!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
Re: στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προκαταβάλεις εφόσον δεν έχει αυτή εμπιστοσύνη άρα δεν υπάρχει θέμα αμηχανίας.wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:32Δεν κατάλαβες.Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:28Δεν έχει αλλά, αφού μετά θα το ανοίξεις για να την πληρώσεις... λεφτά θέλει να βγάλει όχι να φάει ξύλο.
Κατ' αρχάς η πληρωμή λαμβάνει χώραν προκαταβολικώς.
Σίγουρα είναι τίμιες εργαζόμενες του λαού -κατά την εμήν άποψιν- όμως μερικές κλέφτρες υπάρχουν.
Συνήθως αυτές κάνουν μία προσποίηση και δεν κάθονται να π*δ*χτ*ύν - αλλά τα λεφτά τα κρατάνε.
Δεν μπορούμε ωστόσο να αποκλείσουμε ότι μερικές θα είναι και πορτοφολούδες.
the end
- wooded glade
Ώχχχχ, .... ... τον Νταλάρα.Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:39Προκαταβάλεις εφόσον δεν έχει αυτή εμπιστοσύνη άρα δεν υπάρχει θέμα αμηχανίας.wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:32Δεν κατάλαβες.Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:28
Δεν έχει αλλά, αφού μετά θα το ανοίξεις για να την πληρώσεις... λεφτά θέλει να βγάλει όχι να φάει ξύλο.
Κατ' αρχάς η πληρωμή λαμβάνει χώραν προκαταβολικώς.
Σίγουρα είναι τίμιες εργαζόμενες του λαού -κατά την εμήν άποψιν- όμως μερικές κλέφτρες υπάρχουν.
Συνήθως αυτές κάνουν μία προσποίηση και δεν κάθονται να π*δ*χτ*ύν - αλλά τα λεφτά τα κρατάνε.
Δεν μπορούμε ωστόσο να αποκλείσουμε ότι μερικές θα είναι και πορτοφολούδες.
Ούτε το σκηνικό δεν μπορείς να καταλάβεις, ως σου το περιγράφουν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:41 Ώχχχχ, .... ... τον Νταλάρα.
Ούτε το σκηνικό δεν μπορείς να καταλάβεις, ως σου το περιγράφουν.
the end
- wooded glade
Ου ρε απο κει ρε.Πάνας έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:46wooded glade έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 19:41 Ώχχχχ, .... ... τον Νταλάρα.
Ούτε το σκηνικό δεν μπορείς να καταλάβεις, ως σου το περιγράφουν.Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοια σκηνικά.
Δλδ γκ*μεν*γάμης ήσουνα από τα 14.
Ούρτ από δω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Και πάλι "ξεδίνεις" πριν για να έχεις λίγη περισσότερη αντοχή. Έτσι μου είπε τουλάχιστον.Τέσπα μάλλον ήταν η κακιά στιγμή του. Και η δική μου γιατί δεν αντέδρασα όπως έπρεπε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό στις πολύ αρχές μου... Αν πατούσε τότε το κουμπί πατέρας του Κιμ δεν θα με χάλαγε.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
Στο μετέπειτα μέλλον, κάποια περίοδο δούλευα πολύ και κοιμόμουν λίγο, γίνεται η φάση, ανάσκελα εγώ και με πήρε ο ύπνος... Μάλλον αμήχανα θα ένιωσε το ταίρι μου
Πως το αντιμετώπισε η κοπέλα σου;ksmyrn έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:05Αυτό στις πολύ αρχές μου... Αν πατούσε τότε το κουμπί πατέρας του Κιμ δεν θα με χάλαγε.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
Στο μετέπειτα μέλλον, κάποια περίοδο δούλευα πολύ και κοιμόμουν λίγο, γίνεται η φάση, ανάσκελα εγώ και με πήρε ο ύπνος... Μάλλον αμήχανα θα ένιωσε το ταίρι μουΈχω να το λέω σαν αστείο, εγώ έτσι το είδα πάντως. Μάλιστα της είπα ότι έπρεπε να συνεχίσει και να μην με ξυπνήσει να δούμε τι θα γινότανε, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, δια επιστημονικούς λόγους...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι πρόωρες ρυθμίζονται, οι πολύ αργές είναι το πρόβλημα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nameless Ghoul
Κρύβε λόγια... (άτιμα γηρατειά...)ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:16Οι πρόωρες ρυθμίζονται, οι πολύ αργές είναι το πρόβλημα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
- omg kai 3 lol
Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:21 ''ε ας το ελεγες κι εσυ καημενε σιγα τα ωα''
Αυτό είναι ΤΟ ΛΑΘΟΣ , για δεκάδες λόγους και τους ατελειώτους συνδυασμούς τους .
Δεν χρειάζονται αναλύσεις - απλά δεν το κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις - οπως και να παρουσιαστουν - που θα παρουσιαστούν .
Απειρες οι μορφές - μπορεί στο πάμπ οταν ετοιμαζόμαστε να πάμε για το πρωτοπήδημα - να ακουστεί '' ξερεις δεν νοιώθω ετοιμη - με συγχωρείς μωρεεεε '' - απαντάμε '' οκ κερνα ενα να πάνε τα φαρμάκια κάτω''.Μπορει το ιδιο να ακουστεί στο αυτοκίνητο στη διαδρομή - στο παρκινγκ του ξενοδοχείου στο ασανσερ......παντου με οποιοδήποτε τρόπο - απο το τηλ '' Τώρα νοιώθω ετοιμη ελα'' σιγα μην τρέξουμε
η να ελθει σπίτι για πρωτοπήδημα και να ακούσεις ''χαχαχαχαχα σου εχω ασχημα νέα ογυναικολόγος μου ειπε αποχή 2 εβδομάδες χιχιχιχι '' οποτε πιάνουμε το τηλ και πετάμε ένα ''αααα εγω απόψε θα πηδηξω''
![]()
Οι γνωστές παπαριες τους δλδ και φυσικά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ να τις μεταπείσουμε ουτε να φτάσουμε στο σημείο να αρχισουμε τα σ αγαπω - μα γιατί - ελα μωρακι μου κλπ
Ουτε τα βασικα ρε πστ μου - ελεοςςςςςς
Το μόνο που πέτυχες είναι ότι η Κυρία είχε οντως θέμα λογω θρησκείας- ανατροφής .
μια χαρα διανα πετυχα,
δεν ειναι απαραιτητο παντα να το λες αλλα να το δειχνεις
αυτο που περιγραφεις δεν ειναι φλερτ αλλα καθως παω να αγορασω για τη μανουλα τυρι, ρυζι, καφε γαλα, καμπα, στο γυρισμο περναω και απο τη μαριγουλα και ριχνω ενα ατημελητο στο φτερο, σκηνη απο γκουσγκουνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 11 Ιούλ 2018, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:16Οι πρόωρες ρυθμίζονται, οι πολύ αργές είναι το πρόβλημα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι πάντα θέμα ηλικίας. Ενίοτε για τους μεγαλύτερους λειτουργεί και θετικά γιατί οι γυναίκες νομίζουν ότι το κάνουν από ενδιαφέρον για αυτές.Nameless Ghoul έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:22Κρύβε λόγια... (άτιμα γηρατειά...)ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:16Οι πρόωρες ρυθμίζονται, οι πολύ αργές είναι το πρόβλημα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:35 Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πιο πρόωρη δε γίνεται. Προηγήθηκε της διείσδυσης. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη ίσως με κάποια δυσαρέσκεια και δυστυχώς το αντιλήφθηκε. Κάτι που έκανε την αμηχανία του πιο έντονη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Θα στο πω όσο πιο κομψά γίνεται: φταίει το θανατηφόρο κορμί σου που κάνει τους άντρες να εκσπερματώνουν πάνω τους πριν καν σ' αγγίξουν.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση