Άντε καλέ ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.gassim έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:54το ξέρεις οτι στα βιντεάκια συμμετέχουν πορνοστάρ ε;foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 01:00Λεω οτι υπαρχουν κυριολεκτικα χιλιαδες καταγεγραμμενες περιπτωσεις που καποια το κανει αυτο και σχεδον παντα μπορεις να τη δεις να το ξανακανει με αλλον ή αλλους σε τουλαχιστον άλλα 2 αλλά μεχρι και 400+ βιντεακια.
Οποτε 'μοναδικο' δεν ειναι η λεξη που θα μου ερχοταν στο μυαλο βλεποντας κατι τετοιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
Re: στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
''ε ας το ελεγες κι εσυ καημενε σιγα τα ωα''
Αυτό είναι ΤΟ ΛΑΘΟΣ , για δεκάδες λόγους και τους ατελειώτους συνδυασμούς τους .
Δεν χρειάζονται αναλύσεις - απλά δεν το κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις - οπως και να παρουσιαστουν - που θα παρουσιαστούν .
Απειρες οι μορφές - μπορεί στο πάμπ οταν ετοιμαζόμαστε να πάμε για το πρωτοπήδημα - να ακουστεί '' ξερεις δεν νοιώθω ετοιμη - με συγχωρείς μωρεεεε '' - απαντάμε '' οκ κερνα ενα να πάνε τα φαρμάκια κάτω
''.Μπορει το ιδιο να ακουστεί στο αυτοκίνητο στη διαδρομή - στο παρκινγκ του ξενοδοχείου στο ασανσερ......παντου με οποιοδήποτε τρόπο - απο το τηλ '' Τώρα νοιώθω ετοιμη ελα'' σιγα μην τρέξουμε
η να ελθει σπίτι για πρωτοπήδημα και να ακούσεις ''χαχαχαχαχα σου εχω ασχημα νέα ογυναικολόγος μου ειπε αποχή 2 εβδομάδες χιχιχιχι '' οποτε πιάνουμε το τηλ και πετάμε ένα ''αααα εγω απόψε θα πηδηξω''
Οι γνωστές παπαριες τους δλδ και φυσικά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ να τις μεταπείσουμε ουτε να φτάσουμε στο σημείο να αρχισουμε τα σ αγαπω - μα γιατί - ελα μωρακι μου κλπ
Ουτε τα βασικα ρε πστ μου - ελεοςςςςςς
Το μόνο που πέτυχες είναι ότι η Κυρία είχε οντως θέμα λογω θρησκείας- ανατροφής .
Αυτό είναι ΤΟ ΛΑΘΟΣ , για δεκάδες λόγους και τους ατελειώτους συνδυασμούς τους .
Δεν χρειάζονται αναλύσεις - απλά δεν το κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις - οπως και να παρουσιαστουν - που θα παρουσιαστούν .
Απειρες οι μορφές - μπορεί στο πάμπ οταν ετοιμαζόμαστε να πάμε για το πρωτοπήδημα - να ακουστεί '' ξερεις δεν νοιώθω ετοιμη - με συγχωρείς μωρεεεε '' - απαντάμε '' οκ κερνα ενα να πάνε τα φαρμάκια κάτω
Οι γνωστές παπαριες τους δλδ και φυσικά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ να τις μεταπείσουμε ουτε να φτάσουμε στο σημείο να αρχισουμε τα σ αγαπω - μα γιατί - ελα μωρακι μου κλπ
Ουτε τα βασικα ρε πστ μου - ελεοςςςςςς
Το μόνο που πέτυχες είναι ότι η Κυρία είχε οντως θέμα λογω θρησκείας- ανατροφής .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ritzeri
Καλοκαίρι, διακοπές στο χωριο και είμαι με κοπέλα από το δίπλα χωριο, βραδακι σε απόμερο μέρος.
Αφού έχουν τελειώσει τα προκαταρκτικά και είμαι έτοιμος για διείσδυση , ξαφνικά σταματάω την κοιτάω στα μάτια και της λέω "μπα άστο καλύτερα , ούτε καν για ένα πουτσο δεν εισαι".
Σηκώνομαι και κουμπωνομαι.
Τα 10 λεπτά της επιστροφής , μέχρι να την επιστρέψω στο χωριό της, ήταν τα πιο αμήχανα λεπτά της ζωής μου. Από τη μια να θέλω να της πω ότι την αγαπώ και δεν θα την ξεπεράσω ποτε, από την άλλη αυτό που έκανα ήταν χοντρό και της είχε γαμησει εντελώς την ψυχολογία.
Η συγκεκριμένη ήταν ο μεγάλος μου έρωτας. Με παράτησε στα 16 και την εκδικήθηκα στα 23, έτσι ακριβώς όπως το είχα φτιάξει στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή που χωρίσαμε.
Νομίζω πως την ξεπέρασα στα 26-27, αν και δε θα έπαιρνα ορκο
Αφού έχουν τελειώσει τα προκαταρκτικά και είμαι έτοιμος για διείσδυση , ξαφνικά σταματάω την κοιτάω στα μάτια και της λέω "μπα άστο καλύτερα , ούτε καν για ένα πουτσο δεν εισαι".
Τα 10 λεπτά της επιστροφής , μέχρι να την επιστρέψω στο χωριό της, ήταν τα πιο αμήχανα λεπτά της ζωής μου. Από τη μια να θέλω να της πω ότι την αγαπώ και δεν θα την ξεπεράσω ποτε, από την άλλη αυτό που έκανα ήταν χοντρό και της είχε γαμησει εντελώς την ψυχολογία.
Η συγκεκριμένη ήταν ο μεγάλος μου έρωτας. Με παράτησε στα 16 και την εκδικήθηκα στα 23, έτσι ακριβώς όπως το είχα φτιάξει στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή που χωρίσαμε.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Εσύ θα έφταιγες σίγουρα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αψογος σε ολα.ritzeri έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:44 Καλοκαίρι, διακοπές στο χωριο και είμαι με κοπέλα από το δίπλα χωριο, βραδακι σε απόμερο μέρος.
Ουσιαστικά υπάρχουν δυο τυποι αντρών.
Α

Β

Εν Ελλάδι αφθονεί αυτό.
Β-Ω

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπα γιατί; Εγώ δεν έβαλα καθόλου το χεράκι μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε παιδιά γαμιέται όπως όλοι για να βγάλει χρήματα δεν είναι κλέφτρα.wooded glade έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:53Ε ναι ρε, τι με πέρασες ;GoBack έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:52Φοβασαι να το παρεις μαζι μην της θιξεις την αξιοπρεπεια;wooded glade έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:49 Όταν είσαστε με τάνα και τελειώνει και μετά πρέπει να πάτε στην τουαλέτα και πρέπει να αφήσετε το παντελόνι σας στην καρέκλα με το πορτοφόλι μέσα.
the end
- wooded glade
Ναι αλλά ...Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:22Πουτάνα είναι ρε παιδιά την γαμάνε για να βγάλει χρήματα δεν είναι κλέφτρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δεν εννοούσα ότι έβαλες το χεράκι σου ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σου. Σκέψου βαθύτερα, το "έφταιγες" έχει μεταφορική έννοια.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Δεν έχει αλλά, αφού μετά θα το ανοίξεις για να την πληρώσεις... λεφτά θέλει να βγάλει όχι να φάει ξύλο.wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:26Ναι αλλά ...Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:22Πουτάνα είναι ρε παιδιά την γαμάνε για να βγάλει χρήματα δεν είναι κλέφτρα.
the end
Δεν καταλαβαίνωΝταρνάκας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:27Δεν εννοούσα ότι έβαλες το χεράκι σου ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σου. Σκέψου βαθύτερα, το "έφταιγες" έχει μεταφορική έννοια.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα περίμενε κανένα τρίμηνο ο καψερός - αναμενόμενο το αποτέλεσμα .Νταρνάκας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:27Δεν εννοούσα ότι έβαλες το χεράκι σου ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σου. Σκέψου βαθύτερα, το "έφταιγες" έχει μεταφορική έννοια.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- wooded glade
Δεν κατάλαβες.Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:28Δεν έχει αλλά, αφού μετά θα το ανοίξεις για να την πληρώσεις... λεφτά θέλει να βγάλει όχι να φάει ξύλο.wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:26Ναι αλλά ...Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:22
Πουτάνα είναι ρε παιδιά την γαμάνε για να βγάλει χρήματα δεν είναι κλέφτρα.
Κατ' αρχάς η πληρωμή λαμβάνει χώραν προκαταβολικώς.
Σίγουρα είναι τίμιες εργαζόμενες του λαού -κατά την εμήν άποψιν- όμως μερικές κλέφτρες υπάρχουν.
Συνήθως αυτές κάνουν μία προσποίηση και δεν κάθονται να π*δ*χτ*ύν - αλλά τα λεφτά τα κρατάνε.
Δεν μπορούμε ωστόσο να αποκλείσουμε ότι μερικές θα είναι και πορτοφολούδες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση