!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Παρεμπιπτόντως χωρίς καν να κοιτάξω μπορώ άνετα να στοιχηματίσω 500 ευρώ ότι τουλάχιστον 10 από αυτά τα πλαστικά ποτήρια αυτή τη στιγμή είναι πεταμένα εδώ κι εκεί, εκτός αν πέρασε σκουπιδιάρης που νομίζω δεν έχει τις Τετάρτες.
-
Planis
Έχεις γίνει τελείως θείτσα όμως...foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:35 Παρεμπιπτόντως χωρίς καν να κοιτάξω μπορώ άνετα να στοιχηματίσω 500 ευρώ ότι τουλάχιστον 10 από αυτά τα πλαστικά ποτήρια αυτή τη στιγμή είναι πεταμένα εδώ κι εκεί, εκτός αν πέρασε σκουπιδιάρης που νομίζω δεν έχει τις Τετάρτες.
τον τύπο που κάνει αγώνα για την υπερμετάδοση του ιού;Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:31Ωφελεί σε κάτι το να βρίζεις ρε αγόρι;elchav έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:28 γκερ, ασε με να βρίσω , μην με φιμώνεις!!!!1111111111!!!!!!!!!!!!!!
Σοβαρά τώρα.
θεωρώ πως ναι, μιας και αν δεν το κάνω μέσω ίντερνετ θα αρχίσω να ανταλλάσω μπουκέτα irl με αυτά που βλέπω κάθε μέρα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
δεν πειράζει, χρειάζεσαι μια θείτσα τώρα που θα στείλεις όλες τις δικές σου στον τάφο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ξέρεις τι έχω καταλάβει για τις θείτσες φίλε;Planis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:37Έχεις γίνει τελείως θείτσα όμως...foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:35 Παρεμπιπτόντως χωρίς καν να κοιτάξω μπορώ άνετα να στοιχηματίσω 500 ευρώ ότι τουλάχιστον 10 από αυτά τα πλαστικά ποτήρια αυτή τη στιγμή είναι πεταμένα εδώ κι εκεί, εκτός αν πέρασε σκουπιδιάρης που νομίζω δεν έχει τις Τετάρτες.![]()
Δεν έχουν χρόνο να κάτσουν με όλον τον αρχιδόκαμπο 1 η ώρα το μεσημέρι για καφέ, μια και μαγειρεύουν για τα παιδιά που έκαναν ανάμεσα στις 6-7.000 φορές που έχουν καταγαμηθεί χωρίς προφυλακτικό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι απ' όλα αυτά έχει νόημα ειλικρινά; Προστάτεψε εσύ τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς γιατί οι μαλάκες που έχουν μερίδιο της ευθύνης για την κατάσταση που γίνεται όλο και χειρότερη θα συνεχίσουν να είναι μαλάκες που κάνουν μαλακίες.elchav έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:37τον τύπο που κάνει αγώνα για την υπερμετάδοση του ιού;Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:31Ωφελεί σε κάτι το να βρίζεις ρε αγόρι;elchav έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:28 γκερ, ασε με να βρίσω , μην με φιμώνεις!!!!1111111111!!!!!!!!!!!!!!
Σοβαρά τώρα.
θεωρώ πως ναι, μιας και αν δεν το κάνω μέσω ίντερνετ θα αρχίσω να ανταλλάσω μπουκέτα irl με αυτά που βλέπω κάθε μέρα
Μπουκέτα σε αρνητή; Πας καλά; Ούτε στα 2 μέτρα δεν πρέπει να τους πλησιάζεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
έχουν γουρλώσει τα μάτια μου με αυτά που διαβάζω εδώ μέσαfoscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:41Ξέρεις τι έχω καταλάβει για τις θείτσες φίλε;Planis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:37Έχεις γίνει τελείως θείτσα όμως...foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:35 Παρεμπιπτόντως χωρίς καν να κοιτάξω μπορώ άνετα να στοιχηματίσω 500 ευρώ ότι τουλάχιστον 10 από αυτά τα πλαστικά ποτήρια αυτή τη στιγμή είναι πεταμένα εδώ κι εκεί, εκτός αν πέρασε σκουπιδιάρης που νομίζω δεν έχει τις Τετάρτες.![]()
Δεν έχουν χρόνο να κάτσουν με όλον τον αρχιδόκαμπο 1 η ώρα το μεσημέρι για καφέ, μια και μαγειρεύουν για τα παιδιά που έκαναν ανάμεσα στις 6-7.000 φορές που έχουν καταγαμηθεί χωρίς προφυλακτικό.
όταν μαθαίνεις για γνωστούς σου ότι αφήνονται να πεθάνουν σα σκυλιά επειδή τα νοσοκομεία πια έχουν καταρρεύσει, τσαντίζεσαι λίγο παραπάνω.Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:46 Τι απ' όλα αυτά έχει νόημα ειλικρινά; Προστάτεψε εσύ τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς γιατί οι μαλάκες που έχουν μερίδιο της ευθύνης για την κατάσταση που γίνεται όλο και χειρότερη θα συνεχίσουν να είναι μαλάκες που κάνουν μαλακίες.
Και τα μουνόπανα που αναμεταδίδουν βίντεο Γρηγόρη Πετράκου, εξαπλώνοντας τον ιό, έχουν και το θράσος να στο παίζουν woke ενώ σου συμπεριφέρονται σαν πρόβατο
ε σε τέτοιες φάσεις, δεν είσαι πολύ ψύχραιμος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εμ ναι,οταν ειναι υποχρεωτικη ξαι τα κρουσματα εξοκτευονται.
Ελεμενταρυ που λενε και στο χωριο μου
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Για να έχετε μια εικόνα τι επικρατεί στα ορεινά της Θεσσαλίας (και πιθανόν ολόκληρης της επαρχίας)
Ναι μεν η εστίαση έχει κλείσει στις πόλεις κλπ.
Οι κάτοικοι ωστόσο των χωριών πάνε κανονικά στα καφενεία το βράδυ και κάθονται όλοι μαζί δίπλα δίπλα.
Οι μεν μαμαδες με τα παιδια ερχονται απο τις πολεις τα σ/κ κανονικα στους παππούδες.
Μια ήρθε το περασμένο Σάββατο με πονολαιμο και ελεγε αφου δεν εχω πυρετο καλα ειμαι.

Ναι μεν η εστίαση έχει κλείσει στις πόλεις κλπ.
Οι κάτοικοι ωστόσο των χωριών πάνε κανονικά στα καφενεία το βράδυ και κάθονται όλοι μαζί δίπλα δίπλα.
Οι μεν μαμαδες με τα παιδια ερχονται απο τις πολεις τα σ/κ κανονικα στους παππούδες.
Μια ήρθε το περασμένο Σάββατο με πονολαιμο και ελεγε αφου δεν εχω πυρετο καλα ειμαι.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν σου πω τι σκέφτομαι πάνω σ' αυτό, ο κακιασμένος Αθηναίος θα φανεί καλούλης μπροστά μου.elchav έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:56όταν μαθαίνεις για γνωστούς σου ότι αφήνονται να πεθάνουν σα σκυλιά επειδή τα νοσοκομεία πια έχουν καταρρεύσει, τσαντίζεσαι λίγο παραπάνω.Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:46 Τι απ' όλα αυτά έχει νόημα ειλικρινά; Προστάτεψε εσύ τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς γιατί οι μαλάκες που έχουν μερίδιο της ευθύνης για την κατάσταση που γίνεται όλο και χειρότερη θα συνεχίσουν να είναι μαλάκες που κάνουν μαλακίες.
Και τα μουνόπανα που αναμεταδίδουν βίντεο Γρηγόρη Πετράκου, εξαπλώνοντας τον ιό, έχουν και το θράσος να στο παίζουν woke ενώ σου συμπεριφέρονται σαν πρόβατο
Ναι είναι μουνόπανα, καργιόλιδες, ξεφτύλες, μανκαντς αλλά πάνω απ' όλα είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ρε φίλε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να τους απομονώσουμε στην παρούσα φάση για να μην κάνουν κακό και στους υπόλοιπους. Φυσικά δεν έχουν και αρχίδια, γιατί αν είχαν όσοι απ' αυτούς αρρωστήσουν θα πρέπει να μείνουν σπίτια τους και να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στον Θεό γιατί κανένας θνητός δεν θα πρέπει να απλώσει χέρι πάνω τους.
Κατάλαβες τώρα;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εσυ γιατι χτυπιέσαι αφου φορας μασκα ,εσυ θα πεθανεις ? Αυτοι θα πεθανουνGherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:06Αν σου πω τι σκέφτομαι πάνω σ' αυτό, ο κακιασμένος Αθηναίος θα φανεί καλούλης μπροστά μου.elchav έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:56όταν μαθαίνεις για γνωστούς σου ότι αφήνονται να πεθάνουν σα σκυλιά επειδή τα νοσοκομεία πια έχουν καταρρεύσει, τσαντίζεσαι λίγο παραπάνω.Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:46 Τι απ' όλα αυτά έχει νόημα ειλικρινά; Προστάτεψε εσύ τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς γιατί οι μαλάκες που έχουν μερίδιο της ευθύνης για την κατάσταση που γίνεται όλο και χειρότερη θα συνεχίσουν να είναι μαλάκες που κάνουν μαλακίες.
Ναι είναι μουνόπανα, καργιόλιδες, ξεφτύλες, μανκαντς αλλά πάνω απ' όλα είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ρε φίλε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να τους απομονώσουμε στην παρούσα φάση για να μην κάνουν κακό και στους υπόλοιπους. Φυσικά δεν έχουν και αρχίδια, γιατί αν είχαν όσοι απ' αυτούς αρρωστήσουν θα πρέπει να μείνουν σπίτια τους και να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στον Θεό γιατί κανένας θνητός δεν θα πρέπει να απλώσει χέρι πάνω τους.
Κατάλαβες τώρα;
1.δεν ισχύει αυτό μακροσκοπικάperseus έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 12:14
Εσυ γιατι χτυπιέσαι αφου φορας μασκα ,εσυ θα πεθανεις ? Αυτοι θα πεθανουν
2.το 1 δεν σημαίνει ότι είναι αχρείαστη η μάσκα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
elchav ειλικρινά, ποιο το νόημα να βρίσω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 6 Απαντήσεις