ΚΑι οι πλατείες έχουν σπάσει. Αλλά τι να τις κάνεις τις πλατείες όταν γίνεται χαμός στο μετρό και τα λεωφορεία; Και στα αποδυτήρια των εργοστασίων, και στα ασανσέρ των κτιρίων γραφείωνArisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:47 Την απαγόρευση της κυκλοφορίας 1 με 5 την κάνουν για τις πλατείες. Αλλά σε 15 με 20 μέρες δεν θα έχει κανένα νόημα αφού θα κρυώσει ο καιρός. Βέβαια ούτε τώρα έχει νόημα καθώς μπορούν κάλλιστα να πάνε στις πλατείες μέχρι τη 1 και φυσικά και στα μπαρ μέχρι τις 12.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Υδράργυρος
Re: Ο πρώτος νεκρός
Υπάρχει συμφωνία εντός ΕΕ οποιαδήποτε απόφαση για γενικό lockdown να παρθεί κεντρικά. Η γραμμή προς το παρόν είναι να λειτουργεί η οικονομία πάση θυσία.nrg έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:27Τρενάρουν την κατάσταση μπας και μπουν και άλλες χώρες στον χορό του lockdown να μην φανεί το μέγεθος της αποτυχίας τους.Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 11:50 Κάτι διαβάζω για πάνω από 1000 κρούσματα σήμερα και για νέα μέτρα του στυλ Μάσκες παντού (πάλι) και απαγόρευση κυκλοφορίας 1 με 5 (γιατι ως γνωστόν ο κορωνοιος είναι βρυκόλακας μονο τη νύχτα κυκλοφορεί) Γελοιότητες πάλι γιατί δεν θέλουν να πάρουν σοβαρά μέτρα. Δηλαδή μέτρα που θα ρίξουν την καμπύλη αλλά στοιχίζουν οικονομικά και ο Κούλης δεν θέλει να δώσει φράγκο τώρα σε επιδόματα. Βέβαια, όλα αυτά οδηγούν νομοτελειακά σε λοκ νταουν σε όλη τη χώρα σε κανα μήνα και μετά θα αναγκαστεί να τα δώσει εις το πολλαπλάσιο αλλά που μυαλό οι φιλελέρες.
Καλά σαράντα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αν αυτή είναι μόνο 45 εγώ είμαι ο πάπας.foscilis έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:57 Γυναίκα και 45 χρονών:
https://twitter.com/lalibrebe/status/13 ... 4858158082
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ιρλανδία έκανε καθολικό λοκ ντάουν. Το ίδιο (εν μέρει) και η Τσεχία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:56Υπάρχει συμφωνία εντός ΕΕ οποιαδήποτε απόφαση για γενικό lockdown να παρθεί κεντρικά. Η γραμμή προς το παρόν είναι να λειτουργεί η οικονομία πάση θυσία.nrg έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:27Τρενάρουν την κατάσταση μπας και μπουν και άλλες χώρες στον χορό του lockdown να μην φανεί το μέγεθος της αποτυχίας τους.Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 11:50 Κάτι διαβάζω για πάνω από 1000 κρούσματα σήμερα και για νέα μέτρα του στυλ Μάσκες παντού (πάλι) και απαγόρευση κυκλοφορίας 1 με 5 (γιατι ως γνωστόν ο κορωνοιος είναι βρυκόλακας μονο τη νύχτα κυκλοφορεί) Γελοιότητες πάλι γιατί δεν θέλουν να πάρουν σοβαρά μέτρα. Δηλαδή μέτρα που θα ρίξουν την καμπύλη αλλά στοιχίζουν οικονομικά και ο Κούλης δεν θέλει να δώσει φράγκο τώρα σε επιδόματα. Βέβαια, όλα αυτά οδηγούν νομοτελειακά σε λοκ νταουν σε όλη τη χώρα σε κανα μήνα και μετά θα αναγκαστεί να τα δώσει εις το πολλαπλάσιο αλλά που μυαλό οι φιλελέρες.
Καλά σαράντα!![]()
πολύ λιγότερες από τις μισέςΑίλουρος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:42Μόλις έκλεισες τις μισές επιχειρήσεις με αυτό.zoltan έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:40 Η Ελλάδα πρέπει να πάρει άμεσα κάποια βασικά μέτρα για να μην καταλήξουμε πάλι σε λοκντάουν και κλείσιμο επιχιερίσεων: εργασία όσων γίνεται από το σπίτι, γενικό κλείσιμο καφετεριών-μπαρ-εστιατιορίων-γηπέδων-γυμναστηρίων, απαγόρευση συγκέντρωσης οπουδήποτε πάνω από 4-5 ατόμων, περιορισμός χωρητικότητας ΜΜΜ στο 20% κλπ
Επειδή φαίνεται πως στην ελληνική κοινωνία δεν υπάρχει ακόμα το αίσθημα του επείγοντος αναγκαστικά πρέπει να γίνει επικοινωνιακή διαχείριση και αυστηρή επιβολή των μέτρων.
- Υδράργυρος
Έλεγα ποιά είανι αυτή και δεν την ξέρω, μετά είδα οτι ήταν πρωθυπουργός του Βελγίουfoscilis έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:57 Γυναίκα και 45 χρονών:
Σίγουρα είσαι το ίδιο κακιασμενη αδερφή με τον παπα.Αίλουρος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:58Αν αυτή είναι μόνο 45 εγώ είμαι ο πάπας.foscilis έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:57 Γυναίκα και 45 χρονών:
Όλη η εστίαση (καφέ-μπαρ-ταβέρνες-εστιατόρια) για τον επόμενο μήνα να λειτουργεί μόνο για take away. Να απαγορευτεί ταυτόχρονα η κατανάλωση αλκοόλ σε πάρκα-πλατείες καθ όλη τη διάρκεια μέρας και νύχτας.
Το διάβασα κάπου. Αν δεν ισχύει τότε πρόκειται για κυβερνητική διαρροή προκειμένου να μεταθέσει τις ευθύνες της στην ΕΕ.Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 13:00Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ιρλανδία έκανε καθολικό λοκ ντάουν. Το ίδιο (εν μέρει) και η Τσεχία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:56Υπάρχει συμφωνία εντός ΕΕ οποιαδήποτε απόφαση για γενικό lockdown να παρθεί κεντρικά. Η γραμμή προς το παρόν είναι να λειτουργεί η οικονομία πάση θυσία.nrg έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:27
Τρενάρουν την κατάσταση μπας και μπουν και άλλες χώρες στον χορό του lockdown να μην φανεί το μέγεθος της αποτυχίας τους.
Καλά σαράντα!![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Aυτο που έγραψες δήλωνε ο Κούλης πριν 3 εβδομάδες σε μια συνέντευξη του σε έναν φιλελέ εβραίο δημοσιογράφο. Φυσικά και το δήλωνε για να μεταθέσει τις ευθύνες στην ΕΕ. Καμία απόφαση δεν υπάρχει για κεντρική διαχείριση της κρίσης στην ΕΕ. Για αυτό και η Ιρλανδία μόνη της έκανε καθολικό λοκ ντάουν. Η κάθε χώρα παίρνει τα μέτρα που κρίνει αυτή.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Οκτ 2020, 13:07Το διάβασα κάπου. Αν δεν ισχύει τότε πρόκειται για κυβερνητική διαρροή προκειμένου να μεταθέσει τις ευθύνες της στην ΕΕ.Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 13:00Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ιρλανδία έκανε καθολικό λοκ ντάουν. Το ίδιο (εν μέρει) και η Τσεχία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:56
Υπάρχει συμφωνία εντός ΕΕ οποιαδήποτε απόφαση για γενικό lockdown να παρθεί κεντρικά. Η γραμμή προς το παρόν είναι να λειτουργεί η οικονομία πάση θυσία.
Καλά σαράντα!![]()
Αν σήμερα ο κούλης δεν ανακοινώσει τέτοια (τουλάχιστον) μέτρα για την εστίαση αλλά υποκύψει στις πιέσεις του κυκλώματος που καλλιεργεί τσιφτετέλληνες και κάνει τίποτα γελοίες ανακοινώσεις περί 1πμ κτλ τότε θα πρόκειται για εγκληματικά επικίνδυνου μαλάκα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ποιος θα την ασκησει την πιεση?ST48410 έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:25 Καταλαβαίνω τι λες. Δεν διαφωνώ στο να ασκηθεί σοβαρή πίεση στην κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να επιβάλλει την εφαρμογή των μέτρων. Βλέπω ότι δεν έχω πολλές ελπίδες να πετύχω κάτι τέτοιο και ψάχνω εναλλακτικές επιβίωσης.
τα ΜΜΕ για τα οποια ερχεται νεο πακετο στηριξης?
vantono έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:30 Είμαι περίεργος να δω τι θα ανακοινωθεί στο σημερινό διάγγελμα ΠΘ.
για υποχρεωτικη μασκα παντου εχω ακουσει αντε και κανενα περιφερειακο lockdown
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ο Δημαρχος της Μελβουρνης στις αρχες Αυγουστου (οταν ειχαν καθε μερα κοντα στα 1000 ατομα) εβγαλε την αστυνομια στον δρομο με εκδικητικο χαρακτηρα. "Εκοψε" πολλους κωλους με τα χιλιαρικα προστιμα, διοτι οπως και στην Ελλαδα υπηρχε πολλοι ανευθυνοι.
Πηρε 8 εβδομαδες να κατεβασει τον αριθμο αυτο στα 50 ατομα την ημερα.
Εδω εξηγει τι εκανε.
Καλη σας τυχη.
Πηρε 8 εβδομαδες να κατεβασει τον αριθμο αυτο στα 50 ατομα την ημερα.
Εδω εξηγει τι εκανε.
Καλη σας τυχη.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- hellegennes
Στην Θεσσαλονίκη φέτος πέφτει πενθήμερο. Είναι κάτι που οι Αθηναίοι δεν το γνωρίζουν, ίσως. Επειδή μετά την γιορτή του Αγίου Δημητρίου πέφτει η παραμονή του Όχι, τα σχολεία παραμένουν κλειστά με βάση το τι ημέρα πέφτει του Αγίου Δημητρίου. Φέτος πέφτει Δευτέρα, οπότε τα σχολεία είναι κλειστά 5 μέρες (Σαββάτο με Τετάρτη), πράγμα που πολλοί γονείς εκμεταλλεύονται για να πάρουν αναλόγως άδεια μια μέρα και να φύγουν πέντε μέρες κάπου (συνήθως σε χωριά). Όταν πέφτει έτσι, η κίνηση στην πόλη μειώνεται αισθητά.Αίλουρος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:46 Θα πώ ένα μεγάλο μπράβο στην κυβέρνηση αν κλείσει τις εκκλησίες στην Θεσσαλονίκη για την γιορτή του πολιούχου που θα μαζευτούν χιλιάδες πρόβατα να κοινωνήσουν
Θα το κάνει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις