Το είχε ανακοινώσει ο Τσιόδρας τέλος Μαΐου για τεστ αντισωμάτων που χρησιμοποιήθηκε στο εξωτερικό σε δύο χώρες (η μία ήταν η Κίνα, η άλλη δεν θυμάμαι) και είχε ανιχνευτεί παρουσία τους στο 100% των ασθενών στην πρώτη έρευνα και στο 98,7% στην δέυτερη. Είχε χαρακτηρίσει μάλιστα το συγκεκριμένο τεστ πολύ αξιόπιστο (ενδεχομένως να μην κυκλοφορεί ακόμα ευρέως και να χρησιμοποιείται για ερευνητικούς σκοπούς για την ώρα - δεν το ξέρω αυτό). Για να ψάξω θα το κάνω αύριο, σίγουρα θα βρω αναφορές.foscilis έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:13Για δείξε μου ΔΥΟ από αυτά τα πράγματα.Green Dragon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:56Αν και συνήθως δεν το κάνεις, εδώ βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου.foscilis έγραψε: 06 Οκτ 2020, 13:40 Μα το να έχεις αντισώματα δε σημαίνει ότι έχεις νοσήσει. Π.χ. όταν εμβολιάζεσαι αντισώματα αναπτύσσεις. Το ίδιο συμβαίνει και αν δεχτείς μια μικρή δόση που δεν ήταν αρκετή για να αρρωστήσεις. Άλλωστε δεν υπάρχουν "αντισώματα του Covid", είναι παρόμοια με όλων των συγγενικών ιών.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά: παγκοσμίως μετράμε 35 εκατομμύρια κρούσματα και 1.000.000 νεκρούς. Το να κάθεσαι να θεωρητικολογείς ότι ΙΣΩΣ έχουν κολλήσει άλλο 1 δισεκατομμύριο (κάτι για το οποίο δεν προσφέρεις την παραμικρή απόδειξη και βασικά είναι αδύνατο να διαπιστωθεί αλλά τρομερά χλωμό μια και αν είχαν όλοι αυτοί αντισώματα πολύ απλά δε θα διαδίδονταν έτσι ο ιός) είναι πολύ απλά αλητεία για να βγάλεις τον ιό ακίνδυνο επειδή τα μόνα μαθηματικά που ξέρεις εσύ είναι τι μπαίνει και τι βγαίνει από το πορτοφόλι σου.
ΥΓ Εγώ σε αντίθεση με κάτι μαλάκες εδώ μέσα πλήρωσα 25 ευρώ για τεστ αντισωμάτων και διάβασα πολύ καλά τι κάνει και τι δεν κάνει.
Το ότι έκανες εσύ τεστ αντισωμάτων δεν σημαίνει ότι έκανες αυτό το τεστ αλλά ένα απ' όσα υπάρχουν διαθέσιμα μαζικά. Τα περισσότερα δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια.