θυμάται κανείς όταν βγήκε το 'σιγά μην κλάψω' να είναι ο κιλλα-π συνδημιουργός;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Την είδατε ποτέ αχτένιστη»?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Την είδατε ποτέ αχτένιστη»?
έχω πάθει μπερενσταην
- Cecily Anne
Κανεις συναγωνισμο καλυτερου θανοντα; ΣΤαρχιδια μου; Τα ιδια λεω και για Τοπαλουδη. Δε διαχωριζω.Planis έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:55Βέβαια, αυτοί τουλάχιστον ξέρουν ποιός είναι ο φονιάς του γιού τους και τον είδαν να καταδικάζεται. Οι γονείς του Φουντούλη και του Καπελώνη δεν έχουν ακόμα καν το «προνόμιο» να γνωρίζουν ποιοι είναι οι φονιάδες των γιών τους. Και όπως φαίνεται, δεν θα το αποκτήσουν ποτέ, για ευνόητους λόγους.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:09
Φυσικά και αν ήμουν ο πατέρας του Φυσσα θα ήθελα να βασανισω μέχρι θανάτου τον Ρουπακια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι απλά έχασες παιδί. Στο φάγανε για την ιδεολογία του.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:09
Φυσικά και αν ήμουν ο πατέρας του Φυσσα θα ήθελα να βασανισω μέχρι θανάτου τον Ρουπακια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Δεν μου λεει κατι το ιδεολογια. Το "στο φαγανε" μου φτάνει.Naida έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:59Όχι απλά έχασες παιδί. Στο φάγανε για την ιδεολογία του.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:09
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχει κι αυτό τη βαρύτητα του.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:00Δεν μου λεει κατι το ιδεολογια. Το "στο φαγανε" μου φτάνει.Naida έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:59Όχι απλά έχασες παιδί. Στο φάγανε για την ιδεολογία του.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51
Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σέσι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές αυτό το θέμα.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:09
Και ναι, όταν χάνεις το παιδί σου, όντως ο κόσμος τελειώνει.
Οπότε, αν ζήσεις αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τον κόσμο με άλλα μάτια, γιατί το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί αν δεν έχεις άλλα παιδιά, το έχεις ήδη ζήσει.
Και νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι πιο επικίνδυνοι όχι όταν είναι εν θερμώ αλλά όταν παγώνουν.
Ναι, θα μπορούσα να περιμένω, δείχνοντας απολύτως ψύχραιμη. Για χρόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανώς εννοούσα κινησιολογία.
Δλδ τις κινήσεις ενός ανθρώπου στο χώρο.
Που την ξέρω, ποια;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Cecily Anne
Και αν και δεν ειμαι και η πιο φαν της λυσης, αλλοι το ριχνουν στη θρησκεια. Η εκκλησια έχει συχνα βασικο ρολο στο να τους κραταει τα γκεμια, απολυτα σεβαστο βεβαια.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:10
Και νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι πιο επικίνδυνοι όχι όταν είναι εν θερμώ αλλά όταν παγώνουν.
Ναι, θα μπορούσα να περιμένω, δείχνοντας απολύτως ψύχραιμη. Για χρόνια.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:12Προφανώς εννοούσα κινησιολογία.
Δλδ τις κινήσεις ενός ανθρώπου στο χώρο.
Που την ξέρω, ποια;
Το κινησιολογία.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- περαστικος
Την αναρχοφασιστικη.Naida έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:59Όχι απλά έχασες παιδί. Στο φάγανε για την ιδεολογία του.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:09
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
Planis
Μιας και ανεφέρθη η θρησκεία, εμένα η Μάγδα Φύσσα στον τρόπου που λειτουργεί μού θυμίζει τη Μαρία τη Μαγδαληνή πριν της αφαιρέσει ο Χριστός τα επτά δαιμόνια. Και θα επιμείνω ότι όλο αυτό δεν δικαιολογείται από τον χαμό του γιού της.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Same here αν του συμβεί το παραμικρό θα παραφρονίσω. Η ζωή μου τελείωσε. Και εννοείται πως θα θέλω να πάρω εκδίκηση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
όχι γιατί είναι λαϊκάντζαΣενέκας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:03 Αν κατάλαβα καλά, το point της κας Μάνδρου είναι "Μπράβο της που ξέρει να φέρεται σαν άνθρωπος, παρότι είναι λαϊκάντζα"?![]()
γιατί είναι από γειτονιά με λαϊκάντζες
είπε η Ιωάννα η Μάνδρου από τη Βλαχοκερασιά της Αρκαδίας.
Δήμαρχος Περάματος: Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη η κ. Μάνδρου από όλες τις γυναίκες της πόλης μας.
https://trikkipress.gr/%CE%B4%CE%B7%CE% ... %BF%CF%85/
- Cecily Anne
Αίλουρος έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:23 Δήμαρχος Περάματος: Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη η κ. Μάνδρου από όλες τις γυναίκες της πόλης μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση