!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Την είδατε ποτέ αχτένιστη»?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: «Την είδατε ποτέ αχτένιστη»?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Lord Snow έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:17

Οχι δεν εχω κατι τετοιο υποψιν και δεν καταλαβαινω απο που εβγαλες ενα τετοιο συμπερασμα.
Υπάρχει μια θεωρία ότι άνθρωποι που αντιδρούν με κάποια δόση υπερβολής σε ένα τέτοιο γεγονός, είναι άνθρωποι που αισθάνονται άσχημα για τη σχέση τους με τον θανόντα.

Αντιθέτως άνθρωποι που είχαν καλύτερες σχέσεις με τους εκλιποντες όσο αυτοί ήταν εν ζωή, θρηνούν περισσότερο εσωτερικά και όχι μεγαλοφονως. Όπως πχ οι γονείς της Τοπαλουδη
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Στο δείγμα μυαλού που διαθέτει η Μάνδρου οι ναυτεργάτες και οι κάτοικοι Περάματος είναι αμόρφωτοι άγριοι, ενώ οι κάτοικοι Ψυχικού και οι διανοούμενοι που στην συντριπτική τους πλειονότητα ζουν παρασιτικά σε βάρος των υπολοίπων είναι ευγενείς και υπεράνθρωποι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:16 Στο δείγμα μυαλού που διαθέτει η Μάνδρου οι ναυτεργάτες και οι κάτοικοι Περάματος είναι αμόρφωτοι
Αμόρφωτοι ναυτεργατες;;; :smt126

Άλλο πάλι κι αυτό, τι άλλο θα ακούσουμε ;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

αντί να ζητήσει συγνώμη έκανε και double down σε επιθετικότατο ύφος...(+ την κλασική τακτική κάθε μαλάκα όταν στριμώχνεται στη γωνία: "ξέρεις τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου" κλπ)

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8247158233
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:12 Μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της δε μπορείς να την παρεξηγείς, όσο τραβηγμένη και αν φαίνεται σε κάποιους αυτη η συμπεριφορά ή οτι παίζουν άλλα κίνητρα απο πίσω.
Δε μπορείς να την παρεξηγήσεις.
:+1:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

waldorf έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:00
Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:12 Μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της δε μπορείς να την παρεξηγείς, όσο τραβηγμένη και αν φαίνεται σε κάποιους αυτη η συμπεριφορά ή οτι παίζουν άλλα κίνητρα απο πίσω.
To έχω ξαναγράψει εδώ`μέσα ότι έχω περάσει από φυλακές και έχω γνωρίσει τον "καλύτερο" κόσμο.
Το ξαναλέω λοιπόν:
Οι φονιάδες πούλαγαν μούρη κι έλεγαν "το μπούστη 18 μαχαιριές του έριξα και σπαρτάραγε,και δεν έπρεπε να τον τελειώσω έπρεπε να τον αφήσω να ξεματώσει"
"Δυό μπιστολιές έφαγε το αρχίδι κι ακόμη κουνιότανε,του έριξα άλλες δυό".
Και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα.
Στο δικαστήριο όμως όταν εμφανιζόταν η μάνα του θύματος,έσκυβαν τα κεφάλια και δεν σπαθολούριαζαν.
Οι παλιότεροι παράνομοι μπορεί και να της φύλαγαν το χέρι και να της έλεγαν "συγνώμη μάνα",σαν να`ταν η δική τους μάνα..
Από φυλακές δεν έχω περάσει αλλά εχω καταγωγή και εχώ ζήσει Ν.Ιταλια.
Όποιος πείραζε Μάνα ή παιδί, τον έστελνε η ίδια του η φαμίλια Για βρουβες
Φυσικά και αν ήμουν ο πατέρας του Φυσσα θα ήθελα να βασανισω μέχρι θανάτου τον Ρουπακια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Σενέκας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:01 αντί να ζητήσει συγνώμη έκανε και double down σε επιθετικότατο ύφος...(+ την κλασική τακτική κάθε μαλάκα όταν στριμώχνεται στη γωνία: "ξέρεις τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου" κλπ)

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8247158233
σ'αυτή τη χώρα όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν δώσει αγώνες και αυτό είναι και το άλλοθί τους για όποια μαλακία τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σενέκας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:03 Αν κατάλαβα καλά, το point της κας Μάνδρου είναι "Μπράβο της που ξέρει να φέρεται σαν άνθρωπος, παρότι είναι λαϊκάντζα"? :xena:
Εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη γιατί έχω καταλάβει από την καλή και την ανάποδη τις αναλύσεις της Μάνδρου.

Η κυρία ήταν και είναι ξεκάθαρα φάση "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ" και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που ήθελε να περάσει ήταν ο σεβασμός στη ΘΕΣΜΙΚΟΤΗΤΑ που επέδειξαν σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές του έθνους, τόσο η Μάγδα Φύσσα όσο και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Το ίδιο ποιηματάκι επανέλαβε αυτούσιο σε όσες εκπομπές ήταν καλεσμένη. Η αξιοπρέπεια της Μάγδας Φύσσα που παρά τον πόνο της πήγαινε πάντα περιποιημένη από σεβασμό στο δικαστικό χώρο και το πόση εντύπωση της έκανε ο τρόπος με τον οποίο περίμενε την απόφαση της δικαιοσύνης ο Κουτσούμπας, τη σχεδόν παιδική αγωνία στο πρόσωπο του, τον απόλυτο σεβασμό που επεδείκνυε αυτή η έκφραση στο θεσμό του δικαστηρίου κλπ κλπ

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ναι κυρία Μάνδρου, το καταλάβαμε. Ο Φύσσας είναι ήρωας και το ΚΚΕ σέβεται απολύτως τους θεσμούς της χώρας γιατί η μητέρα του ήρωα ήταν πάντα καλοχτενισμένη στο δικαστήριο (από σεβασμό στους θεσμούς το έκανε και όχι για να τιμήσει το γιο της) και ο γενικός γραμματέας του κόμματος, είχε έκφραση μαθητή που περιμένει να ακούσει τον βαθμό που του έβαλε ο σεβάσμιος δάσκαλος όταν περίμενε την απόφαση. Έτσι για να μη νομίζουν κάποιοι ότι δεν υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς από μερικούς μερικούς...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:15
Lord Snow έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:00
Αυτο. Οταν εγινε τοτε το φονικο, ο πατερας μου ο οποιος γνωριζει τον πατερα του Φυσσα, απορουσε με την ψυχραιμια αυτων των ανθρωπων. Αυτος θα ειχε γινει βιτζιλαντης μεχρι να πεις Τσαρλς Μπρονσον. Ξερεις τι παει να πει να σου εχουν φαει το παιδι 2 τετραγωνα απο το σπιτι του, και να βολταρουν και να κοροιδευουν τοσα χρονια. Δεν αντεχεται αυτο ρε φιλε. Πραγματικα μπραβο στην ψυχραιμια τους. Και τα αλλα τα ακουω βερεσε.
Με όλη την καλή διάθεση, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι κι αν ξέρεις κι αν θέλεις μου απαντάς.

Από την κηνισιολογια της μητέρας τόσα χρόνια και από τις εκρήξεις της , εχω την εντύπωση πως νοιωθει η ίδια ενοχές για το θάνατο του παιδιού .

Έχεις κάποιο τέτοιο στοιχείο υπόψη σου;

Τι είναι κηνισιολογια; Και που την ξέρεις;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:38
Σενέκας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:03 Αν κατάλαβα καλά, το point της κας Μάνδρου είναι "Μπράβο της που ξέρει να φέρεται σαν άνθρωπος, παρότι είναι λαϊκάντζα"? :xena:
Εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη γιατί έχω καταλάβει από την καλή και την ανάποδη τις αναλύσεις της Μάνδρου.

Η κυρία ήταν και είναι ξεκάθαρα φάση "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ" και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που ήθελε να περάσει ήταν ο σεβασμός στη ΘΕΣΜΙΚΟΤΗΤΑ που επέδειξαν σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές του έθνους, τόσο η Μάγδα Φύσσα όσο και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Το ίδιο ποιηματάκι επανέλαβε αυτούσιο σε όσες εκπομπές ήταν καλεσμένη. Η αξιοπρέπεια της Μάγδας Φύσσα που παρά τον πόνο της πήγαινε πάντα περιποιημένη από σεβασμό στο δικαστικό χώρο και το πόση εντύπωση της έκανε ο τρόπος με τον οποίο περίμενε την απόφαση της δικαιοσύνης ο Κουτσούμπας, τη σχεδόν παιδική αγωνία στο πρόσωπο του, τον απόλυτο σεβασμό που επεδείκνυε αυτή η έκφραση στο θεσμό του δικαστηρίου κλπ κλπ

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ναι κυρία Μάνδρου, το καταλάβαμε. Ο Φύσσας είναι ήρωας και το ΚΚΕ σέβεται απολύτως τους θεσμούς της χώρας γιατί η μητέρα του ήρωα ήταν πάντα καλοχτενισμένη στο δικαστήριο (από σεβασμό στους θεσμούς το έκανε και όχι για να τιμήσει το γιο της) και ο γενικός γραμματέας του κόμματος, είχε έκφραση μαθητή που περιμένει να ακούσει τον βαθμό που του έβαλε ο σεβάσμιος δάσκαλος όταν περίμενε την απόφαση. Έτσι για να μη νομίζουν κάποιοι ότι δεν υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς από μερικούς μερικούς...
Εδώ ο Κουτσούμπας αναγκάστηκε (;) να αρθρογραφήσει μαζί με τους φανατικούς ταξικούς εχθρούς στην αναρχοαριστερίζουσα «Εφημερίδα των Συντακτών» και δεν θα περίμενε με αγωνία την απόφαση; Κρινόταν ουσιαστικά η πολιτική ύπαρξή του από αυτήν την απόφαση...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Yochanan έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:04
:+1:
Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τίθεται καν θέμα παρεξήγησης.

Για να παρεξηγήσεις κάτι, σημαίνει ότι το έκρινες.

Μια μάνα που έχασε το παιδί της βίαια, είναι σχεδόν αφύσικο να την κρίνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:09
Φυσικά και αν ήμουν ο πατέρας του Φυσσα θα ήθελα να βασανισω μέχρι θανάτου τον Ρουπακια.
Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51
Αυτό. Απορώ με το κουραγιο τους. Εχεις χασει το παιδι σου, σταρχιδια σου ο κοσμος τελειωσε. Αδειαζεις μια καραμπινα πανω του για πλακα. Τρελη δυναμη ψυχης οι τυποι.
Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Planis έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:46 Εδώ ο Κουτσούμπας αναγκάστηκε (;) να αρθρογραφήσει μαζί με τους φανατικούς ταξικούς εχθρούς στην αναρχοαριστερίζουσα «Εφημερίδα των Συντακτών» και δεν θα περίμενε με αγωνία την απόφαση; Κρινόταν ουσιαστικά η πολιτική ύπαρξή του από αυτήν την απόφαση...
Ε, κάτι τέτοιο λέω κι εγώ. Αλλά μια χαρά το πλάσαρε η κυρία το θέμα.

Όχι βρε κουτά, δεν είχε αγωνία για το κόμμα του, αγωνία για τη διατήρηση των δημοκρατικών θεσμών είχε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 22:51
Βέβαια, αυτοί τουλάχιστον ξέρουν ποιός είναι ο φονιάς του γιού τους και τον είδαν να καταδικάζεται. Οι γονείς του Φουντούλη και του Καπελώνη δεν έχουν ακόμα καν το «προνόμιο» να γνωρίζουν ποιοι είναι οι φονιάδες των γιών τους. Και όπως φαίνεται, δεν θα το αποκτήσουν ποτέ, για ευνόητους λόγους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”