Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτά που λέει και ο τρόπος που τα λέει, δείχνουν άνθρωπο βαρεμένο.
Οπότε προσπαθώ να καταλάβω τι έχει παιχτεί.
ΥΓ: μη ρωτήσεις τι λέει. Όλα.
Η φιλοσοφια μου είναι διαφορετικη.
Σε ένα περιβάλλον τρέλλας είναι αφύσικο να ζεις καθησυχασμενος , αυτό που λέμε στην κοσμαρα σου.
Για εμένα το ανησυχητικό είναι το αναποδο. Να σε έχουν περικυκλώσει μουρλοι, να ακούς παλαβωμαρες, να σου επιβάλλουν έναν αρρωστημένο τρόπο ζωής και εσύ να είσαι ατάραχος. Να μη σε αγγίζει αυτό που γινεται δίπλα σου. Δείχνει ότι έχεις αποκοπεί από το περιβάλλον με ο,τι αυτό συνεπάγεται
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
GoBack έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:36
Αυτο εχει απειρως μικροτερη πιθανοτητα να συμβει απο το να πεθανει καποιος απο κορονοιο.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ
Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσες να σκεφτείς;;;
Ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για θάνατο απλώς, αλλά για ψυχιατρικές περιπτώσεις που θεωρούν ότι οι σκύλοι είναι ανώτεροι των ανθρώπων;;;
Πρέπει να έχεις μυαλό για να το καταλάβεις όμως!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Belisarius έγραψε: 17 Οκτ 2020, 20:31
2. Όποιος ενοχλείται από τα σκατά των σκύλων πρώτα να τα μαζέψει (όλα - όλων των σκύλων της γειτονιάς) και μετά να μιλήσει. Αλλιώς να πάει να γαμηθεί.
2. Όποιος ενοχλείται από τα σκατά των σκύλων πρώτα να τα μαζέψει (όλα - όλων των σκύλων της γειτονιάς) και μετά να μιλήσει. Αλλιώς να πάει να γαμηθεί.
Να τα μαζέψουν τα αφεντικά τους, βρωμιάρη
Αφού ανέχεσαι σκατά γύρω σου, βρωμιάρης είσαι εσύ.
Εγω καθαρίζω καθημερινά στο βαθμό που μπορώ και συνολικά σε ακτίνα χιλιομέτρων τη γειτονιά από σκουπίδια και ανθρώπινα σκατά.
Εχω μαζέψει κυριολεκτικά 100δες σακούλες σκουπιδιών τους τελευταίους μήνες. Σιχαίνομαι πιο πολύ όσους μου λένε μπράβο ή διαμαρτύρονται για τα σκουπίδα και τα σκυλόσκατα αλλά δεν κάνουν τίποτα για να καθαριστεί το μέρος από όσους βρωμίζουν. Οι δεύτεροι δεν αντιλαμβάνονται πόσο γίδια είναι και την ασχήμια.
Τέρμα οι πίπες. Όποιος παραπονιέται και δε καθαρίζει είναι μέρος του προβλήματος.
Να τα μαζέψουν τα αφεντικά τους, βρωμιάρη
Εγω καθαρίζω καθημερινά στο βαθμό που μπορώ και συνολικά σε ακτίνα χιλιομέτρων τη γειτονιά από σκουπίδια και ανθρώπινα σκατά.
Εχω μαζέψει κυριολεκτικά 100δες σακούλες σκουπιδιών τους τελευταίους μήνες. Σιχαίνομαι πιο πολύ όσους μου λένε μπράβο ή διαμαρτύρονται για τα σκουπίδα και τα σκυλόσκατα αλλά δεν κάνουν τίποτα για να καθαριστεί το μέρος από όσους βρωμίζουν. Οι δεύτεροι δεν αντιλαμβάνονται πόσο γίδια είναι και την ασχήμια.
Τέρμα οι πίπες. Όποιος παραπονιέται και δε καθαρίζει είναι μέρος του προβλήματος.
Το τι εχεις μαζέψει εσύ, με αφήνει αδιάφορο
Ανωμαλάρα
Ανωμαλάρα
Και μένα με αφήνει αδιάφορο αν κολυμπάς στα σκυλόσκατα. Αφού δε τα καθαρίζεις, σου αξίζει.
Ανωμαλάρα
Και μένα με αφήνει αδιάφορο αν κολυμπάς στα σκυλόσκατα. Αφού δε τα καθαρίζεις, σου αξίζει.
Δηλαδή άμα εσύ είχες χόμπι να μαζεύεις τα προφυλακτικά από τους κάδους, θα έπρεπε εγω να μην δικαιούμαι να διαμαρτύρομαι για τους δίπλα που ουρλιάζουν όσο πηδιούνται; οχι, κύριε