Νταρνάκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:51 Νόμισα ότι το νήμα αναφερόταν σε κανένα μυταραδοφοβικό περιστατικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ξέρω, αλλά η ανθρωποκτονία είναι ποινικό αδίκημα.aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:01 Παλιά ιστορία.![]()
Αν όμως δεν μπορείς να αλλάξεις αυτούς που σε περιβάλλουν...ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σημερινή ντροπή, αυριανό τρεντ, ίσως.Δημοκρατικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:47aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:44Θερμός και καφεδάκι από το σπίτι.vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.
Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.
Τι προτείνετε;![]()
Εν τω μεταξύ, το να πάρεις καφέ απο το σπίτι, θεωρούταν/θεωρείται έως και ντροπή στην Ελλάδα. Τα ίδια και το ταπεράκι μεσημεριανό στη δουλειά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Να συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομία του φρέντο καπουτσίνο είναι παρασιτική στην κανονική. Ότι έδινες 500 και 600 ευρώ το χρόνο σε κάτι τελείως μαλάκες που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην κουτσοζούν από τα τέσσερα στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πίσω στο χωριό τους είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία. Και ότι μπορείς να φτιάξεις δικό σου καφέ πολύ καλύτερο. Χωρίς να αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης το χρόνο στο περιβάλλον.vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.
Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.
Τι προτείνετε;
εχμ.. Θα μπορούσε να ήταν, μα δεν ήταν αυτό που εννοούσα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τα σχολεία είναι πηγή ιώσεων έτσι και αλλιώς. Τα πάντα κυκλοφορούν εκεί μέσα, από γαστρεντερίτιδες μέχρι επιπεφυκίτιδες. Δεν θα ήταν άσχημο να καθιερωθούν τα αντισηπτικά και οι μάσκες στην τάξη, ασχέτως κορονοιού. Το ίδιο και για τα μμμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Null την 27 Σεπ 2020, 22:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
1st world problems
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κι έτσι θα γίνει. Από αύριο ξεκινάω.foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:06Να συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομία του φρέντο καπουτσίνο είναι παρασιτική στην κανονική. Ότι έδινες 500 και 600 ευρώ το χρόνο σε κάτι τελείως μαλάκες που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην κουτσοζούν από τα τέσσερα στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πίσω στο χωριό τους είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία. Και ότι μπορείς να φτιάξεις δικό σου καφέ πολύ καλύτερο. Χωρίς να αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης το χρόνο στο περιβάλλον.vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Τι προτείνετε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αφού υποτίθεται είμαστε φιρστ γουορλντ καντρι, τι να κάνουμε, να γίνουμε Ουγκάντα επειδή κάποιοι το θέλουν;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάρατηρώ φυσιογνωμίες. Όσοι έχουν την μύτη έξω έχουν κρετινοειδές βλέμμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
φρενολόγος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:13 Πάρατηρώ φυσιογνωμίες. Όσοι έχουν την μύτη έξω έχουν κρετινοειδές βλέμμα
- Otto Weininger
Γύρισες μόνιμα Ελλάδα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:13 Πάρατηρώ φυσιογνωμίες. Όσοι έχουν την μύτη έξω έχουν κρετινοειδές βλέμμα
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΜΑΛΑΚΑΣΣενέκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:14φρενολόγος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:13 Πάρατηρώ φυσιογνωμίες. Όσοι έχουν την μύτη έξω έχουν κρετινοειδές βλέμμα
nemo έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:41Έπιασε τα χρήματα με το χέρι!!! θα πρέπει κατι να κόλλησες όταν έπιασες και συ τον καφέvatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Τι προτείνετε;![]()
![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis