Αυτα που (περι) εγραψα είναι η πραγματικότητα - μεσα απο λιγα ενδεικτικά παραδείγματα - ''βγαλμενα απο τη ζωή''omg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:24Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:21 ''ε ας το ελεγες κι εσυ καημενε σιγα τα ωα''
Αυτό είναι ΤΟ ΛΑΘΟΣ , για δεκάδες λόγους και τους ατελειώτους συνδυασμούς τους .
Δεν χρειάζονται αναλύσεις - απλά δεν το κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις - οπως και να παρουσιαστουν - που θα παρουσιαστούν .
Απειρες οι μορφές - μπορεί στο πάμπ οταν ετοιμαζόμαστε να πάμε για το πρωτοπήδημα - να ακουστεί '' ξερεις δεν νοιώθω ετοιμη - με συγχωρείς μωρεεεε '' - απαντάμε '' οκ κερνα ενα να πάνε τα φαρμάκια κάτω''.Μπορει το ιδιο να ακουστεί στο αυτοκίνητο στη διαδρομή - στο παρκινγκ του ξενοδοχείου στο ασανσερ......παντου με οποιοδήποτε τρόπο - απο το τηλ '' Τώρα νοιώθω ετοιμη ελα'' σιγα μην τρέξουμε
η να ελθει σπίτι για πρωτοπήδημα και να ακούσεις ''χαχαχαχαχα σου εχω ασχημα νέα ογυναικολόγος μου ειπε αποχή 2 εβδομάδες χιχιχιχι '' οποτε πιάνουμε το τηλ και πετάμε ένα ''αααα εγω απόψε θα πηδηξω''
![]()
Οι γνωστές παπαριες τους δλδ και φυσικά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ να τις μεταπείσουμε ουτε να φτάσουμε στο σημείο να αρχισουμε τα σ αγαπω - μα γιατί - ελα μωρακι μου κλπ
Ουτε τα βασικα ρε πστ μου - ελεοςςςςςς
Το μόνο που πέτυχες είναι ότι η Κυρία είχε οντως θέμα λογω θρησκείας- ανατροφής .
μια χαρα διανα πετυχα,
δεν ειναι απαραιτητο παντα να το λες αλλα να το δειχνεις
αυτο που περιγραφεις δεν ειναι φλερτ αλλα καθως παω να αγορασω για τη μανουλα τυρι, ρυζι, καφε γαλα, καμπα, στο γυρισμο περναω και απο τη μαριγουλα και ριχνω ενα ατημελητο στο φτερο, σκηνη απο γκουσγκουνη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
Re: στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Έχει δίκιο ο Γούντι. No money no honey, είναι απαράβατος κανόνας. Το "πληρώνω μετά" πέθανε.Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:46wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:41 Ώχχχχ, .... ... τον Νταλάρα.
Ούτε το σκηνικό δεν μπορείς να καταλάβεις, ως σου το περιγράφουν.Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοια σκηνικά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Που να ξέρω ρε συ ελεύθερος είμαι... και παντρεμένος πάντως υπήρχαν πολλές φίλες της γυναίκας μου οι όποιες ήταν πρόθυμες να βοηθήσουν στα προβλήματα του γάμου... άλλο καπέλο που εγώ στάθηκα κύριος.Νταρνάκας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:31Έχει δίκιο ο Γούντι. No money no honey, είναι απαράβατος κανόνας. Το "πληρώνω μετά" πέθανε.Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:46wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:41 Ώχχχχ, .... ... τον Νταλάρα.
Ούτε το σκηνικό δεν μπορείς να καταλάβεις, ως σου το περιγράφουν.Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοια σκηνικά.
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:34Που να ξέρω ρε συ ελεύθερος είμαι... και παντρεμένος πάντως υπήρχαν πολλές φίλες της γυναίκας μου οι όποιες ήταν πρόθυμες να βοηθήσουν στα προβλήματα του γάμου... άλλο καπέλο που εγώ στάθηκα κύριος.
για αυτό σε πάω!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Το ποιο κορμί μου;Νταρνάκας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:29
Θα στο πω όσο πιο κομψά γίνεται: φταίει το θανατηφόρο κορμί σου που κάνει τους άντρες να εκσπερματώνουν πάνω τους πριν καν σ' αγγίξουν.![]()
Δεν εκσπερμάτωσε πάνω του ο ανθρωπος. Πάνω μου εκσπερμάτωσε. Αλλά εγώ έμεινα με τη προσμονή.
Αν και έχει τύχει και αυτό που λες αλλά αυτό το είχα κάνει σκόπιμα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nameless Ghoul
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:28Δεν είναι πάντα θέμα ηλικίας. Ενίοτε για τους μεγαλύτερους λειτουργεί και θετικά γιατί οι γυναίκες νομίζουν ότι το κάνουν από ενδιαφέρον για αυτές.![]()

Δεν θέλω να το παίξω κάπως, η αλήθεια είναι. Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν υπήρχαν παιδιά και ρουτίνα.
the end
Στο σπίτι κοπέλας μου ο πατέρας της ανοίγει την πόρτα. Τον κοιτάζουμε, η κοπέλα μου με νέυρα έγω απο ντροπή (και φόβο μαζί). Μας λέει συγνώμη και κλείνει την πόρτα. Το χειρότερο ήταν οτι έπρεπε να χαιρετήσω οταν έφυγα και ήταν καθησμένος στο σαλόνι.
ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ 
Δε πειράζει ν' αργεί αρκεί η "ποιότητα"να μη μειώνεται και να υπάρχει αρχή, μέση και τέλος.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:16Οι πρόωρες ρυθμίζονται, οι πολύ αργές είναι το πρόβλημα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, το φυσιολογικό είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:36Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:34Που να ξέρω ρε συ ελεύθερος είμαι... και παντρεμένος πάντως υπήρχαν πολλές φίλες της γυναίκας μου οι όποιες ήταν πρόθυμες να βοηθήσουν στα προβλήματα του γάμου... άλλο καπέλο που εγώ στάθηκα κύριος.Νταρνάκας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:31
Έχει δίκιο ο Γούντι. No money no honey, είναι απαράβατος κανόνας. Το "πληρώνω μετά" πέθανε.![]()
![]()
για αυτό σε πάω!

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πολύ καλά θα έλεγα και την ευχαριστώ γι αυτό, σαν να μην έγινε και τίποτα... Έτσι έδειχνε τουλάχιστον.
Μάλιστα.. Κι έτσι πρέπει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση