Εσύ είδες το παιδί σου φαγωμενο και σκοτωμένο και κάνεις έτσι;OANNHSEA έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:04Όταν θα δεις το παιδί σου φαγωμένο ή και σκοτωμένο από κόπρους, τότε έλα να μου ξανακάνεις την ερώτηση...Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:36OANNHSEA έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:14 Ρε μην αγχώνεστε!!!
Τα σκυλολατρικά σκατά, μαζί με αυτά του φόρουμ βέβαια, σε λίγο καιρό θα έχουν ανακηρύξει τους κόπρους θεούς και όλα αυτά θα είναι απλά θυσίες προς τους σκυλοθεούς!!!
.
Εκτός από κάποιο φαρμακευτικό σχημα που σίγουρα θα βοηθούσε , τι άλλο θα ήθελες να γίνει με τα ιδιόκτητα σκυλιά ώστε να ηρεμήσεις κάπως;
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στα Εξαμιλια συγκεκριμένα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:46 Καλά, σε χωριό, λέει, έγινε η επίθεση και δεν βρίσκουν τον ιδιοκτήτη;
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση.
Ίσως είναι κάποιος που δεν μένει μόνιμα εκεί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:58 Φυσικα και δεν ειμαστε υπέρμαχοι στο να βασανιζονται τα δυσμοιρα ζωα, αλλα δεν μπορουμε να δεχτουμε να τιμωρουνται αυστηροτερα οσοι κακομεταχειριζονται σκυλο απο ανθρωπο, μια που ειναι πραγματικα παρανοικο.
Πρωτα ειναι η ανθρωπινη ζωη και πολυ χαμηλοτερα σε αξια αυτες του σκυλου και της γατας (υπαρχουν και καποια ειδη που μπαινουν στο ενδιαμεσο προς τα κατω, αλλα ας μην επεκταθουμε).
Μερικες κλωτσιες δημοσιως σε ανθρωπο ή σκυλο, πες μου τις ποινες.gassim έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:09Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:58 Φυσικα και δεν ειμαστε υπέρμαχοι στο να βασανιζονται τα δυσμοιρα ζωα, αλλα δεν μπορουμε να δεχτουμε να τιμωρουνται αυστηροτερα οσοι κακομεταχειριζονται σκυλο απο ανθρωπο, μια που ειναι πραγματικα παρανοικο.
Πρωτα ειναι η ανθρωπινη ζωη και πολυ χαμηλοτερα σε αξια αυτες του σκυλου και της γατας (υπαρχουν και καποια ειδη που μπαινουν στο ενδιαμεσο προς τα κατω, αλλα ας μην επεκταθουμε).
Δεν είναι στάνταρ, γίνεται δικαστήριο. Μερικές κλωτσιές έφαγε και ο Ζακ.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:12Μερικες κλωτσιες δημοσιως σε ανθρωπο ή σκυλο, πες μου τις ποινες.gassim έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:09Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:58 Φυσικα και δεν ειμαστε υπέρμαχοι στο να βασανιζονται τα δυσμοιρα ζωα, αλλα δεν μπορουμε να δεχτουμε να τιμωρουνται αυστηροτερα οσοι κακομεταχειριζονται σκυλο απο ανθρωπο, μια που ειναι πραγματικα παρανοικο.
Αλλά οι μερικές κλωτσιές σε άνθρωπο δεν είναι το ίδιο με μερικές κλωτσιές σε σκύλο και ακόμα περισσότερο σε γάτα.
Αν θες να πιάσουμε ενα αντικειμενικό κριτήριο να πιάσουμε τον φόνο ή τις μόνιμες σωματικές βλάβες που είναι το ίδιο για όλους.
Πόσα θα φας αν σκοτώσεις άνθρωπο και ποσα αν σκοτώσεις σκύλο;
Αυτο εχει απειρως μικροτερη πιθανοτητα να συμβει απο το να πεθανει καποιος απο κορονοιο.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣOANNHSEA έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:04Όταν θα δεις το παιδί σου φαγωμένο ή και σκοτωμένο από κόπρους, τότε έλα να μου ξανακάνεις την ερώτηση...Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:36OANNHSEA έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:14 Ρε μην αγχώνεστε!!!
Τα σκυλολατρικά σκατά, μαζί με αυτά του φόρουμ βέβαια, σε λίγο καιρό θα έχουν ανακηρύξει τους κόπρους θεούς και όλα αυτά θα είναι απλά θυσίες προς τους σκυλοθεούς!!!
.
Εκτός από κάποιο φαρμακευτικό σχημα που σίγουρα θα βοηθούσε , τι άλλο θα ήθελες να γίνει με τα ιδιόκτητα σκυλιά ώστε να ηρεμήσεις κάπως;
.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:01Εσύ είδες το παιδί σου φαγωμενο και σκοτωμένο και κάνεις έτσι;OANNHSEA έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:04Όταν θα δεις το παιδί σου φαγωμένο ή και σκοτωμένο από κόπρους, τότε έλα να μου ξανακάνεις την ερώτηση...Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:36
.
Έλα ρε μλκ και εσύ που ασχολείσαι με το κύριο που έχει άποψη για τα πάντα και δεν ξέρει τπτ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:12Μερικες κλωτσιες δημοσιως σε ανθρωπο ή σκυλο, πες μου τις ποινες.gassim έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:09Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:58 Φυσικα και δεν ειμαστε υπέρμαχοι στο να βασανιζονται τα δυσμοιρα ζωα, αλλα δεν μπορουμε να δεχτουμε να τιμωρουνται αυστηροτερα οσοι κακομεταχειριζονται σκυλο απο ανθρωπο, μια που ειναι πραγματικα παρανοικο.
Αν σε κυνηγήσει ο άνθρωπος μέχρι τέλους και δεν βαρεθεί με την γραφειοκρατεία , κάτι μου λέει ότι οι ποινές είναι βαρύτερες. Εδώ έχουμε δει πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά μόνο για εξύβριση. Τι προσπαθείς να πεις;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Οτι 30 χιλιαρικα αν δεν αφησεις σε άνθρωπο μονιμο κουσουρι, δεν θα φας.Gewponos90 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:42
Αν σε κυνηγήσει ο άνθρωπος μέχρι τέλους και δεν βαρεθεί με την γραφειοκρατεία , κάτι μου λέει ότι οι ποινές είναι βαρύτερες. Εδώ έχουμε δει πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά μόνο για εξύβριση. Τι προσπαθείς να πεις;
Με απλή επίθεση πας ένα χρόνο φυλακή.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:46Οτι 30 χιλιαρικα αν δεν αφησεις σε άνθρωπο μονιμο κουσουρι, δεν θα φας.Gewponos90 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:42panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:12
Μερικες κλωτσιες δημοσιως σε ανθρωπο ή σκυλο, πες μου τις ποινες.
Αλλά σου ξαναλέω δεν υπάρχει καποιο αδίκημα που λέγεται "μερικές κλωτσιές", κρίνεται ανάλογα απο δικαστήριο.
Γενικά συγκρίνεις ανόμια πράγματα, αν δεν θέλει να φάει κάποιος 30 χιλ πρόστιμο πρέπει να κάνει το πιο απλό πράγμα του κόσμου: να μην κακοποιήσει ζώο.
Μερικοί κάνουν λες και τους στερούνε κάποιο νόμιμο δικαίωμα τους που τους είναι απαραίτητο για να κρατηθούν στην ζωή.
Δεν σου στερουν κανενα δικαιωμα.gassim έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:56Με απλή επίθεση πας ένα χρόνο φυλακή.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:46Οτι 30 χιλιαρικα αν δεν αφησεις σε άνθρωπο μονιμο κουσουρι, δεν θα φας.Gewponos90 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:42
Αλλά σου ξαναλέω δεν υπάρχει καποιο αδίκημα που λέγεται "μερικές κλωτσιές", κρίνεται ανάλογα απο δικαστήριο.
Γενικά συγκρίνεις ανόμια πράγματα, αν δεν θέλει να φάει κάποιος 30 χιλ πρόστιμο πρέπει να κάνει το πιο απλό πράγμα του κόσμου: να μην κακοποιήσει ζώο.
Μερικοί κάνουν λες και τους στερούνε κάποιο νόμιμο δικαίωμα τους που τους είναι απαραίτητο για να κρατηθούν στην ζωή.
Αν αυριο βγει νομος που να λεει οτι οποιος κανει shoplifting θα τρωει 30 χρονια καθειρξη, παλι θα διαμαρτυρηθουμε.
Φυσικα θα βγεις να πεις οτι το κανουμε επειδη ειμαστε υπερ των κλεφτων, και αμα δεν θελουν να μεινουν 30 χρόνια στην φυλακη ας μην κλεψουν.
Αυτο θα καταλαβεις δηλαδή.
Δεν θα βγω να πω τίποτα, όπως το βλέπει ο καθένας.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:20Δεν σου στερουν κανενα δικαιωμα.gassim έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:56Με απλή επίθεση πας ένα χρόνο φυλακή.panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:46
Οτι 30 χιλιαρικα αν δεν αφησεις σε άνθρωπο μονιμο κουσουρι, δεν θα φας.
Αν αυριο βγει νομος που να λεει οτι οποιος κανει shoplifting θα τρωει 30 χρονια καθειρξη, παλι θα διαμαρτυρηθουμε.
Φυσικα θα βγεις να πεις οτι το κανουμε επειδη ειμαστε υπερ των κλεφτων, και αμα δεν θελουν να μεινουν 30 χρόνια στην φυλακη ας μην κλεψουν.
Αυτο θα καταλαβεις δηλαδή.
Εσένα σου φαίνεται άδικος εμένα μου φαίνεται δίκαιος, αλλά ο νόμος είναι νόμος.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Διαβάζοντας το ποσό νόμιζα πως είναι λάθος, τόσο εξωπραγματικό μου φάνηκε. Ανατρέχοντας στον νόμο βεβαιώθηκα για τα 30.000!panos291 έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:46 Οτι 30 χιλιαρικα αν δεν αφησεις σε άνθρωπο μονιμο κουσουρι, δεν θα φας.
Μια απλή σύγκριση με ποσά που επιδικάζονται σε τροχαία με υπαιτιότητα και σωματικές βλάβες αρκεί για να αντιληφθεί το παράλογο
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πρέπει να δει το δικό του παιδί για να βγάλει συμπέρασμα;Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:01Εσύ είδες το παιδί σου φαγωμενο και σκοτωμένο και κάνεις έτσι;OANNHSEA έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:04Όταν θα δεις το παιδί σου φαγωμένο ή και σκοτωμένο από κόπρους, τότε έλα να μου ξανακάνεις την ερώτηση...Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:36
.
Τι είδους λογική είναι αυτή..
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ