Θα δούμε ανακοίνωση Οκτωβρίου και θα πράξουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Έχω ενεργοποιημένο και το λίμιτερ στα 60, τώρα δε ξέρω, αυτό είναι καλό για κακό για εμένα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπάρχουν τέτοιες δουλειές, τύπε ή είναι urban legend;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:47Εννοεις οτι υπάρχουν κ δουλειές που δεν καθεσαι απλα αραχτος ολη μερα στο γραφείο σου, να βγαζεις φωτοτυπίες, να μιλας στο τηλέφωνο κ να διαβάζεις κανα ΦΕΚ, τυπε;![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Ή απλά ξέρω τι δουλειά κάνει και ότι μπορεί να έχει καφετιέρα και γι'αυτό απάντησα με κουωτάρισμα εκείνον προσωπικά και δεν έκανα ένα γενικό ποστ.Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:48Υπάρχουν τέτοιες δουλειές, τύπε ή είναι urban legend;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:47Εννοεις οτι υπάρχουν κ δουλειές που δεν καθεσαι απλα αραχτος ολη μερα στο γραφείο σου, να βγαζεις φωτοτυπίες, να μιλας στο τηλέφωνο κ να διαβάζεις κανα ΦΕΚ, τυπε;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Σεπ 2020, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ στην θέση σου θα περίμενα λίγο ακόμη, δεν μας βγήκαν καλά οι πλακέτες που τυπώσαμε Βουργαρία παιδγιά, χίλια σόρρυ.enterprise-psi έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:48Θα δούμε ανακοίνωση Οκτωβρίου και θα πράξουμε![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τίποτα, καφέ από το σπίτι σε ποτήρι με καλή θερμομόνωση και τέλος. Εδώ τον φρέντο τον παίρνω από το σπίτι και η πρώτη γουλιά είναι κέντρο Αθήνας (να έχει αραιώσει αρκετά), ενώ τον πίνω μέχρι το απόγευμα. Δεν έχω τέτοια θέματαCecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:50 Ή απλά ξέρω τι δουλειά κάνει και ότι μπορεί να έχει καφετιέρα και γι'αυτό απάντησα με κουωτάρισμα εκείνον προσωπικά και δεν έκανα ένα γενικό ποστ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
nowhere έγραψε: 28 Σεπ 2020, 12:46πιο λογικο & πρακτικό από αυτό που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια να ξυπνάνε όλοι 3 ώρες νωρίτερα για να μαζέψουν κόκκους από την φυτεία στον κήπο και να τους καβουρδίσουν για την ιεροτελεστία του καφέ.θα προτιμουσα να πιω τις κάλτσες μου από τόση ταλαιπώριαvatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 12:36 Μια κουταλιά καφέ στο στόμα και γαργάρα με νερό.
Δεν πάει έτσι ρε σεις.
Πριν την πρώτη γουλιά,μπορούν να γίνουν επίσης :Ασέβαστος έγραψε: 28 Σεπ 2020, 12:48
ειδικα το πρωι, οι μονες πραξεις που μπορουν να γινουν πριν την πρωτη γουλια, ειναι κατουρημα και πλυσιμο. δεν καταλαβαινω πως μερικοι ανθρωποι μπορουν να ντυθουν, να οδηγησουν κλπ. οποτε ο καφες φτιαχνεται αμεσως μετα τις 2 ενεργειες που προανεφερα.
-στρέτσινγκ για να επανέλθουν οι μύες στο φυσιολογικό τους
-10 βαθιές αναπνοές
-50 κάμψεις για ζέσταμα
-30 βαθιά καθίσματα
και
-30 επαναλήψεις για τις γάμπες
Επίσης σου έχω νέα,μπορείς να φας μετά το πρωινό σου ! Ναι,υπάρχει κάτι πριν την πρώτη γουλιά καφέ που λέγεται φαγητό ! Συνήθως γιαούρτι με δημητριακά,τοστάκι,χυμός πορτοκάλι,αυγά βραστά,μπανάνα ! Αλήθεια λέω !
Και γω γενικά μίλησα, τύπισσα, ότι δεν δουλεύουν ΟΛΟΙ σε εσωτερικό χώρο, αλλά το ανέφερες εσύ και όχι σύσσωμη η χορωδία Τρικάλων.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:50Ή απλά ξέρω τι δουλειά κάνει και ότι μπορεί να έχει καφετιέρα και γι'αυτό απάντησα με κουωτάρισμα εκείνον προσωπικά και δεν έκανα ένα γενικό ποστ.Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:48Υπάρχουν τέτοιες δουλειές, τύπε ή είναι urban legend;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:47
Εννοεις οτι υπάρχουν κ δουλειές που δεν καθεσαι απλα αραχτος ολη μερα στο γραφείο σου, να βγαζεις φωτοτυπίες, να μιλας στο τηλέφωνο κ να διαβάζεις κανα ΦΕΚ, τυπε;![]()
Σαν την άλλη φορά, που νομίζεις ότι καβλώσαμε όλοι με το κωλοδάχτυλό σου.
Σκέψου λίγο τις γενικεύσεις σου, ενώ χέζεις τα χτεσινά πιτόγυρα, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
- Cecily Anne
Αυτο σου εξηγώ, αναφερόμουν σε όλους με παρόμοια δουλειά σαν εμένα κι εκείνον, επειδή τυγχάνει να ξέρω τη δουλειά του. Δεν είχα καμία διάθεση να σε συμπεριλάβω. Για την ακρίβεια και που σου απαντάω, βαριέμαι άπειρα και τρώω χρονο.Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:31Και γω γενικά μίλησα, τύπισσα, ότι δεν δουλεύουν ΟΛΟΙ σε εσωτερικό χώρο, αλλά το ανέφερες εσύ και όχι σύσσωμη η χορωδία Τρικάλων.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:50Ή απλά ξέρω τι δουλειά κάνει και ότι μπορεί να έχει καφετιέρα και γι'αυτό απάντησα με κουωτάρισμα εκείνον προσωπικά και δεν έκανα ένα γενικό ποστ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τύπε, δουλεύεις από το σπίτι ή κάτω από το σπίτι σου;Papa John έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:27Πριν την πρώτη γουλιά,μπορούν να γίνουν επίσης :Ασέβαστος έγραψε: 28 Σεπ 2020, 12:48
ειδικα το πρωι, οι μονες πραξεις που μπορουν να γινουν πριν την πρωτη γουλια, ειναι κατουρημα και πλυσιμο. δεν καταλαβαινω πως μερικοι ανθρωποι μπορουν να ντυθουν, να οδηγησουν κλπ. οποτε ο καφες φτιαχνεται αμεσως μετα τις 2 ενεργειες που προανεφερα.
-10 βαθιές αναπνοές
-50 κάμψεις για ζέσταμα
-30 βαθιά καθίσματα
και
Επίσης σου έχω νέα,μπορείς να φας μετά το πρωινό σου ! Ναι,υπάρχει κάτι πριν την πρώτη γουλιά καφέ που λέγεται φαγητό ! Συνήθως γιαούρτι με δημητριακά,τοστάκι,χυμός πορτοκάλι,αυγά βραστά,μπανάνα ! Αλήθεια λέω !
Καλά όλα αυτά, θα ήθελα να τα κάνω και γω, ίσως και κάποια ακόμα, αλλά θα πρέπει να ξυπνάς τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα, ακόμα και αν μένεις 2-3 χλμ από την εργασία σου.
Dein Herz, meine Gier
Τρως χρόνο από το να τρως χρόνο στο πχόρουμ;Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:35Αυτο σου εξηγώ, αναφερόμουν σε όλους με παρόμοια δουλειά σαν εμένα κι εκείνον, επειδή τυγχάνει να ξέρω τη δουλειά του. Δεν είχα καμία διάθεση να σε συμπεριλάβω. Για την ακρίβεια και που σου απαντάω, βαριέμαι άπειρα και τρώω χρονο.Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:31Και γω γενικά μίλησα, τύπισσα, ότι δεν δουλεύουν ΟΛΟΙ σε εσωτερικό χώρο, αλλά το ανέφερες εσύ και όχι σύσσωμη η χορωδία Τρικάλων.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:50
Ή απλά ξέρω τι δουλειά κάνει και ότι μπορεί να έχει καφετιέρα και γι'αυτό απάντησα με κουωτάρισμα εκείνον προσωπικά και δεν έκανα ένα γενικό ποστ.
Live fast, die young, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:31Και γω γενικά μίλησα, τύπισσα, ότι δεν δουλεύουν ΟΛΟΙ σε εσωτερικό χώρο, αλλά το ανέφερες εσύ και όχι σύσσωμη η χορωδία Τρικάλων.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:50Ή απλά ξέρω τι δουλειά κάνει και ότι μπορεί να έχει καφετιέρα και γι'αυτό απάντησα με κουωτάρισμα εκείνον προσωπικά και δεν έκανα ένα γενικό ποστ.
- Cecily Anne
Ναι, προτιμώ να τον χρόνο που τρώω, να τον τρώω απαντώντας σε ποστ που με ενδιαφέρουν, όπως πχ του βατραχου στην παρούσα φάση. Έχεις κι άλλες απορίες, μπορώ να έχω την ησυχία μου;Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:38
Τρως χρόνο από το να τρως χρόνο στο πχόρουμ;
Live fast, die young, τύπισσα;
Το αντίθετο,δουλεύω στα 20 χλμ από το σπίτι μου.Feindflug έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:36Τύπε, δουλεύεις από το σπίτι ή κάτω από το σπίτι σου;Papa John έγραψε: 28 Σεπ 2020, 17:27Πριν την πρώτη γουλιά,μπορούν να γίνουν επίσης :Ασέβαστος έγραψε: 28 Σεπ 2020, 12:48
-10 βαθιές αναπνοές
-50 κάμψεις για ζέσταμα
-30 βαθιά καθίσματα
και
Καλά όλα αυτά, θα ήθελα να τα κάνω και γω, ίσως και κάποια ακόμα, αλλά θα πρέπει να ξυπνάς τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα, ακόμα και αν μένεις 2-3 χλμ από την εργασία σου.
Ξυπνάω εδώ και χρόνια καμμιά ώρα νωρίτερα για να ετοιμαστώ σωματικά και ψυχολογικά,όπου κι αν δουλεύω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 0 Απαντήσεις