GoBack έγραψε: 09 Οκτ 2020, 02:08
Για να πηξετε σας λεω οτι επιτηδες αγνοουσα το dark τοσα χρονια,δεν εχω σποιλεριαστει,και το ξεκιναω τωρα που το εχετε δει ολοι.
Δεν κανω τετοιο πραγμα,θα τελειωσω 2ο 3ο κυκλο και αν ειμαι τελειως χαμενος θα το ξαναδω.Παρε το true detective πρωτος κυκλος 9/10 δευτερος 7/10 τριτος 8/10
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:59
Δεν κανω τετοιο πραγμα,θα τελειωσω 2ο 3ο κυκλο και αν ειμαι τελειως χαμενος θα το ξαναδω.Παρε το true detective πρωτος κυκλος 9/10 δευτερος 7/10 τριτος 8/10
αν δεις τα τελευταια δυο επεισοδια του τριτου κυκλου, μετα δεν εχεις λογο να δεις κανενα προηγουμενο - κανενα ερμηνευτικο λογο εννοω
δια αυτο πρεπει να φτασεις εκει σαν ετοιμος απο καιρο, σα θαρραλέος
Μην πεις οτι το Δαρκ σε απογοητευσε, σου εδωσε το ωραιο ταξιδι
αν δεις τα τελευταια δυο επεισοδια του τριτου κυκλου, μετα δεν εχεις λογο να δεις κανενα προηγουμενο - κανενα ερμηνευτικο λογο εννοω
δια αυτο πρεπει να φτασεις εκει σαν ετοιμος απο καιρο, σα θαρραλέος
Πω ρε πουστη,θα το παρω απο την αρχη
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
είδα πρώτο και γούσταρα
να πηδήξω δεύτερο και να πάω κατευθείαν σε τρίτο?
Δεν υπαρχει καποια συνδεση μπορεις να το κανεις.Καλυτερα ομως δες και τον δευτερο για να σου φανει καλυτερος και ο τριτος
Rocco Siffredi έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:09
o τριτος ξεκιναει καλα και ριχνει ενα ξεφουσκωμα προς στο τελος
τολμω να πω οτι ο 2ος αν και μετριος ηταν καλυτερος
μονο ο 1ος ειναι τοπ
τον τρίτο τελικά τον είχα δει, μόλις ξεκίνησα το θυμήθηκα
Ξεκίνησα δεύτερο και μάλλον συμφωνώ, μ'αρέσει περισσότερο απ'τον τρίτο. Λίγο χαζή πλοκή αλλά καλύτεροι ηθοποιοί.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Γερμανική παραγωγή 6 επεισοδίων όπου αναφέρεται στη μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού ανάμεσα σε γερμανικά φύλα και τον ρωμαϊκό στρατό, η οποία έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο του 9 μ.Χ. Επικεφαλής των πρώτων ήταν ο Αρμίνιος και των δεύτερων ο Πόπλιος Κουϊντίλιος Βάρος
Γερμανική παραγωγή 6 επεισοδίων όπου αναφέρεται στη μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού ανάμεσα σε γερμανικά φύλα και τον ρωμαϊκό στρατό, η οποία έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο του 9 μ.Χ. Επικεφαλής των πρώτων ήταν ο Αρμίνιος και των δεύτερων ο Πόπλιος Κουϊντίλιος Βάρος
Καλή παραγωγή ....στα συν της σειράς ότι οι Γερμανοί μιλάνε γερμανικά και οι Ρωμαίοι λατινικά.
Jan Martin Scharf, another writer and showrunner, said that the production team had taken a consciously gritty approach to the subject matter to avoid glorifying the violence between the Cherusci and the Romans. They also wanted to emphasize Arminius’ identity as a migrant, he said, adding, “It was important for us not to show him as some big war hero or the founder of a German empire.”
Τον κάνανε και μελαχρινό τον Αρμινιο μη και τυχόν πάρουν θάρρος οι ακροδεξιοί...
Ειδα στο youtube το πρωτο επεισοδιο απο το Cadfael, βρετανικο αστυνομικο με μοναχο ντετεκτιβ, φαση ονομα του Ροδου. Αν δεν βρω να στριμαρω σε καλη ποιοτητα τα υπολοιπα, θα παραγγειλω τα DVD, ειδα μετα επισης πως στηριχθηκε σε σειρα βιβλιων.