!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τελικά γιατί κατηγορείται ο Βαγγέλης;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Re: Τελικά γιατί κατηγορείται ο Βαγγέλης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

NoMoreLice έγραψε: 19 Οκτ 2020, 16:03 ...
Αγαπητέ, δες πάλι το βίντεο και παρατήρησε πόσα πολλά μέτρα μακρυά από το σημείο που έγιναν τα επεισόδια και άρχισαν οι άλλοι να τρέχουν αυτός φαίνεται απλά να περπατάει χωρίς κουκούλα
Αγαπητέ, δεν έχω δυστυχώς την δική σου αετίσια ματιά, ούτε τα δικά σου ερευνητικά προσόντα. Για τον λόγο αυτόν δεν μπορώ να διακρίνω τι ακριβώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Με αυτό δεν θέλω να πώ πως είναι τελείως απίθανο ο μικρός να βρέθηκε εκεί όντως για να αγοράσει μία τυρόπιτα όπως έγραψαν κάποιοι εδώ μέσα και όπως νομίζω πως ισχυρίσθηκε και ο ίδιος. Άλλωστε είναι γνωστό πως η καλύτερη ώρα για να φάς τυρόπιτα είναι ακριβώς η ώρα που δίπλα σου πέφτουν μολότοφ και πέτρες. Η μυρωδιά της βενζίνης ενισχύει την γεύση της τυρόπιτας, όλοι το ξέρουν αυτό!

Πέρα από αυτό, αυτά τα πράγματα θέλουν προσοχή. Ίσως οι αριστερότητες να έχουν βγεί στο κυνήγι για να δημιουργήσουν έναν ακόμη αριστερό ήρωα και να δημιουργήσουν ταραχές. Εξοπλίζουν μικρά παιδιά με μολότοφ και πέτρες. Αυτά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα!
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Στύγιος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 01:24
relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 01:04
relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:57
Όχι ρέ κίνηντρο πηγα να γράψω αλλά στην βιασύνη μου να μην χάσω μπουκιές από τα καταΐφια έκανα ένα λαθάκι. Τα καταΐφια όμως χάρμα !!!
:smt005:
Oι απαντήσεις σας είναι "για τον πούτσο μου τον ξενύχτη" και αμερικανιστί: " the dog ate my homework".
Ρέ Στύγιο, εάν δεν μου ήσουν συμπαθής, θα σε άρχιζα στα άγρια μπινελίκια. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι κάνω χαβαλέ ?
Σε έχω και για έξυπνο άνθρωπο! :102:
Κινέζικα, γράφεται έτσι:

那只狗吃了我的作业 :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 20 Οκτ 2020, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Έχετε κάποιο πειστήριο ότι το παιδί πέταξε μολότοφ; Επειδή το λέει η αστυνομία;

https://twitter.com/Timelinegr_/status/ ... 98913?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Χαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:38
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 02:59
Χαοτικός έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:58 Ξεφτίλες. 14χρονο παιδάκι. Να πάθετε δυσεντερία ρε καθίκια. Α έχετε πάθει! :011:
Ναι βρε, παιδάκι με μολοτωφ. Αν έκαιγε κανέναν φουκαρά θα έφταιγαν οι προβοκατορες οι μπάτσοι ή έστω τα κακά αφεντικά που τους είχαν να δουλεύουν μέρα απεργίας :a040: :a040:
Άντε ρε μπάμια που θα έκαιγε άνθρωπο. Σιγά μην κατάφερνε να την πετάξει.

Θα μεγαλώσει και θα λογικευτεί.
Τωρα θα σου έλεγα "εσύ δηλαδη είσαι λογικός"; Για να στην πω. Αλλά μλκ μου, ακολουθώ για λογους guilty pleasure 2 αριστερές στο φβ και μαλάκα μου, ναι. Είσαι όντως λογικός μπροστά τους :lol:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Πτολεμαίος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:13
Χαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:38
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 02:59

Ναι βρε, παιδάκι με μολοτωφ. Αν έκαιγε κανέναν φουκαρά θα έφταιγαν οι προβοκατορες οι μπάτσοι ή έστω τα κακά αφεντικά που τους είχαν να δουλεύουν μέρα απεργίας :a040: :a040:
Άντε ρε μπάμια που θα έκαιγε άνθρωπο. Σιγά μην κατάφερνε να την πετάξει.

Θα μεγαλώσει και θα λογικευτεί.
Τωρα θα σου έλεγα "εσύ δηλαδη είσαι λογικός"; Για να στην πω. Αλλά μλκ μου, ακολουθώ για λογους guilty pleasure 2 αριστερές στο φβ και μαλάκα μου, ναι. Είσαι όντως λογικός μπροστά τους :lol:
Μικρό παιδί είναι. Δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει κανέναν.
Η αστυνομία απλά, το
Φοβέρησε λίγο με πρόθεση να το συνετίσει.
Στο εξής ο μικρός θα γνωρίζει ότι δεν είναι όλα παιχνίδια και μπορούν να αποβούν μοιραία είτε για το ίδιο είτε για άλλους. Οπότε θα είναι προσεκτικό ξέροντας ότι ενδεχομένως θα βλάψει άθελά του κάποιους ανθρώπους.
:g030:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

georgebi έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:00 Έχετε κάποιο πειστήριο ότι το παιδί πέταξε μολότοφ; Επειδή το λέει η αστυνομία;

https://twitter.com/Timelinegr_/status/ ... 98913?s=20
Ο Γιαννόυλης εκφράζει εδώ την λογική?

Σαν να λέμε πως ο Τάκης ο Τσουκαλάς εκφράζει το αθλητικό ιδεώδες?
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Οι αριστεροί εκδίδουν τα παιδιά τους και τα κατεβάζουν σε πορείες να πετάνε μολότωφ, όπως τα ζώα που μαθαίνουν τα κουτάβια τους να πιάνουν θηράματα. Το ίδιο έκαναν και στον εμφύλιο αλλά όχι μόνο με τα δικά τους παιδιά αλλά και με ξένα, άρα έχουν μακρά παράδοση. Εφόσον πέταξαν λοιπόν μολότοφ και όλοι το είδαμε, το θέμα είναι ότι δεν την πέταξε ο συγκεκριμένος Βαγγελάρας αλλά ένας άλλος Βαγγελάρας; Είναι δηλαδή το θέμα να μην πιάσουν τελικά κανέναν αν και οι μολότοφ πετάχτηκαν και είναι κακούργημα. Κοινή υπεκφυγή. Με λίγα λόγια η αριστερά καλύπτει όλο αυτό το κακούργημα πολιτικά την ίδια ώρα που φωνάζει για εγκληματικές οργανώσεις.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

georgebi έγραψε: 20 Οκτ 2020, 12:13 Ο Βαγγέλης ονειρεύεται να γίνει μαθηματικός ή γυμναστής ή μουσικός.
Τα έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του. Ή επιστήμονας ή αθλητής ή καλλιτέχνης. Νομίζω το μόνο που έμεινε είναι δεινόσαυ... εεε... πολιτικός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:10
John Brown Gun Club έγραψε: 20 Οκτ 2020, 03:14
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 19:51

Συγχαρητήρια! Διεκδικησατε - αγωνιστήκατε - κερδίσατε με την αξία σας το πιο σάπιο σουβλάκι στο επόμενο φεστιβάλ της κνε. Η απάντηση σε αυτό το ποστ για το τάι μπρέικ. Ο επιλαχών κερδίζει διαμονή στην σκηνή του νάσου ηλιόπουλου στην επόμενη εξόρμηση της νεολαίας σρζ στο γράμμο
αυτο το γηρασκων πρεπει να πονεσε πολυ
Η ηλικία είναι ένας αριθμός, φίλος :8)

Λοιπόν, το σάπιο καλάμάκι στην καραμελίτσα, τα σκηνάκια στον γράμμο με τον σ. ηλιόπουλο στο τζόν
σαλτα μετρα την πιεση σου, κομπλεξικε αντιδραστικε κωλογερε
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν μιλάς όμορφα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:02 Δεν μιλάς όμορφα.
Πάντως έχει φτιάξει ένα προφίλ στο μυαλο για όλους μας. Και παίζει να μην πιάνει ούτε τον ληγοντα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Σενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 18:47

είναι απλά η ευκαιρία του waldorf για να μας πει ότι είχε συγκρατούμενο τον Ρωχάμη. Δεν καταδικάζω, είναι εμπειρία ζωής. Κι εγώ αν είχα κάνει φυλακή μαζί με τον Ρωχάμη, θα το έλεγα παντού. Είναι ιστορία για τα εγγόνια σου :003:
Θέλω να πιστεύω ότι στα 46 μου δεν με χαρακτηρίζουν οι νεανικές μαλακίες που έκανα (για τις οποίες προφανώς δεν μετανοιώνω.Δικά μου τα καλά,δικά μου και τα σκάρτα).
Αν ωστόσο τις έχω τονίσει τόσο ώστε να θεωρούμαι γραφικός που τις επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία,τότε είναι λάθος μου και δεν θα επαναληφθεί.
Σε κάθε περίπτωση ναί έχω ιστορίες για τα εγγόνια μου,αλλά δεν ήταν σκοπός μου να τις μοιραστώ εδώ κοκορευόμενος για μαλακίες-λάθη ή τέλος πάντων κάτι που δεν θα έκανα στα 20 με το μυαλό των 40.
Τα γράφω αυτά απλά και μόνο γιατί μου χτύπησε λίγο άσχημα η αναφορά σου.Μάλλον δίκιο έχεις βέβαια,αλλά λίγο με τσίγκλισε να προσέξω λίγο παραπάνω.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
waldorf

double post

.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

waldorf έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:44
Σενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 18:47

είναι απλά η ευκαιρία του waldorf για να μας πει ότι είχε συγκρατούμενο τον Ρωχάμη. Δεν καταδικάζω, είναι εμπειρία ζωής. Κι εγώ αν είχα κάνει φυλακή μαζί με τον Ρωχάμη, θα το έλεγα παντού. Είναι ιστορία για τα εγγόνια σου :003:
Θέλω να πιστεύω ότι στα 46 μου δεν με χαρακτηρίζουν οι νεανικές μαλακίες που έκανα (για τις οποίες προφανώς δεν μετανοιώνω.Δικά μου τα καλά,δικά μου και τα σκάρτα).
Αν ωστόσο τις έχω τονίσει τόσο ώστε να θεωρούμαι γραφικός που τις επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία,τότε είναι λάθος μου και δεν θα επαναληφθεί.
Σε κάθε περίπτωση ναί έχω ιστορίες για τα εγγόνια μου,αλλά δεν ήταν σκοπός μου να τις μοιραστώ εδώ κοκορευόμενος για μαλακίες-λάθη ή τέλος πάντων κάτι που δεν θα έκανα στα 20 με το μυαλό των 40.
Τα γράφω αυτά απλά και μόνο γιατί μου χτύπησε λίγο άσχημα η αναφορά σου.Μάλλον δίκιο έχεις βέβαια,αλλά λίγο με τσίγκλισε να προσέξω λίγο παραπάνω.
Παρδον αν εκλήφθηκε έτσι, γιατί δεν το έγραψα με αρνητική διάθεση, δεν υπήρχε τόνος ειρωνείας.

όντως το θεωρώ εμπειρία που αξίζει να μοιραστεί κανείς
Άβαταρ μέλους
waldorf

Oύτε παρντόν ούτε τίποτα.
Όλα καλά :wave:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”