!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:44
elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:30 Μουνόπανο ο Κασιμάτης, αποκλείεται να μην το κατάλαβε ότι είναι ο άρρωστος ο ψιλοσυμπαθης Κατρουγκαλος
αυτό ακριβώς, ήταν πολύ κακή στιγμή του φλεγματικού Στέφανου με πολύ μικρή πιθανότητα λάθους
Name a more decent syrizaio. I 'll wait :003:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
under

Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ιστορικο χαμηλο για την Κ αυτο το σχολιο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

under έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:06 ιστορικο χαμηλο για την Κ αυτο το σχολιο.
Mπα, νομίζω εκεί που έπιασαν πάτο ήταν με το άρθρο όπου χλεύαζαν την Προεδρική Φρουρά (συμπτωματικά, ο ίδιος συντάκτης).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Scouser έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:08
under έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:06 ιστορικο χαμηλο για την Κ αυτο το σχολιο.
Mπα, νομίζω εκεί που έπιασαν πάτο ήταν με το άρθρο όπου χλεύαζαν την Προεδρική Φρουρά (συμπτωματικά, ο ίδιος συντάκτης).
Ναι,εχεις δικιο.Ιδιος συντακτης.
Εχει καλη γραφη και χιουμορ αλλα και ευκολια στις κακοηθειες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
elchav

Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:36 ΟΚ. Στηρίζουμε Κασιμάτη :g030:
Μη χάσεις τη βουτιά σε βόθρο εσύ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

elchav έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:04
elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:30 Μουνόπανο ο Κασιμάτης, αποκλείεται να μην το κατάλαβε ότι είναι ο άρρωστος ο ψιλοσυμπαθης Κατρουγκαλος
αυτό ακριβώς, ήταν πολύ κακή στιγμή του φλεγματικού Στέφανου με πολύ μικρή πιθανότητα λάθους
Ανδρέας Ξανθός, τζεντλμαν στο θέμα κοβιδ

και για χαροκοπιές και βεγγέρες ο Τιτάνας Σταθάκης

εδιτ
επίσης δεν έχω πρόβλημα με τη χλεύη στον υπερφίαλο και αρχιποζερά και φυσικά μισαλλόδοξο φασιστόμουτρο Κατρούγκαλο αλλά όχι για τις συνέπειες περιπέτειας υγείας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ε να γαμήσω που μου γίνεστε παναΐτσες όλοι επειδή θέμα υγείας! :giggle:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:10
elchav έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:04

Ανδρέας Ξανθός, τζεντλμαν στο θέμα κοβιδ

και για χαροκοπιές και βεγγέρες ο Τιτάνας Σταθάκης

Για αυτό είσαι διαμάντι για το πχορουμ, διορθώνεις ακόμα και ελτσαβ εύκολα και ξεκούραστα και δεν έχω να πω τίποτα :lol:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:36 Ο Κασιμάτης είναι αυτός που είχε γράψει πριν λίγους μήνες και εκείνο το μπροχώ άρθρο για τη γελοιότητα της στολής της Προεδρικής Φρουράς. :e040: Η Καθημερινή πραγματικά δεν έχει πάτο, είναι τρομερή κατάντια για τη χώρα που δεν έχει ούτε μια αξιόλογη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.
Ναυτεμπορική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:25
Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:36 Ο Κασιμάτης είναι αυτός που είχε γράψει πριν λίγους μήνες και εκείνο το μπροχώ άρθρο για τη γελοιότητα της στολής της Προεδρικής Φρουράς. :e040: Η Καθημερινή πραγματικά δεν έχει πάτο, είναι τρομερή κατάντια για τη χώρα που δεν έχει ούτε μια αξιόλογη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.
Ναυτεμπορική.
Δυστυχως η μονη πραγματικη εφημεριδα στην ελλαδα αντιμετωπιζει προβληματα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:19 Ε να γαμήσω που μου γίνεστε παναΐτσες όλοι επειδή θέμα υγείας! :giggle:
Αγορίνα μου αγαπημένη... κανείς δεν γίνεται λιγότερο μαλάκας -αν ήταν μαλάκας- επειδή απέκτησε ένα πρόβλημα υγείας ούτε αναιρούνται οι μαλακίες που έκανε στο παρελθόν. Όμως πρέπει να είσαι μεγάλο αρχίδι για να τον κοροϊδεύεις για το πρόβλημα που τον βρήκε. Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος είναι ή πολύ ηλίθιος ή μεγάλο αρχίδι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ασχημος κομπλεξικος καραφλας
υπεθεσα πριν γκουγκλαρω τη φατσα του και... μπινγκο!
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Αντε βρε ξεφτιλες.Κωλοφυλλαδα.Εχετε ολο τον εσμο να αρθρογραφει και τωρα που η αθλιοτητα εφτασε στο απογειο προσπαθειτε να μαζεψετε το ονειδος.Ποια συγνωμη απο τη στιγμη που θα συνεχισετε να εχετε βοθρους οπως ο Κασιματης και ο Πορτοσαλτε βασικες επιλογες;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:30 Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος είναι ή πολύ ηλίθιος ή μεγάλο αρχίδι.
Ο Κασιματης ειναι και τα δυο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τα πυρά στρέφονται μόνο κατά του Κασιμάτη. Αρχισυντάκτη δεν έχει η Καθημερινή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”