Γιλάσου ρέ χάος, γλυκομίλητε !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικά γιατί κατηγορείται ο Βαγγέλης;
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Re: Τελικά γιατί κατηγορείται ο Βαγγέλης;
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Καλά κάνει. Να το κάνεις κι εσύ, Γλιτώνεις εγκεφαλικά έτσι.relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:47Ρέ φιλόλογε, γιατί διαολίζεσε με το παραμικρό ?Στύγιος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:22 Σας το έχω πει ρε μονιά , μη με διαολίζετε ,έχετε φιλόλογο στο φόρουμ . Μάθετε γαμώ το κεφάλι σας να γράφετε ορθογραφημένα. Έχετε τη γαμημένη την ορθογραφική διόρθωση ,βάλτε κάτι ανάλογο στα κινητά σας.
Πολύ τσιτωμένος είσαι.
Δηλαδή εάν σου γράψω κάπως έτσι:
6ντάρης, 3ρια, 8πόδι, 5λη , τί δεν θα εχεις καταλάβει ?
Νέοι καιροί, νέα ανορθογραφία !!! Νέο λεξιλόγιο !!!
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κίτρινο;Στύγιος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:16relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:13Το αποτέλεσμα της προπαγάνδας και των δύο έχει τις ίδιες συνέπειες. Μπορεί όντως να έχουν διαφορετικό κήνιτρο, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο.Καραμελίτσα έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:05
Γιατί ίδιο επίπεδο; Ο δεύτερος κοροϊδεύει τον ίδιο κόσμο που κοροϊδεύει ο πρώτος, αλλά επίσης και τον εαυτό του. Ο πρώτος μπορεί να το κάνει από ανάγκη, ο δεύτερος σίγουρα από διαστροφή.![]()
![]()
![]()
Κνίτηρο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- relativer777
Χαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:52Καλά κάνει. Να το κάνεις κι εσύ, Γλιτώνεις εγκεφαλικά έτσι.relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:47Ρέ φιλόλογε, γιατί διαολίζεσε με το παραμικρό ?Στύγιος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:22 Σας το έχω πει ρε μονιά , μη με διαολίζετε ,έχετε φιλόλογο στο φόρουμ . Μάθετε γαμώ το κεφάλι σας να γράφετε ορθογραφημένα. Έχετε τη γαμημένη την ορθογραφική διόρθωση ,βάλτε κάτι ανάλογο στα κινητά σας.
Πολύ τσιτωμένος είσαι.
Δηλαδή εάν σου γράψω κάπως έτσι:
6ντάρης, 3ρια, 8πόδι, 5λη , τί δεν θα εχεις καταλάβει ?
Νέοι καιροί, νέα ανορθογραφία !!! Νέο λεξιλόγιο !!!
![]()
- relativer777
Χαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:53Κίτρινο;Στύγιος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:16relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:13
Το αποτέλεσμα της προπαγάνδας και των δύο έχει τις ίδιες συνέπειες. Μπορεί όντως να έχουν διαφορετικό κίνητρο, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο.![]()
![]()
![]()
Κνίτηρο;
- relativer777
Όχι ρέ κίνηντρο πηγα να γράψω αλλά στην βιασύνη μου να μην χάσω μπουκιές από τα καταΐφια έκανα ένα λαθάκι. Τα καταΐφια όμως χάρμα !!!
Oι απαντήσεις σας είναι "για τον πούτσο μου τον ξενύχτη" και αμερικανιστί: " the dog ate my homework".relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 01:04Όχι ρέ κίνηντρο πηγα να γράψω αλλά στην βιασύνη μου να μην χάσω μπουκιές από τα καταΐφια έκανα ένα λαθάκι. Τα καταΐφια όμως χάρμα !!!
![]()
- MasterofDope
και επι ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε αστυνομικη αυθαιρεσία τώρα τι να θυμηθούμε οτι ειχανε βάλει την Ηριαννα μεσα δίχως λόγο και κατηγορητήριο.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:16 Διαβάζοντας αυτό το νήμα, θα έλεγε κανείς ότι η αστυνομική αυθαιρεσία είναι κάτι για το οποίο διαβάζουμε μόνο σε μυθιστορήματα, ή συμβαίνει πολύ μακριά από εμάς.
Εγω ακόμη δεν κατάλαβα γιατι συνελήφθη ο πιτσιρικάς.
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Στύγιος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:22 Σας το έχω πει ρε μονιά , μη με διαολίζετε ,έχετε φιλόλογο στο φόρουμ . Μάθετε γαμώ το κεφάλι σας να γράφετε ορθογραφημένα. Έχετε τη γαμημένη την ορθογραφική διόρθωση ,βάλτε κάτι ανάλογο στα κινητά σας.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι βρε, παιδάκι με μολοτωφ. Αν έκαιγε κανέναν φουκαρά θα έφταιγαν οι προβοκατορες οι μπάτσοι ή έστω τα κακά αφεντικά που τους είχαν να δουλεύουν μέρα απεργίαςΧαοτικός έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:58 Ξεφτίλες. 14χρονο παιδάκι. Να πάθετε δυσεντερία ρε καθίκια. Α έχετε πάθει!![]()
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- John Brown Gun Club
αυτο το γηρασκων πρεπει να πονεσε πολυΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 19:51Καραμελίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 15:29Κοινη ηλιθιότητα, η βασική μάστιγα του κονφορμισμού.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 11:50 νεολαγνεία - εργατολαγνεία - λαολαγνεία οι τρεις μάστιγες του εθνολαϊκισμούΣυγχαρητήρια! Διεκδικησατε - αγωνιστήκατε - κερδίσατε με την αξία σας το πιο σάπιο σουβλάκι στο επόμενο φεστιβάλ της κνε. Η απάντηση σε αυτό το ποστ για το τάι μπρέικ. Ο επιλαχών κερδίζει διαμονή στην σκηνή του νάσου ηλιόπουλου στην επόμενη εξόρμηση της νεολαίας σρζ στο γράμμοJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Οκτ 2020, 16:24ειναι οντως ενοχλητικο εαν εισαι ενας γηρασκων αεργος εισοδηματιας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 11:50 νεολαγνεία - εργατολαγνεία - λαολαγνεία οι τρεις μάστιγες του εθνολαϊκισμού
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Καραγκιόζης, γλιτσας, χουντογεροςunder έγραψε: 19 Οκτ 2020, 17:37Φος,η εμπειρια σου με τα ηρωικα ΜΑΤ σε εκανε σοφοτερο παντως.Πιο ωριμο.Θα επρεπε να τους ευχαριστεις.foscilis έγραψε: 19 Οκτ 2020, 16:060.15
4 ώρες στην Πατησίων με χειροπέδες και τη μούρη κολλημένη στον τοίχο. Και εμένα με αφήσανε ήσυχο γιατί ούτε μίλαγα ούτε τίποτα. Έναν λίγο πιο πιτσιρικά που τους παρακαλούσε και κλαιγόταν, φροντίσανε όλες εκείνες τις ώρες να του περιγράφουν με λεπτομέρειες την ψωλιέ του Ρωχάμη που τον περιμένιε στη φυλακιέ. Αν δεν έχεις δει τον θαυμασμό στα μάτια ΜΑΤατζή καθώς μιλάει για την ψωλιέ του Ρωχάμη δεν έχεις δει πραγματικά τίποτα.
θα μπορούσαν. Ήταν καθαρά θέμα αν είχαν όρεξη (ή εντολή) οι ΜΑΤατζήδες να το συνεχίσουν. Η απλή αλήθεια είναι ότι όχι μόνο δεν είχα κάνει τίποτα, αλλά αυτός ο ίδιος που μου είπε "σε είδα μουνάκι πέταγες πέτρες" και μου πέρασε χειροπέδες λίγα ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ πριν τον είχα ρωτήσει αν τον πειράζει να ξεπαρκάρω τη μηχανή μου, μπροστά στην οποία στεκόταν και είχε όντως κάνει πέρα για να ξεπαρκάρω.Σου απαγγέλθηκαν κατηγορίες; Α, όχι;
Να σε χαίρονται οι δικοί σου
Δηλώνω γοητευμενος, δεσποινίςΚαραμελίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 19:20Α, αν έμαθε μάγειρας στη φυλακή, αυτό εξηγεί πολλά.Σενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 18:47είναι απλά η ευκαιρία του waldorf για να μας πει ότι είχε συγκρατούμενο τον Ρωχάμη. Δεν καταδικάζω, είναι εμπειρία ζωής. Κι εγώ αν είχα κάνει φυλακή μαζί με τον Ρωχάμη, θα το έλεγα παντού. Είναι ιστορία για τα εγγόνια σου![]()
- hellegennes
Μπερδεύεις την αιτιοκρατία με τον μετασχηματισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:22 Σίγουρα. Οπότε;
Μήπως κανείς δεν σχηματίζει γνώμη από μόνος του γιατί κυριολεκτικά δεν γίνεται, και όλοι είμαστε φορείς μιμιδίων.;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Έχει φτιάξει και το "θηλυκό" αλτερ εγκο του όμως (σλουπι κάτι) οπότε δύο τα τινα: είτε είναι ένας αργοσχολος χαρτοσπρωχτης το πρωί και το βράδυ γίνεται ψυχοπαθής τραβελος που φοράει τα δέρματα από τις γυναίκες που έχει γδάρει είτε είναι απλά ένα μίζερο πρότζεκτ της ΚΝΕ. Μακάρι να είναι το δεύτερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:31 Σιγά το πρότζεκτ Μπούμπυς που έχει και πολλά άτομα. Δεν έχει καν νόημα αυτό αφού καλύτερα θα ήταν να έφτιαχναν πολλές περσόνες που να συμφωνούν μεταξύ τους αλλά έχουν διαφορετικά μπαγκράουντς, ευρύ μέτωπο κλπ.
Αντιμετωπίστε την πεζή πραγματικότητα, ο Μπούμπυς είναι ένας αργόσχολος χαρτοσπρώχτης που το αγαπημένο του χρώμα είναι το γκρι και φωτίζει την μέρα του προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του ότι θα μπορούσε να είχε γράψει ο ίδιος κάποια τουίτς που θεωρεί έξυπνα. Όλα υπό το όραμα ενός συστήματος όπου τα χαρτιά που σπρώχνει θα είχαν κάποια επίπτωση στην κοινωνία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-
- 80 Απαντήσεις