Εγώ για κάτι δευτερόλεπτα νόμισα ότι βρήκες το επώνυμο της Πηνελόπης της Σες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Ερωτοδικείο
Πηνελόπη χωρίς μνηστήρες δεν γίνεται! Θα γράψουμε το έπος από την αρχή;
Να ζητήσει συγνώμη σπάνια. Αλλά κατά 90% αυτός επανέρχεται όταν τσακωνομαστε και δεν μιλάμε. Ακόμα και αν συνεχίζει να μου το παίζει βαρύς.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:42Το παραδέχεται όταν το παρακάνει ή είναι αγύριστο κεφάλι;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:37Και από τα δυο, ανάλογα τι τον πυροδοτεί.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:36
Οξύθυμος σε βαθμό πρηξίματος; Ή ευχάριστα οξύθυμος;
Αυτός ο διάλογος μοιάζει με το πρώτο.
Αλλά γενικά θεωρεί ότι εγώ τον προκαλώ με την συμπεριφορά μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν σας είναι εύκολο, δεν μου ταιριάζει έτσι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Για αθώος μου φαίνεται. Τώρα που εσύ είσαι εισαγγελέας, την απόφαση θα τη βγάλουμε οι υπόλοιπες.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:48Να ζητήσει συγνώμη σπάνια. Αλλά κατά 90% αυτός επανέρχεται όταν τσακωνομαστε και δεν μιλάμε. Ακόμα και αν συνεχίζει να μου το παίζει βαρύς.
Αλλά θέλουμε κι άλλη πληροφορία.
Z
Αθώος; unknown language.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:54Για αθώος μου φαίνεται. Τώρα που εσύ είσαι εισαγγελέας, την απόφαση θα τη βγάλουμε οι υπόλοιπες.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:48Να ζητήσει συγνώμη σπάνια. Αλλά κατά 90% αυτός επανέρχεται όταν τσακωνομαστε και δεν μιλάμε. Ακόμα και αν συνεχίζει να μου το παίζει βαρύς.
Τι πληροφορία;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Eπειδή δε θυμάμαι, μιλάμε γι'αυτόν που σου έσπασε το κινητό;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για αυτόν. Ξέρω ξέρω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια βολικά σενάρια ρε κολοκύθι; Θα μου πεις τώρα ότι ξέρω τι γίνεται στον κόσμο; πιάνεται μια υπόθεση που είδατε σε ταινίες ή που ακούστηκε σε μία είδηση και σχηματίσατε ολοκληρωμένη εικόνα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:36Εσύ πως νιώθεις που έχεις βάλει στο μυαλό σου τα βολικά σενάρια για να απενοχοποιεις την ευαίσθητη συνείδηση σου;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34Δεν παίρνουν ναρκωτικά οι πουτάνες γιατί από την ντάγκλα δεν θα βγαίνουν από το δωμάτιο στο δεκάλεπτο.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:27
Μπορεί να της έδωσαν πολλά ναρκωτικά για να πάει κανένας άλλος υπεργαμιας σα και του λόγου σου να το παίξει μαγκας και να μην άντεξε η κοπέλα και να είναι σε κανένα κάδο.
Πως νιώθεις που νομίζεις ότι ξέρεις την πραγματικότητα ενώ είσαι σε μια γυάλα με ένα κόσμο που σου χαρίσανε ως αληθινό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ψωλαράδες.Zarkadaki έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:37Δεκάλεπτο; Όλοι εσείς που πάτε εκεί κοκοράκια είστε;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34
Δεν παίρνουν ναρκωτικά οι πουτάνες γιατί από την ντάγκλα δεν θα βγαίνουν από το δωμάτιο στο δεκάλεπτο.
Πως νιώθεις που νομίζεις ότι ξέρεις την πραγματικότητα ενώ είσαι σε μια γυάλα με ένα κόσμο που σου χαρίσανε ως αληθινό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
Σπάει αντικείμενα, βλέπω. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρουμε;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:57Αθώος; unknown language.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:54Για αθώος μου φαίνεται. Τώρα που εσύ είσαι εισαγγελέας, την απόφαση θα τη βγάλουμε οι υπόλοιπες.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:48
Να ζητήσει συγνώμη σπάνια. Αλλά κατά 90% αυτός επανέρχεται όταν τσακωνομαστε και δεν μιλάμε. Ακόμα και αν συνεχίζει να μου το παίζει βαρύς.
Τι πληροφορία;
Z
Το trafficking που αποφέρει τεράστια έσοδα σρ σωματεμπορους από πελαταρες υπεργαμιαδες σαν και σένα, είναι ιστορίες από ταινίες ή μια είδηση;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:01Ποια βολικά σενάρια ρε κολοκύθι; Θα μου πεις τώρα ότι ξέρω τι γίνεται στον κόσμο; πιάνεται μια υπόθεση που είδατε σε ταινίες ή που ακούστηκε σε μία είδηση και σχηματίσατε ολοκληρωμένη εικόνα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:36Εσύ πως νιώθεις που έχεις βάλει στο μυαλό σου τα βολικά σενάρια για να απενοχοποιεις την ευαίσθητη συνείδηση σου;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34
Δεν παίρνουν ναρκωτικά οι πουτάνες γιατί από την ντάγκλα δεν θα βγαίνουν από το δωμάτιο στο δεκάλεπτο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ειναι καλος με την καμεραΚαραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:03Σπάει αντικείμενα, βλέπω. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρουμε;Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:57Αθώος; unknown language.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:54
Για αθώος μου φαίνεται. Τώρα που εσύ είσαι εισαγγελέας, την απόφαση θα τη βγάλουμε οι υπόλοιπες.
Τι πληροφορία;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
xo xo xo ψωλαράδες της δεκάραςΧαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:01Ψωλαράδες.Zarkadaki έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:37Δεκάλεπτο; Όλοι εσείς που πάτε εκεί κοκοράκια είστε;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:34
- Cecily Anne
GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:04Ειναι καλος με την καμερα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”