Δεν υπαρχει καμια φαση με τα σκυλια,για την ακριβεια μολις λιγες μερες πριν ενα σκυλι ηρωας εφαγε τις μαχαιριες ενος ψυχακια σωζοντας ετσι εναν ανθρωπο απο μια μελλοντικη επιθεση.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:13Α ναι, να βγάλουμε, ένα νόμο να μη σκοτώνει ο κορονοιος τους ανθρώπους.GoBack έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:08Ρε εισαι ο τυπος που ελεγε οτι δεν τρεχει τιποτα να εχουμε 100000 νεκρους στην ελλαδα απο τον ιο και τωρα φοβασαι μη σε δαγκωσει σκυλιOANNHSEA έγραψε: 17 Οκτ 2020, 20:22
Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσες να σκεφτείς;;;
Ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για θάνατο απλώς, αλλά για ψυχιατρικές περιπτώσεις που θεωρούν ότι οι σκύλοι είναι ανώτεροι των ανθρώπων;;;
Πρέπει να έχεις μυαλό για να το καταλάβεις όμως!!!
.![]()
Ουπςςςς....δε γίνεται.
Γκομπακη, η φάση με τα σκυλιά είναι διαφορετική.
1. Μπορεί να λυθεί με αντίστοιχη νομοθεσία.
2. Είναι εκ προθέσεως το πρόβλημα με τα σκυλιά, δεν είναι το κακό που μας βρήκε.. Σαν να έχει δικαίωμα ο κάθε καθυστέρας να διατηρεί επικδυνους ιούς στο υπόγειο του και να κυκλοφορεί με αμπούλες ιών στην τσέπη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
1. Ψυχιατρικό πρόβλημα το κοριτσάκι που ήταν μικρότερο των 6 ετών ;;;;;Belisarius έγραψε: 17 Οκτ 2020, 20:311. Αν είναι αλήθεια, μπράβο για το χαστούκι! Το κοριτσάκι, λογικά, έχει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα.
2. Όποιος ενοχλείται από τα σκατά των σκύλων πρώτα να τα μαζέψει (όλα - όλων των σκύλων της γειτονιάς) και μετά να μιλήσει. Αλλιώς να πάει να γαμηθεί.
Καμιά επαφή με την κοινωνία και τους ανθρώπους;
2. Ποιος μίλησε για σκατα;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Κάνω και γόπινγκ.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:15Πακέτα τσιγάρων;Belisarius έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:13Μαζέυω όλα τα σκουπίδια. Σκατά, μπουκάλια νερού, κουτάκια αλουμινίου, γυάλινα μπουκάλια, λάστιχα, μωρομάντιλα, κλεμμένες μοτό (ότι απέμεινε τουλάχιστον, 5-6 εξιχνιάσεις ήδη), συσκευασίες, αφρολέξ, σερβιέτες, καπότες, φυσικά καλαμάκια, πλαστικά ποτήρια καφέ, ρούχα, σακούλες κτλ, κτλ, κτλ και μάλιστα από πολύ δύσκολα μέρη.
Πάρτε το στη πλάκα. Το δέχομαι ότι είμαι γραφικός. Αλλά αν δεις τι δουλειά έχει βγει από ένα μόνο μαλάκα σε μερικούς μήνες, σε γειτονιά που ζουν χιλιάδες ίσως να βοηθούσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 17 Οκτ 2020, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α, ενταξει
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Belisarius έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:13Μαζέυω όλα τα σκουπίδια. Σκατά, μπουκάλια νερού, κουτάκια αλουμινίου, γυάλινα μπουκάλια, λάστιχα, μωρομάντιλα, κλεμμένες μοτό (ότι απέμεινε τουλάχιστον, 5-6 εξιχνιάσεις ήδη), συσκευασίες, αφρολέξ, σερβιέτες, καπότες, φυσικά καλαμάκια, πλαστικά ποτήρια καφέ, ρούχα, σακούλες κτλ, κτλ, κτλ και μάλιστα από πολύ δύσκολα μέρη.
Θέλω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδιά αν, ανάμεσα στις κατηγορίες αντικειμενων αυτές, υπάρχει κάποια που ικανοποιεί και κάποιο σεξουαλικό φετίχ σου πέραν απο το περιβαλλοντικό ζήτημα
- Belisarius
Ένδειξη ψυχοπάθειας.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:17 1. Ψυχιατρικό πρόβλημα το κοριτσάκι που ήταν μικρότερο των 6 ετών ;;;;;
- Belisarius
Αν δεν είσαι αριστερός θα εκπλαγώ.Adidas έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:18 Θέλω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδιά αν, ανάμεσα στις κατηγορίες αντικειμενων αυτές, υπάρχει κάποια που ικανοποιεί και κάποιο σεξουαλικό φετίχ σου πέραν απο το περιβαλλοντικό ζήτημα
Δεν έχω χρόνο.Belisarius έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:17
Πάρτε το στη πλάκα. Το δέχομαι ότι είμαι γραφικός. Αλλά αν δεις τη δουλειά έχει βγει από ένα μόνο μαλάκα σε μερικούς μήνες, σε γειτονιά που ζουν χιλιάδες ίσως να βοηθούσες.
Τα πρωινά κάνω συστάσεις στους γείτονες να μην θορυβουν και τα βραδάκια ενημερώνω περαστικους στην Πατησίων για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Αν καταφέρεις να μου εξηγήσεις πώς συνδέεται η προαιρετική ανιδιοτέλεια σου με την άσκηση ή μη των υποχρεώσεων των ιδιοκτητων σκυλων, θα εκπλαγω ακομα περισσότεροBelisarius έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:19Αν δεν είσαι αριστερός θα εκπλαγώ.Adidas έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:18 Θέλω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδιά αν, ανάμεσα στις κατηγορίες αντικειμενων αυτές, υπάρχει κάποια που ικανοποιεί και κάποιο σεξουαλικό φετίχ σου πέραν απο το περιβαλλοντικό ζήτημα
- Otto Weininger
Mάλλον εσύ δεν έχεις καμία επαφή.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:17
1. Ψυχιατρικό πρόβλημα το κοριτσάκι που ήταν μικρότερο των 6 ετών ;;;;;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και όσο για το αριστερός. Για να γίνεις αριστερός, ανόητε, πρέπει μια αυταπάτη να σε αγαπήσει
- Belisarius
Αυτά γίνονται γιατί ξεκίνησα να καθαρίζω εκεί που βρήκα τον πρώην αδέσποτο σκύλο μου, και (πριν επεκταθεί) στο χώρο που τον βγάζω βόλτα, κατά τη διάρκεια της βόλτας (1+ ώρα κάθε βόλτα). Ξεκίνησα από δασική περιοχή, αλλά πιο πριν βγάζει λαός τους σκύλους του βόλτα και όντως έχει σκυλόσκατα. Ωστόσο τα σκυλόσκατα γίνονται όντως χώμα γρήγορα (δεν λέω ότι δεν πρέπει να καθαρίζονται) ενώ οι άνθρωποι βρωμίζουν μακράν περισσότερο (ακόμα και με σκατά - επίσης λογικό να μπουν στο δασάκι σε ώρα ανάγκης) με πολύ πιο μόνιμες συνέπειες. Ενώ οι άνθρωποι προκαλούν μεγαλύτερο πρόβλημα, οι ίδιοι διαμαρτύρονται για τους σκύλους. Ε, αν έστω ένας από αυτούς μάζευε μόνο τα σκυλόσκατα, όπως μαζεύω εγώ τα σκουπίδια, δεν θα υπήρχε θέμα. Όλοι μόνο να παραπονιούνται ξέρουν αλλά δεν κάνουν τίποτα που τελικά θα έχει ουσία.Adidas έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:23Αν καταφέρεις να μου εξηγήσεις πώς συνδέεται η προαιρετική ανιδιοτέλεια σου με την άσκηση ή μη των υποχρεώσεων των ιδιοκτητων σκυλων, θα εκπλαγω ακομα περισσότεροBelisarius έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:19Αν δεν είσαι αριστερός θα εκπλαγώ.Adidas έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:18 Θέλω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδιά αν, ανάμεσα στις κατηγορίες αντικειμενων αυτές, υπάρχει κάποια που ικανοποιεί και κάποιο σεξουαλικό φετίχ σου πέραν απο το περιβαλλοντικό ζήτημα
υ.γ. πίνω ρακόμελο οπότε το κείμενο δε βγάζει εύκολα νόημα.
Εντάξει , πολύτεκνεOtto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:23Mάλλον εσύ δεν έχεις καμία επαφή.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:17
Είναι γνωστό πως τα παιδιά 4-5 ετών έχουν απωθήσει ήδη στο ασυνείδητο τα βίαια ένστικτα τους, δίκιο έχεις παλι
- Belisarius
Ρε συ, σοβαρά τώρα, η συμπεριφορά του κοριτσιού απέναντι στο σκύλο είναι κακό σημάδι. Σε ακραίες περιπτώσεις, σχεδόν μωρά, κυνηγάνε να μαχαιρώσουν μάνες και αδέρφια.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:36Εντάξει , πολύτεκνεOtto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:23Mάλλον εσύ δεν έχεις καμία επαφή.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:17
Είναι γνωστό πως τα παιδιά 4-5 ετών έχουν απωθήσει ήδη στο ασυνείδητο τα βίαια ένστικτα τους, δίκιο έχεις παλι
- Otto Weininger
Πρέπει να έχω δικά μου και μάλιστα να είμαι πολύτεκνος για να ξέρω μερικά πράγματα. Αυτό που όσοι αποκτούν παιδιά, νομίζουν ότι εκτός από γονείς έγιναν ταυτόχρονα, παιδοψυχολόγοι, ψυχίατροι και παιδίατροι είναι άλλη μια απόδειξη της ασχετοσύνης.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:36Εντάξει , πολύτεκνεOtto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:23Mάλλον εσύ δεν έχεις καμία επαφή.Prepon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:17
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ