Πτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2020, 01:39
Ρε μαλακες πως λέγεται μια σειρά με ένα αεροπλάνο που για κάποιο λόγο πρέπει να ταξιδεύει στο σκοταδι/ο ήλιος σκοτώνει; Δεν είναι αμερικανικό νομίζω. Μιλήστε τώρα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Πτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2020, 01:39
Ρε μαλακες πως λέγεται μια σειρά με ένα αεροπλάνο που για κάποιο λόγο πρέπει να ταξιδεύει στο σκοταδι/ο ήλιος σκοτώνει; Δεν είναι αμερικανικό νομίζω. Μιλήστε τώρα.
Ο χαρακτηρισμός «μετρια» για το «Into the Night» είναι μάλλον ευφημιστικος. Πρόκειται για το παντρεμα γιουροβιζιον κιτς και φιλελεύθερης καταστροφολογιας. Το μοναδικό θετικό που μπορώ να βρω σε ένα τέτοιο έργο είναι ότι λειτουργεί παραδείγματικα, ως αποκρυστάλλωση της ΕΕ ως ιδεας, κι άρα αποφατικα.
Το «Succession» είναι χωρίς αμφιβολία αξιόλογο, αλλά κάπου το χάσανε οι σεναριογράφοι, προφανώς ερχόμενοι αντιμέτωποι με τους εγγενεις περιορισμους/τις ανεπάρκειες του ζανρ και του αμερικανικού φιλελευθερισμου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Mole έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:04
Ο χαρακτηρισμός «μετρια» για το «Into the Night» είναι μάλλον ευφημιστικος. Πρόκειται για το παντρεμα γιουροβιζιον κιτς και φιλελεύθερης καταστροφολογιας. Το μοναδικό θετικό που μπορώ να βρω σε ένα τέτοιο έργο είναι ότι λειτουργεί παραδείγματικα, ως αποκρυστάλλωση της ΕΕ ως ιδεας, κι άρα αποφατικα.
Το «Succession» είναι χωρίς αμφιβολία αξιόλογο, αλλά κάπου το χάσανε οι σεναριογράφοι, προφανώς ερχόμενοι αντιμέτωποι με τους εγγενεις περιορισμους/τις ανεπάρκειες του ζανρ και του αμερικανικού φιλελευθερισμου.
Αν μιλάμε για το ίδιο into the night με το torturo αν θες εξήγησε λίγο τη σκέψη σου. Όπα άκυρο. Μαλακίες λέω. Άλλο ήταν εκείνο. Κάπως the night after ή κάτι τέτοιο που ήταν από τις λίγες καλές αστυνομικές σειρές.