Αγαπητέ, δεν έχω δυστυχώς την δική σου αετίσια ματιά, ούτε τα δικά σου ερευνητικά προσόντα. Για τον λόγο αυτόν δεν μπορώ να διακρίνω τι ακριβώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.NoMoreLice έγραψε: 19 Οκτ 2020, 16:03 ...
Αγαπητέ, δες πάλι το βίντεο και παρατήρησε πόσα πολλά μέτρα μακρυά από το σημείο που έγιναν τα επεισόδια και άρχισαν οι άλλοι να τρέχουν αυτός φαίνεται απλά να περπατάει χωρίς κουκούλα
Με αυτό δεν θέλω να πώ πως είναι τελείως απίθανο ο μικρός να βρέθηκε εκεί όντως για να αγοράσει μία τυρόπιτα όπως έγραψαν κάποιοι εδώ μέσα και όπως νομίζω πως ισχυρίσθηκε και ο ίδιος. Άλλωστε είναι γνωστό πως η καλύτερη ώρα για να φάς τυρόπιτα είναι ακριβώς η ώρα που δίπλα σου πέφτουν μολότοφ και πέτρες. Η μυρωδιά της βενζίνης ενισχύει την γεύση της τυρόπιτας, όλοι το ξέρουν αυτό!
Πέρα από αυτό, αυτά τα πράγματα θέλουν προσοχή. Ίσως οι αριστερότητες να έχουν βγεί στο κυνήγι για να δημιουργήσουν έναν ακόμη αριστερό ήρωα και να δημιουργήσουν ταραχές. Εξοπλίζουν μικρά παιδιά με μολότοφ και πέτρες. Αυτά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα!