Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:49
Kauldron έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:27
ΕΣΥ αδιαφορείς πλήρως για τις ζωές των Ελλήνων. Μπορεί και να τη βρίσκεις όταν σκοτώνουν Έλληνες, ή όταν σιδερώνουν ηλικιωμένους ανθρώπους. Αλλά ΔΕΝ θα σου επιτραπεί να παίξεις με τις ζωές ανυπεράσπιστων ανθρώπων. Κατάλαβες?
Με ρωτας τι προσπαθω.....προσπαθω να βρω και να υπερασπθστω την αληθεια, το σωστο και το δικαιο(αρχαιοελληνικες εννοιες) οχι την ελλαδα κ τους ελληνες(οπως τα οριζεις εσυ)
Παμε παλι με λογικη... Μου παραθετεις χαρουμενη φωτο ευκαταστατων μεταναδτων....σε προκαλω να βαλεις δευτερη και μου βαζεις τζιχαντιστες....
Τελικα αυτοι που ερχονται ειναι ευκαταστατοι τουρισυες ή τζιχαντ;
Ναι βεβαιως και τζιχαντ θα εχεις απ ολο αυτο το κλιμα...και πρακτορες.... Ξερεις ποσα εκατομμυρια πρισφυγες και μεταναστες εχει η τουρκθα; και πως θα τους κανει οπλο πιεσης; Παρα κατω.....
Θες να λεγεσαι και ελληνας παναθεμα σε...τρελαθηκατε στον εβρο με τους αμμαχους... Οταν σας πηρε εδαψος η τουρκια που ησασταν;
Θα τα βαλεις με οικονομικους μεταναστες και προσφυγες και γυναικοπαιδα που ο ιδιος βομβαρδισες; ή θα τα βαλεις με τον πραγματικο εχθρο....
Το κρατος της τουρκθας...την στρατιωτικη μηχανη της...τον εθνικισμο της....; θα τα βαλεις αρα και με το νατο και με την εε;
Θα τα βαλεις με την ευρωπη που σε πληρωνει για να φτιαχνεις στρατοπεδα(τα μισα να τα βαζεις στην τσεπη) και να εγκλοβιζεις ανθρωπους σε ζωωδη συνθηκες; η στροφιγγα ειβαι η τουρκθα....
Τί θα πεί "να μου βάλεις και δεύτερη"? Τί ακριβώς θα κάνει η δεύτερη που δεν κάνει η πρώτη? Και τί σ' εμποδίζει απ' το να ζητήσεις και τρίτη, και τέταρτη? Το νόημα της φωτογραφίας είναι οτι δεν είναι εικόνα ανθρώπων που τους κυνηγάνε αυτή, γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ δεν τους κυνηγάνε.
Μου βάζεις εσύ φωτογραφία παιδιού που κλαίει. Τί αποδεικνύει αυτό? Τα παιδιά κλαίνε για χίλιους δυο λόγους. Τί αποδεικνύει η φωτογραφία, πέρα απ' την επίκληση στο συναίσθημα.
Μιλάς για αρχαιοελληνικές έννοιες, και ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα επιχειρήματά του αγνοούν τη λογική και απευθύνονται στο συναίσθημα.
Ούτε αναρωτιέσαι μήπως μέσα σ' αυτούς τους "πρόσφυγες" υπάρχουν και πράκτορες της Τουρκίας (που υπάρχουν).
Ούτε αναρωτιέσαι πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα, που δεν υπάρχουν εργασίες.
Ούτε ενδιαφέρεσαι για το τί συγκρούσεις θα υπάρξουν, και τί πατήματα θα δοθούν στην Τουρκία, που θ' αρχίσει να μιλάει για μουσουλμανικούς πληθυσμούς, που "οφείλει να προστατέψει".
Τίποτα. Κλαίει ένα παιδί, να πάνε να γαμηθούν τα πάντα. Τί συζήτηση θέλεις να κάνουμε? Με βάση ποιά λογική?
τρελαθηκατε στον εβρο με τους αμμαχους
Ποιούς άμαχους? Τις ορδές που έστελνε ο Ερντογάν και που ρίχνανε και δακρυγόνα για την υποστήριξή τους? Άνδρες μάχιμης ηλικίας, που πετούσαν πέτρες. Και πριν πείς, ε, ναι δε χρησιμοποιούσαν όπλα, και τους Ινδούς στα σύνορα με την Κίνα, με ξύλα και πέτρες τους σκότωσαν οι Κινέζοι. Τα όπλα σημαίνουν "επίσημη" στρατιωτική βία. Αν χρησιμοποιηθούν, αρχίζουν άλλα, γι' αυτό ακριβώς και δεν χρησιμοποιήθηκαν.
Οταν σας πηρε εδαψος η τουρκια που ησασταν;
Πού μας πήρε έδαφος, και τί θα πεί "πού ήμασταν"? Για ν' αντιμετωπίσεις κάποιον στρατό, χρειάζεσαι κι εσύ τ' ανάλογα μέσα. Νομίζεις οτι εγώ έχω στο γκαράζ μου κανένα άρμα μάχης? Ή κανένα επιθετικό ελικόπτερο? Μήπως νομίζεις οτι έχω έστω ένα στρατιωτικό όπλο? Ξέρεις, στην Ελλάδα, όταν τελειώνει η θητεία, παραδίδουμε (οι περισσότεροι, πλην εξαιρέσεων) τον οπλισμό μας, και σίγουρα ΔΕ διαθέτουμε πυρομαχικά.
Εσύ πού ήσουν όταν σακάτευε τη Μυρτω ο Πακιστανός? Πού ήσουν όταν βιάζαν μέχρι και 80χρονες γυναίκες? Πού είσαι όταν φάτσα φόρα στην Αθήνα μέσα, οι Αλγερινομαροκινοί "πρόσφυγες" κάνουν ναρκεμπόριο?
Ρε τα πιστεύετε και τα λέτε αυτά? Τόση πλύση εγκεφάλου? Τόση άγνοια της πραγματικότητας? Ή καταλαβαίνετε και τα λέτε μπάς και δείξετε ευαισθητούληδες και σας κάτσει καμιά γκόμενα?