!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
Η ηγεσία της Χ.Α. δε νομίζω να καταδικαστεί.
Ίσως κάποιοι από αυτούς πχ ο Μίχος.
Κλασικά, θα την πληρώσουν ο Ρουπακιάς και άλλα 15-20 τριτοτέταρτα μέλη.
Ε εντάξει. Μπορεί να υποχρεωθήκανε. Μπορεί αφέλεια, μπορεί και λίγο κοιτάμε τον κώλο μας και ατ' αρχίδια μας κάθε ηθική. Αλλά δεν βγάζει αυτό και συνεργάτη τους τον δράκουλαThe Rebel έγραψε: 05 Οκτ 2020, 20:09![]()
ΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΤΡΕ!
Διαβάζουμε, στην εφημερίδα «Ελεύθερον Βήμα» της 23ης Αυγούστου 1941, το ρεπορτάζ από την συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Γ. Τσολάκογλου με τον Γερμανό διοικητή του «Φρουρίου Κρήτη» στρατηγό της αεροπορίας Αντρέ:
«Τούτον (σ.σ. τον Γερμανό στρατηγό) υπεδέχθη ο κ. Τσολάκογλου και προσεφώνησε γερμανιστί η δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη, ενώ προσέφερεν ανθοδέσμην. Ο στρατηγός Αντρέ απαντών είπεν: “Αυτό είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή”»…
Ποια ήταν η «δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη», που προσέφερε χαρά στον Γερμανό κατακτητή της Κρήτης; Η αδερφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θεία του Κυριάκου!![]()
Ας βάλει και κανένας νουδουλικός την επίσημη θέση τους (κάνας απ' τους ποιοτικούς όχι ο Ελτσάβ ή ο πόντικας). Νομίζω ότι είχαν βγάλει κάτι συγκροτημένο και ο Κουρής δεν επέμεινε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο Γκόλντεν που θα καταδικαστεί σε χρόνια θλίψη;runner έγραψε: 05 Οκτ 2020, 22:15 Η ηγεσία της Χ.Α. δε νομίζω να καταδικαστεί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τίποτα δεν παίζει, κοπροσκυλιάζουν οι δικαστικοί υπάλληλοι.πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2020, 22:06 κατι παιζει
https://twitter.com/tou_diaolou/status/ ... 4517757961
Οι δημοσιεύσεις των αποφάσεων γίνονται σε ειδική συνεδρίαση η οποία συνήθως γίνεται πριν την κανονική. Δεν χρειάζεται γραμματέας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Συμφωνώ απολύτως αλλά σάμπως ήταν η πρώτη μλκ του μονόφθαλου Πιτσαγιόλο.Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:14Αυτή η δίκη που τελειώνει μεθαύριο έπρεπε να είναι δίκη του Ρουπακιά και όσων εμπλέκονται στη δολοφονία του Φύσσα.
Η επιλογή του Σαμαρά να την κάνει δική της χρυσής αυγής, προκειμένου να σκυλεψει εκλογικά το πτώμα δημιουργεί πολύ κακό προηγούμενο.
Όσοι από την αριστερά εύχονται συνολική καταδίκη του ναζοκόμματος θα έπρεπε να είναι πολύ επιφυλακτικοί
Και τώρα που τον έχει ξεχάσει και η μάνα του, ποιος θα ζητήσει ευθύνες;
My Life had stood, a Loaded Gun
Θα παρηγορηθεί που οι αγαπημένοι του Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης θα μείνουν εκτός φυλακής.
- Golden Age
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- wooded glade
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Έχει και εφετείο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πακμαν την 06 Οκτ 2020, 03:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Γιατί καθεστωτικός αντιφασισμός δεν υπάρχει στη κυριολεξία.
Γιατί οι νεοναζί αποτέλεσαν από το 2011 το ανάχωμα του συστήματος απέναντι στο αντιμνημονιακό κίνημα σε μία προσπάθεια μαντρώματος συντηρητικών ψηφοφόρων πριν αλλάξουν ιδεολογικό στρατόπεδο λόγω της ανέχειας που προκάλεσαν στην πλειοψηφία τα μνημόνια.
Το ίδιο το σύστημα τροφοδότησε την ανάγκη για "περισσότερο πατριωτισμό", για "Ελλάδα μόνο για Έλληνες" ως αντισυστημικά τάχα μου προτάγματα (και για αυτό οι νεοναζί βρήκαν πρόθυμα καθεστωτικά ΜΜΕ να τους διαφημίζουν), για να έρθει σε δεύτερη μοίρα το πραγματικό τότε αντισυστημικό αίτημα της ριζικής ανακατανομής του πλούτου στη χώρα.

Προσοχή στον "καθεστωτικό αντιφασισμό"
Γιατί οι νεοναζί αποτέλεσαν από το 2011 το ανάχωμα του συστήματος απέναντι στο αντιμνημονιακό κίνημα σε μία προσπάθεια μαντρώματος συντηρητικών ψηφοφόρων πριν αλλάξουν ιδεολογικό στρατόπεδο λόγω της ανέχειας που προκάλεσαν στην πλειοψηφία τα μνημόνια.
Το ίδιο το σύστημα τροφοδότησε την ανάγκη για "περισσότερο πατριωτισμό", για "Ελλάδα μόνο για Έλληνες" ως αντισυστημικά τάχα μου προτάγματα (και για αυτό οι νεοναζί βρήκαν πρόθυμα καθεστωτικά ΜΜΕ να τους διαφημίζουν), για να έρθει σε δεύτερη μοίρα το πραγματικό τότε αντισυστημικό αίτημα της ριζικής ανακατανομής του πλούτου στη χώρα.

Προσοχή στον "καθεστωτικό αντιφασισμό"
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Αύριο δεν θα έχει μάθημα το παιδί γιατί η δασκάλα θα πάει στα δικαστήρια για την απόφαση
Είναι τα πιστεύω της όπως δήλωσε και μπράβο της.

Είναι τα πιστεύω της όπως δήλωσε και μπράβο της.
- Παλαιοελλαδίτης
Κανένας δεξιός ή εθνικιστής δεν μπορεί να στηρίζει τον εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και τους ναζί εκφραστές του.Ξεκάθαρα πράγματα: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =773776755Kauldron έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:00Να σου πώ την αλήθεια, κι εγώ ζώο δε θα μπορούσα να σκοτώσω. Δηλαδή τετράποδο. Κι από πουλάκια (ακόμα και κότες) δε θα μπορούσα.nemo έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:56Δυστυχισμένος θα είναι σίγουρα και αν ήταν στο χέρι του θα σε έβαζε στο σημάδι.. αντί για το αγριογούρουνοvantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:38 Φυσικα και δεν τα κατάφερε. Εγώ κατάφερα να κανω εκεινον άνθρωπο, γιδοβοσκέ. Και τον έχω σούζα. Μακάρι να εβρισκε ενα παιδι σαν εμένα η κόρη σου να σε εκανα κι εσενα ανθρωπο, αλλα χλωμό να μπεις εσύ σε ανθρωπινο καλούπι. Τυρόγαλο θα παραμεινεις.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις