!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
runner

Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Η ηγεσία της Χ.Α. δε νομίζω να καταδικαστεί.
Ίσως κάποιοι από αυτούς πχ ο Μίχος.
Κλασικά, θα την πληρώσουν ο Ρουπακιάς και άλλα 15-20 τριτοτέταρτα μέλη.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

The Rebel έγραψε: 05 Οκτ 2020, 20:09
Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 20:00
The Rebel έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:48
Εικόνα
Εικόνα

Αφού το είχανε απαντήσει αυτό ρε. Και μάλιστα κράξανε τον Κουρή τότε. ξέρεις κάτι πιο νέο που μου διέφυγε;
:102:

ΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΤΡΕ!

Εικόνα

Διαβάζουμε, στην εφημερίδα «Ελεύθερον Βήμα» της 23ης Αυγούστου 1941, το ρεπορτάζ από την συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Γ. Τσολάκογλου με τον Γερμανό διοικητή του «Φρουρίου Κρήτη» στρατηγό της αεροπορίας Αντρέ:

«Τούτον (σ.σ. τον Γερμανό στρατηγό) υπεδέχθη ο κ. Τσολάκογλου και προσεφώνησε γερμανιστί η δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη, ενώ προσέφερεν ανθοδέσμην. Ο στρατηγός Αντρέ απαντών είπεν: “Αυτό είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή”»…

Ποια ήταν η «δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη», που προσέφερε χαρά στον Γερμανό κατακτητή της Κρήτης; Η αδερφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θεία του Κυριάκου! :g030:
Ε εντάξει. Μπορεί να υποχρεωθήκανε. Μπορεί αφέλεια, μπορεί και λίγο κοιτάμε τον κώλο μας και ατ' αρχίδια μας κάθε ηθική. Αλλά δεν βγάζει αυτό και συνεργάτη τους τον δράκουλα :102: Αν και θα με συνέφερε να έσπρωχνα στην κατεύθυνση που δείχνεις αλλά εντάξει. ας είμαστε ανθρώπινοι.
Ας βάλει και κανένας νουδουλικός την επίσημη θέση τους (κάνας απ' τους ποιοτικούς όχι ο Ελτσάβ ή ο πόντικας). Νομίζω ότι είχαν βγάλει κάτι συγκροτημένο και ο Κουρής δεν επέμεινε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

runner έγραψε: 05 Οκτ 2020, 22:15 Η ηγεσία της Χ.Α. δε νομίζω να καταδικαστεί.
Ίσως κάποιοι από αυτούς πχ ο Μίχος.
Κλασικά, θα την πληρώσουν ο Ρουπακιάς και άλλα 15-20 τριτοτέταρτα μέλη.
Ο Γκόλντεν που θα καταδικαστεί σε χρόνια θλίψη; :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2020, 22:06 κατι παιζει
https://twitter.com/tou_diaolou/status/ ... 4517757961
Τίποτα δεν παίζει, κοπροσκυλιάζουν οι δικαστικοί υπάλληλοι.
Οι δημοσιεύσεις των αποφάσεων γίνονται σε ειδική συνεδρίαση η οποία συνήθως γίνεται πριν την κανονική. Δεν χρειάζεται γραμματέας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:14
Αίλουρος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:11
Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:08

Καταδικάστηκε εκτός δικής; Ενδιαφέρον
Νόμιζα ότι είχε ήδη καταδικαστεί ο συγκεκριμένος.Λάθος μου.
Αυτή η δίκη που τελειώνει μεθαύριο έπρεπε να είναι δίκη του Ρουπακιά και όσων εμπλέκονται στη δολοφονία του Φύσσα.

Η επιλογή του Σαμαρά να την κάνει δική της χρυσής αυγής, προκειμένου να σκυλεψει εκλογικά το πτώμα δημιουργεί πολύ κακό προηγούμενο.
Όσοι από την αριστερά εύχονται συνολική καταδίκη του ναζοκόμματος θα έπρεπε να είναι πολύ επιφυλακτικοί
Συμφωνώ απολύτως αλλά σάμπως ήταν η πρώτη μλκ του μονόφθαλου Πιτσαγιόλο.
Και τώρα που τον έχει ξεχάσει και η μάνα του, ποιος θα ζητήσει ευθύνες;
My Life had stood, a Loaded Gun
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Χαοτικός έγραψε: 05 Οκτ 2020, 23:44 Ο Γκόλντεν που θα καταδικαστεί σε χρόνια θλίψη; :102:
Θα παρηγορηθεί που οι αγαπημένοι του Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης θα μείνουν εκτός φυλακής.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

:smt005:
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Πακμαν

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πακμαν »

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πακμαν την 06 Οκτ 2020, 03:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Γιατί καθεστωτικός αντιφασισμός δεν υπάρχει στη κυριολεξία.
Γιατί οι νεοναζί αποτέλεσαν από το 2011 το ανάχωμα του συστήματος απέναντι στο αντιμνημονιακό κίνημα σε μία προσπάθεια μαντρώματος συντηρητικών ψηφοφόρων πριν αλλάξουν ιδεολογικό στρατόπεδο λόγω της ανέχειας που προκάλεσαν στην πλειοψηφία τα μνημόνια.
Το ίδιο το σύστημα τροφοδότησε την ανάγκη για "περισσότερο πατριωτισμό", για "Ελλάδα μόνο για Έλληνες" ως αντισυστημικά τάχα μου προτάγματα (και για αυτό οι νεοναζί βρήκαν πρόθυμα καθεστωτικά ΜΜΕ να τους διαφημίζουν), για να έρθει σε δεύτερη μοίρα το πραγματικό τότε αντισυστημικό αίτημα της ριζικής ανακατανομής του πλούτου στη χώρα.

Εικόνα

Εικόνα

Προσοχή στον "καθεστωτικό αντιφασισμό"
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

Αύριο δεν θα έχει μάθημα το παιδί γιατί η δασκάλα θα πάει στα δικαστήρια για την απόφαση

Είναι τα πιστεύω της όπως δήλωσε και μπράβο της.

:smt038
Άβαταρ μέλους
Leon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leon »

Kauldron έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:00
nemo έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:56
vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:38 Φυσικα και δεν τα κατάφερε. Εγώ κατάφερα να κανω εκεινον άνθρωπο, γιδοβοσκέ. Και τον έχω σούζα. Μακάρι να εβρισκε ενα παιδι σαν εμένα η κόρη σου να σε εκανα κι εσενα ανθρωπο, αλλα χλωμό να μπεις εσύ σε ανθρωπινο καλούπι. Τυρόγαλο θα παραμεινεις.
Δυστυχισμένος θα είναι σίγουρα και αν ήταν στο χέρι του θα σε έβαζε στο σημάδι.. αντί για το αγριογούρουνο :smt005:
Να σου πώ την αλήθεια, κι εγώ ζώο δε θα μπορούσα να σκοτώσω. Δηλαδή τετράποδο. Κι από πουλάκια (ακόμα και κότες) δε θα μπορούσα.
Κανένας δεξιός ή εθνικιστής δεν μπορεί να στηρίζει τον εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και τους ναζί εκφραστές του.Ξεκάθαρα πράγματα: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =773776755
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”