!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- nik_killthemall
Re: Ο πρώτος νεκρός
Σταθερά πάνω από 5% το ποσοστό κρούσμα / τεστ σε πολύ μεγάλο αριθμό τεστ. Τα μέτρα δεν κάνουν τίποτα, μόνο λοκντάουν μένει.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Οι εγκληματίες της ΝΔ θα πρέπει πια να λογοδοτήσουν.
Δόθηκε αρκετή ανοχή επειδή την άνοιξη κινηθηκαν γενικά καλά αλλα τα τομαρια δεν το σεβάστηκαν και εγκλιματούν εις βάρος των πολιτών από το καλοκαίρι ήδη αλλά κυρίως το Φθινόπωρο.
Στα Γιάννινα λόγου χάρη ενώ έπρεπε εδώ και μέρες να κηρυξουν την περιοχή στο κόκκινο, υποχώρησαν στις πιέσεις των ξενοδόχων λόγω της αργίας. Μην τυχόν και δεν ανταλλάξει ο εδώ πληθυσμός covid με τους επισκέπτες που έρχονται πχ από τη Θεσσαλονίκη.
Δόθηκε αρκετή ανοχή επειδή την άνοιξη κινηθηκαν γενικά καλά αλλα τα τομαρια δεν το σεβάστηκαν και εγκλιματούν εις βάρος των πολιτών από το καλοκαίρι ήδη αλλά κυρίως το Φθινόπωρο.
Στα Γιάννινα λόγου χάρη ενώ έπρεπε εδώ και μέρες να κηρυξουν την περιοχή στο κόκκινο, υποχώρησαν στις πιέσεις των ξενοδόχων λόγω της αργίας. Μην τυχόν και δεν ανταλλάξει ο εδώ πληθυσμός covid με τους επισκέπτες που έρχονται πχ από τη Θεσσαλονίκη.
- Cecily Anne
Δεν είμαι σίγουρη ότι πέρασα κοβιντ, μπορεί να ήταν Η1Ν1. Χωρίς τεστ αντισωμάτων, δεν έχει νόημα, το μόνο σίγουρο ήταν ότι μόνο μια φορά έχω περάσει χειρότερα από αυτο και αυτό ήταν με πνευμονία το 2011. Οπότε αν δεν ήταν κοβιντ και πέρασα αυτό το πράγμα, με κοβιντ θα σας στείλω γράμματα από την κόλαση!Green Dragon έγραψε: 27 Οκτ 2020, 17:59Μ' αυτά και μ' αυτά φαίνεται ότι το έχουμε περάσει αρκετοί χωρίς να το ξέρουμε.Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:40 Πέρσι που γύρισα από Ιταλία, οριακά στις αρχές κόβιντ και σε ζώνη με κοβιντ, περιέγραψα ότι πέρασα ακριβώς αυτό που λες στα μέσα Γενάρη και ήταν η αιτία που εκοψα το τσιγάρο. Η διαφορά ήταν ότι έκανα κ αφωνία 10ημερη.
Είχα αναφέρει λίγες ημέρες αφότου επέστρεψα στο phorum μετά από χρόνια, ελέω καραντίνας, κάτι που πέρασα τέλη Φεβρουαρίου, όταν είχαμε ελάχιστα ανακοινωμένα κρούσματα ακόμα. Σίγουρα δεν ήταν κρύωμα γιατί είχε πυρετό 38 και αρκετά παράξενα συμπτώματα όπως αποδρομή και επανάκαμψη, πολύ πονοκέφαλο κλπ. Δεν είχε καθόλου βήχα όμως και πραγματικά με ταλαιπώρησε πολύ λιγότερο από τα κλασικά κρυολογήματα μου με τρελαίνουν στο πνίξιμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σιγά σιγά βλέπω θα ξεπεράσει η Θεσσαλονίκη σε κρούσματα την Αθήνα.
Ναί αλλά φταίει η πορεία στο Εφετείο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το θέμα είναι πόσο κοστίζει αλλά και πόσο αξιόπιστο είναι. Ξέρω ότι υπάρχουν πλέον πολύ αξιόπιστα τέτοια τεστς αλλά δεν γνωρίζω αν είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό ή αν χρησιμοποιούνται μόνο σε μελέτες. Δεν θέλω να κάνω τεστ με χαμηλό επίπεδο αξιοπιστίας που θα δώσει ενδεχομένως ψευδή εικόνα.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:08 Ίσως για όποιον νομίζει το πέρασε να ήταν χρήσιμο ένα τεστ αντισωμάτων.
Κατά τ άλλα τον ήπιαμε.
Φυσικα στο εφετειο δεν κολλουσε απο τα ορφανα του σταλιν και τους θαυμαστες του κουφοντινα
- Green Dragon
Και στην Θεσσαλονίκη έγιναν πορείες.Αίλουρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:20 Σιγά σιγά βλέπω θα ξεπεράσει η Θεσσαλονίκη σε κρούσματα την Αθήνα.
H πιθανοτητα ας πουμε(που ειναι και αρκετα μεγαλη) να το περασεις τελειως ασυμπτωματικα δεν σου περναει απο το μυαλο,κατευθειαν στο worst case scenarioCecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:19 Οπότε αν δεν ήταν κοβιντ και πέρασα αυτό το πράγμα, με κοβιντ θα σας στείλω γράμματα από την κόλαση!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Green Dragon
Και εγώ αυτό έχω καταλάβει, το καλοκαίρι με την ζέστη ελέγχεται η κατάσταση και με ημίμετρα, τώρα όμως μόνο lockdown.nik_killthemall έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:15 Σταθερά πάνω από 5% το ποσοστό κρούσμα / τεστ σε πολύ μεγάλο αριθμό τεστ. Τα μέτρα δεν κάνουν τίποτα, μόνο λοκντάουν μένει.
- ΜπλεΜπουμπυς
Η αρχη του εγκληματος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 27 Οκτ 2020, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μπες στην ουρά ,γω που είμαι υπερτασικός και μεγάλης ηλικίας την έχω μαμήσει πρωτύτερα.Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:19Δεν είμαι σίγουρη ότι πέρασα κοβιντ, μπορεί να ήταν Η1Ν1. Χωρίς τεστ αντισωμάτων, δεν έχει νόημα, το μόνο σίγουρο ήταν ότι μόνο μια φορά έχω περάσει χειρότερα από αυτο και αυτό ήταν με πνευμονία το 2011. Οπότε αν δεν ήταν κοβιντ και πέρασα αυτό το πράγμα, με κοβιντ θα σας στείλω γράμματα από την κόλαση!Green Dragon έγραψε: 27 Οκτ 2020, 17:59Μ' αυτά και μ' αυτά φαίνεται ότι το έχουμε περάσει αρκετοί χωρίς να το ξέρουμε.Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:40 Πέρσι που γύρισα από Ιταλία, οριακά στις αρχές κόβιντ και σε ζώνη με κοβιντ, περιέγραψα ότι πέρασα ακριβώς αυτό που λες στα μέσα Γενάρη και ήταν η αιτία που εκοψα το τσιγάρο. Η διαφορά ήταν ότι έκανα κ αφωνία 10ημερη.
Είχα αναφέρει λίγες ημέρες αφότου επέστρεψα στο phorum μετά από χρόνια, ελέω καραντίνας, κάτι που πέρασα τέλη Φεβρουαρίου, όταν είχαμε ελάχιστα ανακοινωμένα κρούσματα ακόμα. Σίγουρα δεν ήταν κρύωμα γιατί είχε πυρετό 38 και αρκετά παράξενα συμπτώματα όπως αποδρομή και επανάκαμψη, πολύ πονοκέφαλο κλπ. Δεν είχε καθόλου βήχα όμως και πραγματικά με ταλαιπώρησε πολύ λιγότερο από τα κλασικά κρυολογήματα μου με τρελαίνουν στο πνίξιμο.
- Green Dragon
Ρε μαλάκες, έλεος πια!Αίλουρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:26 Όλα από εδώ ξεκίνησαν.
[img]https://i.postimg.cc/sXnGvrq5/MHTS ... .jpg[/img]
Ακόμα και στα στοιχειωδεστερα μέτρα προετοιμασίας για τα δύσκολα αποδείχτηκαν ηλίθια ανεπαρκείς. Ξεκίνησαν πχ ένα σωστό μέτρο την άνοιξη για τα δημοτικά σχολεία. Την εκπαιδευτική τηλεόραση. Είχαν μπροστά τους ολόκληρο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη να έχουν οργανώσει όλη την ύλη για κάθε τάξη του δημοτικού ώστε να είναι προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή μέσω της υβριδικής. Κι όμως τα κατακάθια επέλεξαν να μην κάνουν τίποτε.
Αναλογικά με τον όγκο των συγκεντρώσεων στην Αθήνα θα έπρεπε να είχαμε χιλιάδες κρούσματα.Green Dragon έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:22Και στην Θεσσαλονίκη έγιναν πορείες.Αίλουρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:20 Σιγά σιγά βλέπω θα ξεπεράσει η Θεσσαλονίκη σε κρούσματα την Αθήνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-