Πήγαινε, τύπισσα. Θα σε φωνάξω αν χρειαστώ τις υπηρεσίες σου.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:40Ναι, προτιμώ να τον χρόνο που τρώω, να τον τρώω απαντώντας σε ποστ που με ενδιαφέρουν, όπως πχ του βατραχου στην παρούσα φάση. Έχεις κι άλλες απορίες, μπορώ να έχω την ησυχία μου;Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:38
Τρως χρόνο από το να τρως χρόνο στο πχόρουμ;
Live fast, die young, τύπισσα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Ποιός παλιός χρήστης είσαι;Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:43Πήγαινε, τύπισσα. Θα σε φωνάξω αν χρειαστώ τις υπηρεσίες σου.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:40Ναι, προτιμώ να τον χρόνο που τρώω, να τον τρώω απαντώντας σε ποστ που με ενδιαφέρουν, όπως πχ του βατραχου στην παρούσα φάση. Έχεις κι άλλες απορίες, μπορώ να έχω την ησυχία μου;Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:38
Τρως χρόνο από το να τρως χρόνο στο πχόρουμ;
Live fast, die young, τύπισσα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ρε ο άλλος χτες έγραψε πως υπάρχει δουλειά που δουλεύεις την Μεγάλη Πέμπτη!EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:47Εννοεις οτι υπάρχουν κ δουλειές που δεν καθεσαι απλα αραχτος ολη μερα στο γραφείο σου, να βγαζεις φωτοτυπίες, να μιλας στο τηλέφωνο κ να διαβάζεις κανα ΦΕΚ, τυπε;![]()
μιλάμε για μεγάλους παπατζήδες εδώ μέσα....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλό αυτό ρε τύπε, αλλά εγώ ξυπνάω ήδη μία ώρα και 20 λεπτά νωρίτερα από την ορισμένη ώρα προσελεύσεως, για να μπορέσω να φάω σχετικά ικανοποιητικά, να κάνω έναν στιγμιαίο καφέ, να ετοιμαστώ, να ντυθώ και να πάω στην δουλειά, η οποία είναι αρκετά κοντά. Φεύγω και νωρίτερα για να μην μπλέξω στην κίνηση.Papa John έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:40Το αντίθετο,δουλεύω στα 20 χλμ από το σπίτι μου.Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:36Τύπε, δουλεύεις από το σπίτι ή κάτω από το σπίτι σου;Papa John έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:27
Πριν την πρώτη γουλιά,μπορούν να γίνουν επίσης :
-στρέτσινγκ για να επανέλθουν οι μύες στο φυσιολογικό τους
-10 βαθιές αναπνοές
-50 κάμψεις για ζέσταμα
-30 βαθιά καθίσματα
και
-30 επαναλήψεις για τις γάμπες
Επίσης σου έχω νέα,μπορείς να φας μετά το πρωινό σου ! Ναι,υπάρχει κάτι πριν την πρώτη γουλιά καφέ που λέγεται φαγητό ! Συνήθως γιαούρτι με δημητριακά,τοστάκι,χυμός πορτοκάλι,αυγά βραστά,μπανάνα ! Αλήθεια λέω !
Καλά όλα αυτά, θα ήθελα να τα κάνω και γω, ίσως και κάποια ακόμα, αλλά θα πρέπει να ξυπνάς τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα, ακόμα και αν μένεις 2-3 χλμ από την εργασία σου.
Ξυπνάω εδώ και χρόνια καμμιά ώρα νωρίτερα για να ετοιμαστώ σωματικά και ψυχολογικά,όπου κι αν δουλεύω.
Αν έκανα όλα αυτά που λες, θα ήθελα άλλη μισή ώρα, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να κοιμόμουν και μισή ώρα νωρίτερα.
Dein Herz, meine Gier
Δικέ μου, κάπου πήρε το μάτι για έναν τύπο που δούλευε 16 Νοεμβρίου και 27 Οκτωβρίου μετά την γιορτή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:48ρε ο άλλος χτες έγραψε πως υπάρχει δουλειά που δουλεύεις την Μεγάλη Πέμπτη!EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:47Εννοεις οτι υπάρχουν κ δουλειές που δεν καθεσαι απλα αραχτος ολη μερα στο γραφείο σου, να βγαζεις φωτοτυπίες, να μιλας στο τηλέφωνο κ να διαβάζεις κανα ΦΕΚ, τυπε;![]()
Μιλάμε για εργασιακό μεσαίωνα, αν είναι αλήθεια!
Dein Herz, meine Gier
Εκτός αν αρχίσει ντεκαφεινέ. Ίδια γεύση έχει. Τον είχα κόψει για λίγο γενικά αλλά τώρα παίρνω ελληνικό ντεκαφfoscilis έγραψε: 28 Σεπ 2020, 12:04 Ε κοίτα η αλήθεια είναι άμα πίνεις καφέ 11 η ώρα το βράδυ μάλλον πρέπει να τον ελαττώσεις λίγο.
οι παπάδες νομιζω δουλεύουνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:48 ρε ο άλλος χτες έγραψε πως υπάρχει δουλειά που δουλεύεις την Μεγάλη Πέμπτη!
Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:31
Σαν την άλλη φορά, που νομίζεις ότι καβλώσαμε όλοι με το κωλοδάχτυλό σου.
Είσαι αφασία τυπε μου
Θες να πεις τωρα οτι εσύ εχεις δει παπάδες να δουλεύουν και μάλιστα πολλές φορέςnowhere έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:53οι παπάδες νομιζω δουλεύουνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:48 ρε ο άλλος χτες έγραψε πως υπάρχει δουλειά που δουλεύεις την Μεγάλη Πέμπτη!
Να τον συνοδεύεις με ζαμπονοκασερόπιτα ντεζαμπονοκασεροπιτέ, τύπε. Ταιριάζει απίστευτα.
Dein Herz, meine Gier
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχω μια ιστορία για ζαμπονοτυροπιτα και μιλκο αλλά δεν είναι της παρούσης 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ναι μωρέ, χέστο καλύτεραenterprise-psi έγραψε: 28 Σεπ 2020, 18:04 Έχω μια ιστορία για ζαμπονοτυροπιτα και μιλκο αλλά δεν είναι της παρούσης![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μήπως το πρόβλημα είναι ότι οι μάσκες δεν έχουν κατασκευαστεί έχοντας υπόψη την ελ μύτη; Μήπως πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση δομικού ρατσισμού εναντίον μη-λευκών πληθυσμών;
So hab ich dich schon unbedingt
- Cecily Anne
enterprise-psi έγραψε: 28 Σεπ 2020, 18:04 Έχω μια ιστορία για ζαμπονοτυροπιτα και μιλκο αλλά δεν είναι της παρούσης![]()
Τυρόπιτα μόνο!!!!! Το ζαμπόν είναι πλεονασμός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μΑ γΙαΤι νΑ πΙνΕι ΚαΠοΙοσ κΑφε αΜα ΔεΝ εΧει κΑφΕ μεΣαδεΝ εΙΝΑι πΡαγΜαΤικοΣ ΚαΦεσ1!!1!!!Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 18:03Να τον συνοδεύεις με ζαμπονοκασερόπιτα ντεζαμπονοκασεροπιτέ, τύπε. Ταιριάζει απίστευτα.
Γιατί τον πίνουμε σαν ζεστό ρόφημα. Πως πίνουμε ζεστή σοκολάτα. Για την γεύση και την μυρωδιά. Δεν είμαστε πρεζάκια
της καφείνης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-