!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Νταρνάκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:51 Νόμισα ότι το νήμα αναφερόταν σε κανένα μυταραδοφοβικό περιστατικό.
:smt005: κι εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:01 Παλιά ιστορία. :102:
Αν όμως δεν μπορείς να αλλάξεις αυτούς που σε περιβάλλουν...ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. :)
Ξέρω, αλλά η ανθρωποκτονία είναι ποινικό αδίκημα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Δημοκρατικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:47
aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:44
vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.

Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.

Τι προτείνετε;
Θερμός και καφεδάκι από το σπίτι. :102:
:goodpost:

Εν τω μεταξύ, το να πάρεις καφέ απο το σπίτι, θεωρούταν/θεωρείται έως και ντροπή στην Ελλάδα. Τα ίδια και το ταπεράκι μεσημεριανό στη δουλειά.
Σημερινή ντροπή, αυριανό τρεντ, ίσως.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.

Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.

Τι προτείνετε;
Να συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομία του φρέντο καπουτσίνο είναι παρασιτική στην κανονική. Ότι έδινες 500 και 600 ευρώ το χρόνο σε κάτι τελείως μαλάκες που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην κουτσοζούν από τα τέσσερα στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πίσω στο χωριό τους είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία. Και ότι μπορείς να φτιάξεις δικό σου καφέ πολύ καλύτερο. Χωρίς να αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης το χρόνο στο περιβάλλον.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:03
aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:01 Παλιά ιστορία. :102:
Αν όμως δεν μπορείς να αλλάξεις αυτούς που σε περιβάλλουν...ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. :)
Ξέρω, αλλά η ανθρωποκτονία είναι ποινικό αδίκημα.
:lol:
εχμ.. Θα μπορούσε να ήταν, μα δεν ήταν αυτό που εννοούσα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Τα σχολεία είναι πηγή ιώσεων έτσι και αλλιώς. Τα πάντα κυκλοφορούν εκεί μέσα, από γαστρεντερίτιδες μέχρι επιπεφυκίτιδες. Δεν θα ήταν άσχημο να καθιερωθούν τα αντισηπτικά και οι μάσκες στην τάξη, ασχέτως κορονοιού. Το ίδιο και για τα μμμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Null την 27 Σεπ 2020, 22:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

1st world problems
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:06

Τι προτείνετε;
Να συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομία του φρέντο καπουτσίνο είναι παρασιτική στην κανονική. Ότι έδινες 500 και 600 ευρώ το χρόνο σε κάτι τελείως μαλάκες που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην κουτσοζούν από τα τέσσερα στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πίσω στο χωριό τους είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία. Και ότι μπορείς να φτιάξεις δικό σου καφέ πολύ καλύτερο. Χωρίς να αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης το χρόνο στο περιβάλλον.
Κι έτσι θα γίνει. Από αύριο ξεκινάω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πάρταλος έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:37 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ !
ΠΕΣΤΑ! 1!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Μπίστης έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:08 1st world problems
Αφού υποτίθεται είμαστε φιρστ γουορλντ καντρι, τι να κάνουμε, να γίνουμε Ουγκάντα επειδή κάποιοι το θέλουν;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πάρατηρώ φυσιογνωμίες. Όσοι έχουν την μύτη έξω έχουν κρετινοειδές βλέμμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:13 Πάρατηρώ φυσιογνωμίες. Όσοι έχουν την μύτη έξω έχουν κρετινοειδές βλέμμα
φρενολόγος;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:13 Πάρατηρώ φυσιογνωμίες. Όσοι έχουν την μύτη έξω έχουν κρετινοειδές βλέμμα
Γύρισες μόνιμα Ελλάδα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Σενέκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:14
φρενολόγος;
ΜΑΛΑΚΑΣ
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

nemo έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:41

Τι προτείνετε;
Έπιασε τα χρήματα με το χέρι!!! θα πρέπει κατι να κόλλησες όταν έπιασες και συ τον καφέ :fp: :hammer:
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”