!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 11:02
foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:43
Κόφτο ρε παπάρα νομίζεις 10% μεγαλύτερη στύση μόνο για τις γκόμενες είναι καλά νέα;
Πως να το κόψω το πούστικο; Έχω τώρα εδώ έναν μαλέα, που είναι και πολιτικός μηχανικός υποτίθεται, που ήθελε να μπει σε ένα χρηματοδοτουμενο πρόγραμμα. Όλα καλά και ωραία, γίνονται οι μελέτες κλπ.

Πάνε τεσσερις μέρες δουλειάς τσάμπα (δεν παίρνουμε λεφτά αναμεταξύ μας, μόνο τα απαραιτητα συμβολικά ποσά) για να ανακαλύψει ότι δεν πληρούνται οι όροι για να μπει στην επιδότηση.

Κόψτο ρε μλκ . Γω κάπνιζα 35 σχεδόν χρόνια και από την περασμένη βδομάδα - με εξετάσεις και υποψία καρκίνου του προστάτη- δεν ξανακάπνισα. Χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ καμιά φορά...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Περαστικά και στους δύο παιδιά!!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

4 χρονια καπνιστης και μαλιστα βαρεων βαρων

ναταν και αλλο,κοπηκε και πανηγυρικα.

ΥΣ περαστικα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 11:02
foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:43
Κόφτο ρε παπάρα νομίζεις 10% μεγαλύτερη στύση μόνο για τις γκόμενες είναι καλά νέα;
Πως να το κόψω το πούστικο; Έχω τώρα εδώ έναν μαλέα, που είναι και πολιτικός μηχανικός υποτίθεται, που ήθελε να μπει σε ένα χρηματοδοτουμενο πρόγραμμα. Όλα καλά και ωραία, γίνονται οι μελέτες κλπ.

Πάνε τεσσερις μέρες δουλειάς τσάμπα (δεν παίρνουμε λεφτά αναμεταξύ μας, μόνο τα απαραιτητα συμβολικά ποσά) για να ανακαλύψει ότι δεν πληρούνται οι όροι για να μπει στην επιδότηση.
και όλα αυτά είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίζεις με πιο μαλακό τσουτσούνι;
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Τί δουλειά είχες έξω από το εφετείο;

https://twitter.com/News247gr/status/13 ... 3114178561

Αποκλείεται πάντως να κόλλησε σε σχολείο που επισκέφτηκε, γιατί εκεί δεν κολλάει.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Στύγιος

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter.

https://www.skai.gr/news/greece/thetiki ... i-kerameos

Δε γελάω ,της εύχομαι ειλικρινά περαστικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2020, 11:38 Δεν έχω καπνίσει ποτέ, δεν έχω καν δοκιμάσει.
Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος.

:)
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αφού φορούσε μάσκα πώς κόλλησε; :giggle:

Ή μήπως όσοι βρίσκονται θετικοί στον ιό να τιμωρούνται με πρόστιμο επειδή μάλλον δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας; Εδώ κόβουν στον άλλο που περπατά μόνος του... :102:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:40 Πέρσι που γύρισα από Ιταλία, οριακά στις αρχές κόβιντ και σε ζώνη με κοβιντ, περιέγραψα ότι πέρασα ακριβώς αυτό που λες στα μέσα Γενάρη και ήταν η αιτία που εκοψα το τσιγάρο. Η διαφορά ήταν ότι έκανα κ αφωνία 10ημερη.
Μ' αυτά και μ' αυτά φαίνεται ότι το έχουμε περάσει αρκετοί χωρίς να το ξέρουμε.

Είχα αναφέρει λίγες ημέρες αφότου επέστρεψα στο phorum μετά από χρόνια, ελέω καραντίνας, κάτι που πέρασα τέλη Φεβρουαρίου, όταν είχαμε ελάχιστα ανακοινωμένα κρούσματα ακόμα. Σίγουρα δεν ήταν κρύωμα γιατί είχε πυρετό 38 και αρκετά παράξενα συμπτώματα όπως αποδρομή και επανάκαμψη, πολύ πονοκέφαλο κλπ. Δεν είχε καθόλου βήχα όμως και πραγματικά με ταλαιπώρησε πολύ λιγότερο από τα κλασικά κρυολογήματα μου με τρελαίνουν στο πνίξιμο.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Ευχαριστώ όλους σας..
Εννοείται ότι αυτό που έπαθα δεν έχει σχέση με Covid.

Μάλλον σχετίζεται με άπνοια.

Θα πάω σε τρεις γιατρούς, θα κάνω τσεκ απ που έτσι και αλλιώς τα είχα στο πρόγραμμα.

Α και είμαι αρνητικός με πήραν τηλέφωνο...

Εννοείται πως δεν πιστεύω σε θεούς και δαίμονες.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

1259 κρούσματα- 12 νεκροι- 102 διασωληνωμένοι.

Γαμημενοι περιπτεραδες, δεν κοβατε αποδειξη, μας φερατε μνημονια, δεν κλεινετε νωρις , τερματισατε τα κρουσματα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 17:16
Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).

Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.
Ο επίμονος, διαρκής ξερόβηχας ( χωρίς απεκκρίσεις) για μέρες -με τα ως τώρα δεδομένα- θεωρείται ότι είναι ένα απ' τα βασικά συμπτώματα Covid. Πάντα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους. Περαστικά επίσης. :wave:
Είναι πάντως περισσότερες ίσως οι περιπτώσεις χωρίς βήχα παρά με βήχα, ιδίως αν υπολογίσεις τους ασυμπτωματικούς. Ξέρω μια παρέα 7 κοριτσιών που γύρισαν το καλοκαίρι από διακοπές σε νησί, όλες με κορωνοϊό, εξακριβωμένο με τεστ. Οι δύο είχαν μόνο ένα μικρό μπούκωμα στην μύτη, οι υπόλοιπες δεν εμφάνισαν ποτέ τίποτα.
Στύγιος

Αίλουρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:01 1259 κρούσματα- 12 νεκροι- 102 διασωληνωμένοι.

Γαμημενοι περιπτεραδες, δεν κοβατε αποδειξη, μας φερατε μνημονια, δεν κλεινετε νωρις , τερματισατε τα κρουσματα
Στα 2.000 το μηχάνημα βγάζει τιλτ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίσως για όποιον νομίζει το πέρασε να ήταν χρήσιμο ένα τεστ αντισωμάτων.

Κατά τ άλλα τον ήπιαμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Η εγκληματική πλέον κυβέρνηση που αφήνει τα μπαρ και τα καφέ ως ανεξέλεγκτες εστίες διάδοσης του ιού δρεπει τώρα τα αποτελέσματα της δράσης της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 27 Οκτ 2020, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”