το ειδα προχθες, μετριο, για binge watching αλλα στο fast forward
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
-
talaipwros
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Μόνο περιφρόνηση για τους φανς του «Fauda».
So hab ich dich schon unbedingt
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι. Μαλακίες λέω. Μπορεί να είναι η σειρά όπως τα λες δεν την έχω δει. Μπερδεύτηκα. Η σειρά που εννοούσα εγώ είναι αυτή:
Πολύ καλή. Το αντίθετο σχεδόν από αυτά που λες.
Ευχαριστώ, θα την έχω στα υπόψιν.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
να σαι καλά για το τιπ φίλε, είδα τον πρώτο κύκλο και γάμησε όντως, σειράρα.
ξεκινάω δεύτερο, ελπίζω να μην κάνει κοιλιά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Γαμάτο επίσης επειδή δεν καταλαβαίνω τι λένε και διαβάζω υπότιτλους, μπορώ να το δω τρώγοντας πατατάκιαChilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:11να σαι καλά για το τιπ φίλε, είδα τον πρώτο κύκλο και γάμησε όντως, σειράρα.
ξεκινάω δεύτερο, ελπίζω να μην κάνει κοιλιά.
Ετοιμάσου για δυνατό μπάσιμο στο πρώτο επεισόδιο της 2ης.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:31Γαμάτο επίσης επειδή δεν καταλαβαίνω τι λένε και διαβάζω υπότιτλους, μπορώ να το δω τρώγοντας πατατάκιαChilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:11να σαι καλά για το τιπ φίλε, είδα τον πρώτο κύκλο και γάμησε όντως, σειράρα.
ξεκινάω δεύτερο, ελπίζω να μην κάνει κοιλιά.![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Chilloutbuddy
Φίλε είμαι στο 6 και δεν μπορώ να ξεκολλήσωScouser έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:32Ετοιμάσου για δυνατό μπάσιμο στο πρώτο επεισόδιο της 2ης.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:31Γαμάτο επίσης επειδή δεν καταλαβαίνω τι λένε και διαβάζω υπότιτλους, μπορώ να το δω τρώγοντας πατατάκιαChilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:11
να σαι καλά για το τιπ φίλε, είδα τον πρώτο κύκλο και γάμησε όντως, σειράρα.
ξεκινάω δεύτερο, ελπίζω να μην κάνει κοιλιά.![]()
![]()
Η σειρά σπέρνει και ξανασπέρνει μιλάμε, απόλυτος σεβασμός στο θεατή
Πείτε καμιά κουβέντα παραπάνω, τι καλό έχει;Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2020, 15:51Φίλε είμαι στο 6 και δεν μπορώ να ξεκολλήσω
Η περιγραφές σε rt και imdb παρά τις καλές βαθμολογίες το κάνουν να φαίνεται σαν κάτι ανάμεσα σε μούλτι-κούλτι σαπουνόπερα την πιο κλισέ σειρά δράσης έβερ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Chilloutbuddy
'Αστους ανθρώπους ρε συ να δούνε Αβέντζερς, μην τους μπερδεύεις τώρα με τα μούλτι κούλτιStalker έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:45Πείτε καμιά κουβέντα παραπάνω, τι καλό έχει;Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2020, 15:51Φίλε είμαι στο 6 και δεν μπορώ να ξεκολλήσω
Η περιγραφές σε rt και imdb παρά τις καλές βαθμολογίες το κάνουν να φαίνεται σαν κάτι ανάμεσα σε μούλτι-κούλτι σαπουνόπερα την πιο κλισέ σειρά δράσης έβερ.
Εσύ δες μισό επεισόδιο και αν δεν είναι για σένα θα το καταλάβεις με τη μία.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Για να πηξετε σας λεω οτι επιτηδες αγνοουσα το dark τοσα χρονια,δεν εχω σποιλεριαστει,και το ξεκιναω τωρα που το εχετε δει ολοι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΥΓ. Το «Dark» είναι αυτό που ο Γκέοργκ Λούκατς ονόμασε «Aschermittwoch des parasitären Subjektivismus»· ο βάλτος του υπαρξισμου, αλλα σε pop/sci-fi φόρμα.Θα το ξεκιναω
τελειώνω τωρα εχθές
ΥΓ2. Συγγνώμη για το «spoiler»
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να μας γραψεις και πως σου φανηκεGoBack έγραψε: 09 Οκτ 2020, 02:08 Για να πηξετε σας λεω οτι επιτηδες αγνοουσα το dark τοσα χρονια,δεν εχω σποιλεριαστει,και το ξεκιναω τωρα που το εχετε δει ολοι.
και να κρατας σημειωματαριο καθως βλεπεις
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση