Είμαι η εναλλακτική σου.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:15Ένας είναιCecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:53Με τι στραβωσε και ποιος από όλους ;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:52 Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ από χθες που στράβωσε με κάτι, έχει 23 ώρες να μπει στο μεσεντζερ. Τον χωρίζω; τον χωρίζω και τον διαγράφω και δεν του λέω τίποτα; περιμένω πότε θα επικοινωνήσει τον ρωτάω που εξαφανίστηκε και αφού μου πει τον χωρίζω και τον διαγράφω;προς το παρόν τουλάχιστον.
Στράβωσε αρχικά από την Τετάρτη που του έστειλα μια φώτο άσχετη, εγώ το είδα αστείο αυτός όχι. Μετά ξεστραβωσε κάπως αλλά κράταγε λίγο, τον καταλάβαινα. Την Πέμπτη όλα καλά. Εχθές μιλήσαμε με ρώτησε που είμαι, του λέω δουλειά. Μου λέει ακόμα; λέω ναι και προβλέπεται να αργήσω κι άλλο. Πόσο ακόμα; δεν ξέρω ακόμα.
Δεν ξέρεις πόση ώρα θα κάνεις υπερωρία; στα ζάρια το ριχνετε; (με ειρωνευοταν) προσπερνώ. Εσύ πως είσαι λέω, όλα καλά; απαντάει κοφτά. Μετά πάλι. Τι ώρα θα τελειώσεις; και του λέω απλά
"ρε συ δεν ξέρω σου λέω ακόμα.ελεος " και άρχισε μαλακίες του στιλ σε ποιον νομίζεις μιλάς σε κανένα φίλο σου ή σε κανένα μαλακα; του απάντησα για το 2ο σε κόβω και μου το κλείσε. Έκτοτε αγνοείται. Έμπαινε όμως στο μεσεντζερ ως καποια ώρα το βράδυ. Μετά δεν ξαναμπηκε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Ερωτοδικείο
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Νομιζεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Τον επιζητείτε τον τσακωμό, έτσι; Πάτε σε στυλ, τα χαλάμε, τα φτιάχνουμε, τα ξαναχαλάμε και έτσι;
Z
Εγώ όχι. Εγώ είμαι ήρεμος άνθρωπος αν δεν με τσιγκλισεις δεν ενοχλώ. Αυτός είναι οξυθυμος.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:32Τον επιζητείτε τον τσακωμό, έτσι; Πάτε σε στυλ, τα χαλάμε, τα φτιάχνουμε, τα ξαναχαλάμε και έτσι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν παίρνουν ναρκωτικά οι πουτάνες γιατί από την ντάγκλα δεν θα βγαίνουν από το δωμάτιο στο δεκάλεπτο.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:27Μπορεί να της έδωσαν πολλά ναρκωτικά για να πάει κανένας άλλος υπεργαμιας σα και του λόγου σου να το παίξει μαγκας και να μην άντεξε η κοπέλα και να είναι σε κανένα κάδο.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:22 Ακούστε και το δικό μου πόνο. Σε ένα μπουρδέλο που πήγαινα είχε μια Ουκρανέζα με κάτι βυζάρες θάνατος. Την είχα πηδήξει 2-3 φορές και μια μέρα
βλέπω ότι έχουν φέρει μια καινούργια, Ρωσίδα. Μια χαρά η κοπέλα δε λέω αλλά την Ουκρανέζα την είχα ερωτευτεί μπορώ να πω.
Γύρισα όλα τα μπουρδέλα μήπως έχει πάει αλλού. Ένα μήνα έψαχνα. Μάλλον πάει, για πάντα.
Από τότε έχω μελαγχολική διάθεση και δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα.![]()
Τι να κάνω;
Πως νιώθεις που νομίζεις ότι ξέρεις την πραγματικότητα ενώ είσαι σε μια γυάλα με ένα κόσμο που σου χαρίσανε ως αληθινό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΠςςςςςΧαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34Δεν παίρνουν ναρκωτικά οι πουτάνες γιατί από την ντάγκλα δεν θα βγαίνουν από το δωμάτιο στο δεκάλεπτο.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:27Μπορεί να της έδωσαν πολλά ναρκωτικά για να πάει κανένας άλλος υπεργαμιας σα και του λόγου σου να το παίξει μαγκας και να μην άντεξε η κοπέλα και να είναι σε κανένα κάδο.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:22 Ακούστε και το δικό μου πόνο. Σε ένα μπουρδέλο που πήγαινα είχε μια Ουκρανέζα με κάτι βυζάρες θάνατος. Την είχα πηδήξει 2-3 φορές και μια μέρα
βλέπω ότι έχουν φέρει μια καινούργια, Ρωσίδα. Μια χαρά η κοπέλα δε λέω αλλά την Ουκρανέζα την είχα ερωτευτεί μπορώ να πω.
Γύρισα όλα τα μπουρδέλα μήπως έχει πάει αλλού. Ένα μήνα έψαχνα. Μάλλον πάει, για πάντα.
Τι να κάνω;
Πως νιώθεις που νομίζεις ότι ξέρεις την πραγματικότητα ενώ είσαι σε μια γυάλα με ένα κόσμο που σου χαρίσανε ως αληθινό;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Εσύ πως νιώθεις που έχεις βάλει στο μυαλό σου τα βολικά σενάρια για να απενοχοποιεις την ευαίσθητη συνείδηση σου;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34Δεν παίρνουν ναρκωτικά οι πουτάνες γιατί από την ντάγκλα δεν θα βγαίνουν από το δωμάτιο στο δεκάλεπτο.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:27Μπορεί να της έδωσαν πολλά ναρκωτικά για να πάει κανένας άλλος υπεργαμιας σα και του λόγου σου να το παίξει μαγκας και να μην άντεξε η κοπέλα και να είναι σε κανένα κάδο.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:22 Ακούστε και το δικό μου πόνο. Σε ένα μπουρδέλο που πήγαινα είχε μια Ουκρανέζα με κάτι βυζάρες θάνατος. Την είχα πηδήξει 2-3 φορές και μια μέρα
Τι να κάνω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Οξύθυμος σε βαθμό πρηξίματος; Ή ευχάριστα οξύθυμος;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34Εγώ όχι. Εγώ είμαι ήρεμος άνθρωπος αν δεν με τσιγκλισεις δεν ενοχλώ. Αυτός είναι οξυθυμος.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:32Τον επιζητείτε τον τσακωμό, έτσι; Πάτε σε στυλ, τα χαλάμε, τα φτιάχνουμε, τα ξαναχαλάμε και έτσι;
Αυτός ο διάλογος μοιάζει με το πρώτο.
Z
Και από τα δυο, ανάλογα τι τον πυροδοτεί.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:36Οξύθυμος σε βαθμό πρηξίματος; Ή ευχάριστα οξύθυμος;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34Εγώ όχι. Εγώ είμαι ήρεμος άνθρωπος αν δεν με τσιγκλισεις δεν ενοχλώ. Αυτός είναι οξυθυμος.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:32
Τον επιζητείτε τον τσακωμό, έτσι; Πάτε σε στυλ, τα χαλάμε, τα φτιάχνουμε, τα ξαναχαλάμε και έτσι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεκάλεπτο; Όλοι εσείς που πάτε εκεί κοκοράκια είστε;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34
Δεν παίρνουν ναρκωτικά οι πουτάνες γιατί από την ντάγκλα δεν θα βγαίνουν από το δωμάτιο στο δεκάλεπτο.
Εγώ είμαι η Πηνελόπη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Το παραδέχεται όταν το παρακάνει ή είναι αγύριστο κεφάλι;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:37Και από τα δυο, ανάλογα τι τον πυροδοτεί.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:36Οξύθυμος σε βαθμό πρηξίματος; Ή ευχάριστα οξύθυμος;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34
Εγώ όχι. Εγώ είμαι ήρεμος άνθρωπος αν δεν με τσιγκλισεις δεν ενοχλώ. Αυτός είναι οξυθυμος.
Z
Όχι είμαι, απλά δεν έχω μνηστήρες. Αυτό ήθελα να διευκρινίσω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...