότι είναι απλώς δυο ασύνδετα πράγματα. Η άποψη είναι δικαίωμα του καθενός. Η νομική υποχρέωση είναι νομική υποχρέωση και αν ο νόμος λέει μάσκα, αυτή είναι η υποχρέωσή μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παρεξήγησες.
Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο να τα λέμε μεταξύ μας παρά να τα λες με άλλους.
Διαφωνείς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 6 Απαντήσεις