Μου εχεις κρατήσει 2+ χρόνια ιστορικό εσύ. Ουτε που θυμάμαι πότε το ειχα αναφέρει αυτό στο πχορουμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Μου εχεις κρατήσει 2+ χρόνια ιστορικό εσύ. Ουτε που θυμάμαι πότε το ειχα αναφέρει αυτό στο πχορουμ.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Όταν έγραφες οτι ο πεθερός σου προσπαθούσε να σε κάνει άνδρα από φλούφη αλλά φαινεται οτι δεν τα κατάφερεvantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 17:56θεός!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φυσικα και δεν τα κατάφερε. Εγώ κατάφερα να κανω εκεινον άνθρωπο, γιδοβοσκέ. Και τον έχω σούζα. Μακάρι να εβρισκε ενα παιδι σαν εμένα η κόρη σου να σε εκανα κι εσενα ανθρωπο, αλλα χλωμό να μπεις εσύ σε ανθρωπινο καλούπι. Τυρόγαλο θα παραμεινεις.
Ε, τώρα, οχι να το παινευτώ, αλλά τους έχω όλους φακελωμένους.vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 17:56θεός!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δυστυχισμένος θα είναι σίγουρα και αν ήταν στο χέρι του θα σε έβαζε στο σημάδι.. αντί για το αγριογούρουνοvantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:38 Φυσικα και δεν τα κατάφερε. Εγώ κατάφερα να κανω εκεινον άνθρωπο, γιδοβοσκέ. Και τον έχω σούζα. Μακάρι να εβρισκε ενα παιδι σαν εμένα η κόρη σου να σε εκανα κι εσενα ανθρωπο, αλλα χλωμό να μπεις εσύ σε ανθρωπινο καλούπι. Τυρόγαλο θα παραμεινεις.
Να σου πώ την αλήθεια, κι εγώ ζώο δε θα μπορούσα να σκοτώσω. Δηλαδή τετράποδο. Κι από πουλάκια (ακόμα και κότες) δε θα μπορούσα.nemo έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:56Δυστυχισμένος θα είναι σίγουρα και αν ήταν στο χέρι του θα σε έβαζε στο σημάδι.. αντί για το αγριογούρουνοvantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:38 Φυσικα και δεν τα κατάφερε. Εγώ κατάφερα να κανω εκεινον άνθρωπο, γιδοβοσκέ. Και τον έχω σούζα. Μακάρι να εβρισκε ενα παιδι σαν εμένα η κόρη σου να σε εκανα κι εσενα ανθρωπο, αλλα χλωμό να μπεις εσύ σε ανθρωπινο καλούπι. Τυρόγαλο θα παραμεινεις.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το ειπε και ο πασοκος
"Σχετικά με την δίκη της Χρυσής Αυγής ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της την Τετάρτη"
"Ανεξαρτητη δικαιοσυνη"
"Σχετικά με την δίκη της Χρυσής Αυγής ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της την Τετάρτη"
"Ανεξαρτητη δικαιοσυνη"
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Έλα να πέσουμε ομαδικά από τα σύννεφα για τις μαφιόζικες μεθόδους του παμε.Γάταρος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 14:38 Σταμάτα να δικαιολογείς τα εγκλήματα της οργάνωσής σας. Έχετε κάνει πολλά.
Eχει χαλασει το συστημα αναγνωρισης της αστυνομιας αλλιως θα τους συλαμβανε αυτους στο βιντεο
δεν ειναι οτι διαχρονικα το (παρα)κρατος κανει πλατες στους δηθεν αντισυστημικους κομμουνιστες
δεν ειναι οτι διαχρονικα το (παρα)κρατος κανει πλατες στους δηθεν αντισυστημικους κομμουνιστες
Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
ΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΤΡΕ!

Διαβάζουμε, στην εφημερίδα «Ελεύθερον Βήμα» της 23ης Αυγούστου 1941, το ρεπορτάζ από την συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Γ. Τσολάκογλου με τον Γερμανό διοικητή του «Φρουρίου Κρήτη» στρατηγό της αεροπορίας Αντρέ:
«Τούτον (σ.σ. τον Γερμανό στρατηγό) υπεδέχθη ο κ. Τσολάκογλου και προσεφώνησε γερμανιστί η δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη, ενώ προσέφερεν ανθοδέσμην. Ο στρατηγός Αντρέ απαντών είπεν: “Αυτό είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή”»…
Ποια ήταν η «δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη», που προσέφερε χαρά στον Γερμανό κατακτητή της Κρήτης; Η αδερφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θεία του Κυριάκου!
Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
Τα τηλεφωνα απ την τοπικη διναν και παιρναν αλλα ο σαμαρας και μονο οσοι εμπλέκονταιBeria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:14Αυτή η δίκη που τελειώνει μεθαύριο έπρεπε να είναι δίκη του Ρουπακιά και όσων εμπλέκονται στη δολοφονία του Φύσσα.
Η επιλογή του Σαμαρά να την κάνει δική της χρυσής αυγής, προκειμένου να σκυλεψει εκλογικά το πτώμα δημιουργεί πολύ κακό προηγούμενο.
Όσοι από την αριστερά εύχονται συνολική καταδίκη του ναζοκόμματος θα έπρεπε να είναι πολύ επιφυλακτικοί
- ΜπλεΜπουμπυς
Δεν ξεχνάμε πως πλάτες στους ναζί έκαναν ΟΛΑ τα αστικά κόμματα.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις