οσο αναφορα τα frames η διαφορα ειναι ελαχιστη στα παιχνιδια απο οσο εχω δει στο youtube.
τα φωτα σας παρακαλω
Εξαρτάται από τη χρήση.southern έγραψε: 22 Μαρ 2025, 20:48 αυτη τη στιγμη το λαπτοπ μου εχει RAM 16 GB DDR 5 στα 4800. Αν κανω αναβαθμιση στα 32 GB RAM τι διαφορες θα δω στη λειτουργια του λαπτοπ;
οσο αναφορα τα frames η διαφορα ειναι ελαχιστη στα παιχνιδια απο οσο εχω δει στο youtube.
τα φωτα σας παρακαλω![]()
σε ευχαριστω παρα πολυ φιλεAllah έγραψε: 22 Μαρ 2025, 21:07Εξαρτάται από τη χρήση.southern έγραψε: 22 Μαρ 2025, 20:48 αυτη τη στιγμη το λαπτοπ μου εχει RAM 16 GB DDR 5 στα 4800. Αν κανω αναβαθμιση στα 32 GB RAM τι διαφορες θα δω στη λειτουργια του λαπτοπ;
τα φωτα σας παρακαλω![]()
Στα frames είναι μάλλον απίθανο να δεις διαφορά μόνο από το μέγεθος της RAM. Σε αυτό σημαντικότερο ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών (η μνήμη της και ο αριθμός πυρήνων).
Αν χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές που είναι μνημοβόρες (CAD, προγραμματισμό, deep learning, video editing, κτλ) εκεί ναι θα δεις μεγάλη διαφορά)