Και τα δύο. Δεν είναι ο κανόνας όμως. και ειδικά σε μπουρδέλα που δουλεύουν κανονικά δεν παίζει ούτε μία στο εκατομμύριο να παίζει. Αυτές είναι άλλες καταστάσεις, σε σπίτια, για μαλάκες και κορόϊδα που σκάνε 100άρες. Νταλαβερίσου λίγο με κανονικό κόσμο να μάθεις τι γίνεται. όχι μόνο με φλούφληδες που ασχολούνται με ζώδια.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:03Το trafficking που αποφέρει τεράστια έσοδα σρ σωματεμπορους από πελαταρες υπεργαμιαδες σαν και σένα, είναι ιστορίες από ταινίες ή μια είδηση;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:01Ποια βολικά σενάρια ρε κολοκύθι; Θα μου πεις τώρα ότι ξέρω τι γίνεται στον κόσμο; πιάνεται μια υπόθεση που είδατε σε ταινίες ή που ακούστηκε σε μία είδηση και σχηματίσατε ολοκληρωμένη εικόνα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:36
Εσύ πως νιώθεις που έχεις βάλει στο μυαλό σου τα βολικά σενάρια για να απενοχοποιεις την ευαίσθητη συνείδηση σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν σπάει γενικά. Το κινητό μου έσπασε. Και επίσης αρνείται ακόμα τόσους μήνες μετά να μου ζητήσει συγνώμη ή να μου το φτιάξει γιατί θεωρεί πως καλά έκανε.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:03Σπάει αντικείμενα, βλέπω. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρουμε;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:57Αθώος; unknown language.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:54
Για αθώος μου φαίνεται. Τώρα που εσύ είσαι εισαγγελέας, την απόφαση θα τη βγάλουμε οι υπόλοιπες.
Αλλά θέλουμε κι άλλη πληροφορία.
Τι πληροφορία;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πράγματι ένα δεκάρικο δίνω μόνο. Σε ποιο πας ρε; Έλα λέγε
Πες την αληθεια.Αν ζητησει συγνωμη θα ξενερωσεις και θα τον χωρισειςNaida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:09Δεν σπάει γενικά. Το κινητό μου έσπασε. Και επίσης αρνείται ακόμα τόσους μήνες μετά να μου ζητήσει συγνώμη ή να μου το φτιάξει γιατί θεωρεί πως καλά έκανε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλαδή εσύ όταν πας σε μπουρδελο ζητάς να δεις άδεια λειτουργίας και τα χαρτιά των κοριτσιών; ή θεωρείς ότι γίνονται έλεγχοι; ή απλά δε σε νοιάζει και δεν ψαχνεσαι;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:08Και τα δύο. Δεν είναι ο κανόνας όμως. και ειδικά σε μπουρδέλα που δουλεύουν κανονικά δεν παίζει ούτε μία στο εκατομμύριο να παίζει. Αυτές είναι άλλες καταστάσεις, σε σπίτια, για μαλάκες και κορόϊδα που σκάνε 100άρες. Νταλαβερίσου λίγο με κανονικό κόσμο να μάθεις τι γίνεται. όχι μόνο με φλούφληδες που ασχολούνται με ζώδια.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:03Το trafficking που αποφέρει τεράστια έσοδα σρ σωματεμπορους από πελαταρες υπεργαμιαδες σαν και σένα, είναι ιστορίες από ταινίες ή μια είδηση;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:01
Ποια βολικά σενάρια ρε κολοκύθι; Θα μου πεις τώρα ότι ξέρω τι γίνεται στον κόσμο; πιάνεται μια υπόθεση που είδατε σε ταινίες ή που ακούστηκε σε μία είδηση και σχηματίσατε ολοκληρωμένη εικόνα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η απεγνωσμένη προσπάθεια να την πεις και να αξιώνεις ότι έχεις και υλικό για κάτι τέτοιο;
- Καραμελίτσα
Πώς μπορεί να έκανε καλά που έσπασε το κινητό; Τον δάγκωσε;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:09Δεν σπάει γενικά. Το κινητό μου έσπασε. Και επίσης αρνείται ακόμα τόσους μήνες μετά να μου ζητήσει συγνώμη ή να μου το φτιάξει γιατί θεωρεί πως καλά έκανε.
Z
Είμαι σίγουρος ότι με τα ερωτήματα αυτά πιστεύεις ότι καλύπτεις όλη τη γκάμα της πραγματικότητας.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:11Δηλαδή εσύ όταν πας σε μπουρδελο ζητάς να δεις άδεια λειτουργίας και τα χαρτιά των κοριτσιών; ή θεωρείς ότι γίνονται έλεγχοι; ή απλά δε σε νοιάζει και δεν ψαχνεσαι;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:08Και τα δύο. Δεν είναι ο κανόνας όμως. και ειδικά σε μπουρδέλα που δουλεύουν κανονικά δεν παίζει ούτε μία στο εκατομμύριο να παίζει. Αυτές είναι άλλες καταστάσεις, σε σπίτια, για μαλάκες και κορόϊδα που σκάνε 100άρες. Νταλαβερίσου λίγο με κανονικό κόσμο να μάθεις τι γίνεται. όχι μόνο με φλούφληδες που ασχολούνται με ζώδια.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:03
Το trafficking που αποφέρει τεράστια έσοδα σρ σωματεμπορους από πελαταρες υπεργαμιαδες σαν και σένα, είναι ιστορίες από ταινίες ή μια είδηση;
Μπεσα τώρα από τη στιγμή που μόνος του επανέρχεται είναι σαν να αναγνωρίζει το λάθος του. Αλλά εγώ θέλω να μου το πει κιόλας. Για αυτό αφήνω και το κινητό σπασμένο, να το βλέπει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κρεμασε το στον τοιχο απεναντι απ το κρεβατιNaida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:14Μπεσα τώρα από τη στιγμή που μόνος του επανέρχεται είναι σαν να αναγνωρίζει το λάθος του. Αλλά εγώ θέλω να μου το πει κιόλας. Για αυτό αφήνω και το κινητό σπασμένο, να το βλέπει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:13Πώς μπορεί να έκανε καλά που έσπασε το κινητό; Τον δάγκωσε;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:09Δεν σπάει γενικά. Το κινητό μου έσπασε. Και επίσης αρνείται ακόμα τόσους μήνες μετά να μου ζητήσει συγνώμη ή να μου το φτιάξει γιατί θεωρεί πως καλά έκανε.
Επειδη μου το ζήταγε να δει συνομιλία και δεν του το έδινα θεωρεί ότι δίκαια αντέδρασε γιατί και καλά κάτι του έκρυβα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι ότι όλη αυτή η συμπεριφορά (και των δύο) είναι ας πούμε πιο φυσιολογική από τα να γαμάς πουτάνες. Μωρέ μπράβο!Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:14 Μπεσα τώρα από τη στιγμή που μόνος του επανέρχεται είναι σαν να αναγνωρίζει το λάθος του. Αλλά εγώ θέλω να μου το πει κιόλας. Για αυτό αφήνω και το κινητό σπασμένο, να το βλέπει.
Δουλεύει η ψυχολογία τώρα λέμε.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:16Κρεμασε το στον τοιχο απεναντι απ το κρεβατιNaida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:14Μπεσα τώρα από τη στιγμή που μόνος του επανέρχεται είναι σαν να αναγνωρίζει το λάθος του. Αλλά εγώ θέλω να μου το πει κιόλας. Για αυτό αφήνω και το κινητό σπασμένο, να το βλέπει.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:10
Πες την αληθεια.Αν ζητησει συγνωμη θα ξενερωσεις και θα τον χωρισεις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...