ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:50
Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:28
Να υποθέσω ότι το κοριτσάκι σου δεν γνώρισε κάποιο μουσουλμανάκι, έτσι;
Και ότι θα ήσουν διατεθειμένος να πλακώσεις στις σφαλιάρες και κάποιον ιμάμη.
Γενικώς, κάτι χάνετε από το γενικό πλάνο ή μου φαίνεται;
Δεν θα ήμουν διατεθειμένος λες ε; Θα πλάκωνα έναν παπά για τις μαλακίες του (που θα ήταν και πιο μαλακές) και όχι έναν ιμάμη για πράγματα που θα έλεγε και το κακό που τελικά θα έκανε στην ψυχή του παιδιού μου.
Τι να πω;
Να μην πεις τίποτα γιατί ουδείς από τους ευαισθητοποιημένους άθεους θα τολμούσε να προσβάλει ποτέ ανοιχτά κάποιον μουσουλμάνο με τον τρόπο που προσβάλλει τους χριστιανούς και το ξέρουμε όλοι.
Πολύ περισσότερο στον τομέα της εκπαίδευσης.
Ανέχεστε πάρα πολύ εύκολα αυτό που κατηγορείτε. Απλώς γιατί απεχθάνεστε τους χριστιανούς και ακριβώς γι' αυτό μπορείτε να ενταχθείτε ακόμη και σε φιλομουσουλμανικά τάγματα για να τους αντιμετωπίσετε όπως τα ούγκανα του Κωνσταντίνου, του Δημητρά κλπ
Ο μόνος λόγος που φαίνονται ότι υποστηρίζουν μουσουλμάνους είναι η αντίθεση τους στους ντόπιους φασίστες (αγνοώντας εσκεμμένα ή μη ότι οι ισλαμιστές είναι χειρότεροι φασίστες). Προκειμένου να παίξουν με τα νεύρα ή το ηθικό του κάθε ρατσιστή λέγανε ότι λέγανε για προβοκατόρικους λόγους. προκλητικούς.
Ο Δημητράς στα παπάρια μου. Ο Κωνσταντίνου το ίδιο.
Μέσα στο χώρο αυτό υπάρχουν και ελαφρόμυαλοι (όχι όμως τόσο καθυστέρες όσο οι δικοί σου (με τη διευρυμένη έννοια) ), που είναι ικανοί να πιαστούν τόσο κορόιδα που θα υποστηρίξουν και εγκληματίες. Έχει φροντίσει μια νοοτροπία υποταγής στους "ηγέτες" του χώρου. Κάποιοι ήταν ασφαλίτες, κάποιοι πρακτοράκια. Ο ανθελληνισμός συμφέρει κυρίως ξένα κέντρα. Αυτά δεν είχαν μόνο τη δεξιά για να καθοδηγήσουν και να ωθήσουν να ασκεί τέτοια πολιτική. έχουν εισχωρήσει και στην αριστερά όσον αφορά τα ιδεολογήματα.
Όλα αυτά όμως δεν σημαίνει ότι δικαιώνουν το ρατσισμό σας. Εννοείται ότι θα στηρίζω πάντα αθώους και καταπιεσμένους ανθρώπους. και η πλειοψηφία των μεταναστών είναι τέτοιοι. Όσο κι αν σκυλιάζετε, οι άνθρωποι αυτοί έχουν δικαιώματα. Δεν είναι όμως δικαίωμα η έκφραση της θρησκείας τους. Το να μου λένε στα μούτρα ότι ο Θεός τους θέλει τη γυναίκα να καταπιέζεται και τους άπιστους νεκρούς, μόνο σφαλιάρες θα τρώνε από μένα.
Το ότι κάποια παιδάκια τώρα θα λένε για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων και να γίνει τζαμί και αρχιδιές, είναι απλά παιδάκια. Είναι οι γκομενίτσες που έλεγα ότι θα τους αναφέρεις το γαμήσι και θα σε πούνε σεξιστή. Το έχω αντιμετωπίσει και έχω κάνει αρκετά.
Σε όλα τ' άλλα όμως συντάσσομαι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.