Name a more decent syrizaio. I 'll waitΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:44αυτό ακριβώς, ήταν πολύ κακή στιγμή του φλεγματικού Στέφανου με πολύ μικρή πιθανότητα λάθουςelchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:30 Μουνόπανο ο Κασιμάτης, αποκλείεται να μην το κατάλαβε ότι είναι ο άρρωστος ο ψιλοσυμπαθης Κατρουγκαλος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»
Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»
ιστορικο χαμηλο για την Κ αυτο το σχολιο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Mπα, νομίζω εκεί που έπιασαν πάτο ήταν με το άρθρο όπου χλεύαζαν την Προεδρική Φρουρά (συμπτωματικά, ο ίδιος συντάκτης).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι,εχεις δικιο.Ιδιος συντακτης.
Εχει καλη γραφη και χιουμορ αλλα και ευκολια στις κακοηθειες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μη χάσεις τη βουτιά σε βόθρο εσύ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μαυροβασίλης
Ανδρέας Ξανθός, τζεντλμαν στο θέμα κοβιδelchav έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:04Name a more decent syrizaio. I 'll waitΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:44αυτό ακριβώς, ήταν πολύ κακή στιγμή του φλεγματικού Στέφανου με πολύ μικρή πιθανότητα λάθουςelchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:30 Μουνόπανο ο Κασιμάτης, αποκλείεται να μην το κατάλαβε ότι είναι ο άρρωστος ο ψιλοσυμπαθης Κατρουγκαλος![]()
και για χαροκοπιές και βεγγέρες ο Τιτάνας Σταθάκης
εδιτ
επίσης δεν έχω πρόβλημα με τη χλεύη στον υπερφίαλο και αρχιποζερά και φυσικά μισαλλόδοξο φασιστόμουτρο Κατρούγκαλο αλλά όχι για τις συνέπειες περιπέτειας υγείας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ε να γαμήσω που μου γίνεστε παναΐτσες όλοι επειδή θέμα υγείας! 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για αυτό είσαι διαμάντι για το πχορουμ, διορθώνεις ακόμα και ελτσαβ εύκολα και ξεκούραστα και δεν έχω να πω τίποταΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:10Ανδρέας Ξανθός, τζεντλμαν στο θέμα κοβιδelchav έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:04Name a more decent syrizaio. I 'll waitΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:44
αυτό ακριβώς, ήταν πολύ κακή στιγμή του φλεγματικού Στέφανου με πολύ μικρή πιθανότητα λάθους![]()
και για χαροκοπιές και βεγγέρες ο Τιτάνας Σταθάκης
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Ναυτεμπορική.Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:36 Ο Κασιμάτης είναι αυτός που είχε γράψει πριν λίγους μήνες και εκείνο το μπροχώ άρθρο για τη γελοιότητα της στολής της Προεδρικής Φρουράς.Η Καθημερινή πραγματικά δεν έχει πάτο, είναι τρομερή κατάντια για τη χώρα που δεν έχει ούτε μια αξιόλογη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Δυστυχως η μονη πραγματικη εφημεριδα στην ελλαδα αντιμετωπιζει προβληματαhellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:25Ναυτεμπορική.Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:36 Ο Κασιμάτης είναι αυτός που είχε γράψει πριν λίγους μήνες και εκείνο το μπροχώ άρθρο για τη γελοιότητα της στολής της Προεδρικής Φρουράς.Η Καθημερινή πραγματικά δεν έχει πάτο, είναι τρομερή κατάντια για τη χώρα που δεν έχει ούτε μια αξιόλογη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.
- hellegennes
Αγορίνα μου αγαπημένη... κανείς δεν γίνεται λιγότερο μαλάκας -αν ήταν μαλάκας- επειδή απέκτησε ένα πρόβλημα υγείας ούτε αναιρούνται οι μαλακίες που έκανε στο παρελθόν. Όμως πρέπει να είσαι μεγάλο αρχίδι για να τον κοροϊδεύεις για το πρόβλημα που τον βρήκε. Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος είναι ή πολύ ηλίθιος ή μεγάλο αρχίδι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ασχημος κομπλεξικος καραφλας
υπεθεσα πριν γκουγκλαρω τη φατσα του και... μπινγκο!
υπεθεσα πριν γκουγκλαρω τη φατσα του και... μπινγκο!
- ΜπλεΜπουμπυς
Αντε βρε ξεφτιλες.Κωλοφυλλαδα.Εχετε ολο τον εσμο να αρθρογραφει και τωρα που η αθλιοτητα εφτασε στο απογειο προσπαθειτε να μαζεψετε το ονειδος.Ποια συγνωμη απο τη στιγμη που θα συνεχισετε να εχετε βοθρους οπως ο Κασιματης και ο Πορτοσαλτε βασικες επιλογες;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ο Κασιματης ειναι και τα δυο.hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:30 Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος είναι ή πολύ ηλίθιος ή μεγάλο αρχίδι.
- hellegennes
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τα πυρά στρέφονται μόνο κατά του Κασιμάτη. Αρχισυντάκτη δεν έχει η Καθημερινή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 127 Απαντήσεις